Ціна

100 грн. - 9170 грн.

Оптичні шнури

HDMI шнури

HDMI Кабель CHORD C-view HDMI 2m

HDMI Кабель CHORD C-view HDMI 2m

1 349 грн. 2 769 грн.
Обмежена пропозиція
HDMI Кабель CHORD C-view HDMI 0.75 m

HDMI Кабель CHORD C-view HDMI 0.75 m

859 грн. 1 755 грн.
Обмежена пропозиція
HDMI-кабель CHORD Shawline HDMI AOC 2.0 4K (18Gbps) 1 м

HDMI-кабель CHORD Shawline HDMI AOC 2.0 4K...

6 439 грн. 12 636 грн.
Обмежена пропозиція
HDMI-кабель CHORD Clearway HDMI 2.0 4K (18Gbps) 3 м

HDMI-кабель CHORD Clearway HDMI 2.0 4K (18Gbps)...

2 849 грн. 5 538 грн.
Обмежена пропозиція
HDMI-кабель CHORD Clearway HDMI 2.0 4K (18Gbps) 2 м

HDMI-кабель CHORD Clearway HDMI 2.0 4K (18Gbps)...

2 279 грн. 4 524 грн.
Обмежена пропозиція
HDMI-кабель CHORD Shawline HDMI AOC 2.0 4K (18Gbps) 3 м

HDMI-кабель CHORD Shawline HDMI AOC 2.0 4K...

6 959 грн. 13 650 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Exzellenz High Speed HDMI Cable with Ethernet 1.5 м

Кабель Inakustik Exzellenz High Speed HDMI...

1 799 грн. 3 139 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Exzellenz High Speed HDMI Cable with Ethernet 3 м

Кабель Inakustik Exzellenz High Speed HDMI...

2 499 грн. 4 515 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet 0.75 м

Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable...

679 грн. 1 290 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet 1.5 м

Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable...

799 грн. 1 505 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet 2 м

Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable...

849 грн. 1 634 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet 3 м

Кабель Inakustik Premium High Speed HDMI Cable...

969 грн. 1 806 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Star High Speed HDMI Cable with Ethernet 0.75 м

Кабель Inakustik Star High Speed HDMI Cable...

299 грн. 602 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Star High Speed HDMI Cable with Ethernet 1.5 м

Кабель Inakustik Star High Speed HDMI Cable...

369 грн. 688 грн.
Обмежена пропозиція
Кабель Inakustik Star High Speed HDMI Cable with Ethernet 3 м

Кабель Inakustik Star High Speed HDMI Cable...

469 грн. 903 грн.
Обмежена пропозиція

Кабель на відріз і в бухтах

Акустичні роз'єми

Пристрої відеозахоплення

Системи охолодження аудіо-відео апаратури

Приладдя для йоги

  • Дошка Садху
  • Килимки

    КИЛИМОК ДЛЯ ЙОГИ

    Купівля відповідного килимка для йоги може бути складним завданням, особливо якщо ви не знайомі з різноманітністю цього виду товарів.

    У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент йога-килимків з докладними описами характеристик і різноманітним діапазоном цін, враховуючи різні споживчі запити. Наші фахівці завжди готові допомогти у виборі, але ми також цінуємо ваше право на індивідуальний вибір. Для цього нижче наведено поради, які допоможуть вам зорієнтуватися.

    Не завжди необхідно вибирати найдорожчий варіант. Оптимальний вибір залежить від типу, інтенсивності та умов вашої практики, а також від вашої серйозності щодо йоги та її місця у вашому житті.

    Залежно від вашого рівня підготовки та особистих уподобань, ідеальним може виявитися килимок з різних цінових категорій.

    Під час вибору рекомендуємо звернути увагу на такі характеристики: визначте власні пріоритети, розставивши їх у порядку їхньої значущості для вас, щоб отримати надійну інструкцію з вибору ідеальної моделі.

    ЯК ВИБРАТИ КИЛИМОК ДЛЯ ЙОГИ

    ТОВЩИНА

    Цей параметр прямо впливає на комфортність відчуттів під час виконання асан - якщо він занадто тонкий, ви можете відчувати зайвий тиск на суглоби.

    На занадто м'яких килимках складно зберігати рівновагу в стоячих позиціях. Важливо знайти оптимальне поєднання комфорту й можливості відчувати зв'язок із поверхнею. Однак це питання індивідуальних переваг.

    Рекомендується початківцям перед покупкою спробувати різні килимки для йоги (наприклад, використати кілька різних килимків у йога-студії або попросити друзів позичити їх на кілька занять) або зупинитися на середній товщині (приблизно 4 мм).

    Також слід враховувати портативність, якщо це для вас важливо. Існують ультратонкі килимки, звані "дорожніми", товщина яких становить лише кілька міліметрів. Ці моделі легко складати і переносити.

    Завдяки своїй компактності вони ідеально підходять для зайнятих людей, у яких обмежений час, оскільки легко поміщаються в невелику сумку і можуть бути взяті з собою куди завгодно - в подорож або на роботу в день тренування.


    Якщо вам не важлива вага килимка (або ви не збираєтеся його переносити), але ви віддаєте перевагу м'якшій поверхні, зверніть увагу на преміум-варіант з товщиною 0,6 см.

    МАТЕРІАЛ

    Сировина, з якої виготовлено виріб, впливає безпосередньо на всі його споживчі якості. Мабуть, це найкритичніша характеристика, і з цим згодні професіонали.

    Зараз на ринку представлено безліч килимків для йоги, виготовлених з екологічно чистих матеріалів, таких як бавовна, натуральний каучук і джутові волокна. Також можна зустріти моделі з синтетичних матеріалів, таких як термоеластопласт, полівінілхлорид (ПВХ), спінений етиленвінілацетат та інші.
    Якщо у вас алергія на латекс, слід уникати килимків із ПВХ. Для тих, кому важлива стійкість і хороше зчеплення з поверхнею, рекомендується вибрати вінілові або каучукові моделі, які також характеризуються довговічністю.

    Приємно працювати з килимками з натуральної бавовни, проте вони потребують більш ретельного догляду.

    ТЕКСТУРА

    Текстура килимка безпосередньо впливає на його зчеплення з поверхнею. Вона також впливає на стійкість до ковзання і збереження цих властивостей за вологості.
    Килимок з хорошим зчепленням забезпечить фізичний захист від ковзання. Впевненість і контроль руху є важливою частиною практики йоги, тому текстура поверхні відіграє ключову роль.

    Якщо ваша практика йоги спрямована на розслаблення, килимок з гладкою поверхнею може бути кращим. Залежно від матеріалу, текстура верхнього шару може бути природною або штучною: наприклад, килимки з джуту мають природну жорсткість, в той час як килимки з ПВХ мають м'якість на дотик.

    Покупцям варто знати, що килимки з ПВХ зазвичай не забезпечують достатню жорсткість для запобігання ковзанню. Килимки з натурального каучуку або бавовни, хоч і дорожчі, забезпечують стабільність незалежно від інтенсивності або тривалості практики. Якісні синтетичні замінники також добре справляються з цим завданням.

    ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

    Для тих, хто практикує йогу, зазвичай важливим є екологічний бік вибору килимка. Моделі, виробництво яких найменше завдає шкоди навколишньому середовищу, стають дедалі популярнішими.
    Екологічно дружні килимки для йоги зазвичай виготовляються з натурального або переробленого каучуку, хоча вони також можуть містити хімічні добавки. Деякі синтетичні матеріали швидко розкладаються і вимагають мінімального споживання природних ресурсів для їх виробництва.

    Покупцям варто уникати килимків з ПВХ, оскільки їх важко переробляти. Всі інші варіанти більшою чи меншою мірою задовольняють екологічним критеріям. Натуральна бавовна є лідером серед екологічно дружніх матеріалів.

    ЦІНА

    Найменшу ціну зазвичай мають стандартні килимки для йоги з ПВХ товщиною 0,3 см, вартість яких починається від 270 грн.Далі ціна залежатиме від якості матеріалу, дизайну, текстури, товщини, бренду та інших факторів.

    Професійні та екологічно дружні килимки зазвичай коштують дорожче, як-от Bodhi, Lotus Pro, Рішікеш тощо.

  • Блоки та ремені

    БЛОКИ ДЛЯ ЙОГИ

    1.png

    Цеглини, блоки та пропси - це незамінні аксесуари для практики йоги, які стануть у пригоді як початківцям, так і досвідченим йогам. У йозі ключове значення має не стільки гнучкість, скільки правильна техніка виконання асани, а також здатність розслабитися. Блоки для йоги допомагають підтримувати правильну позу, досягати розслаблення, адаптувати або ускладнювати вправи, а також знижувати навантаження на суглоби і ризик отримання травм.

    Блоки можуть бути виготовлені з різних матеріалів, включно з деревом, пластиком, спіненим матеріалом і корковим деревом. Натуральні дерев'яні блоки приємні на дотик, проте вони зазвичай важкі. Блоки зі штучних матеріалів, навпаки, легші, що полегшує їх транспортування.

    РЕМЕНІ ДЛЯ ЙОГИ

    Ремені для йоги є чудовим помічником для новачків у йозі. Вони діють як подовження рук і ніг, компенсуючи брак гнучкості та розтяжки. Використання ременя дає змогу досягти правильної відбудови пози і розслабитися в ній, що сприяє швидкому прогресу.

    Під час вибору ременя для йоги важливо звернути увагу на його довжину, зручність регулювання та матеріал, з якого він виготовлений. Особливе значення має не тільки міцність ременя, а й його тактильні властивості, оскільки він буде в контакті зі шкірою. Занадто жорстка або шорстка поверхня може спричинити натирання та травми шкіри.

    Замовте блоки та ремені для йоги в нашому магазині з доставкою по всій Україні, щоб ваша практика стала ефективнішою, безпечнішою та комфортнішою.

    ________________________________________________________________________

    ПИТАННЯ, ЩО СТАВЛЯТЬСЯ ПРИ ВИБОРІ РЕМЕНІВ І БЛОКІВ ДЛЯ ЙОГИ

    ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБЕН БЛОК ДЛЯ ЙОГИ?

    Використання блоку для йоги полегшує виконання складних і глибоких асан для новачків, допомагаючи їм утримувати правильну позу. Блок піднімає підлогу, якщо ви ще не можете до неї дістати, знімає напругу в суглобах і м'язах, забезпечуючи більш стійку рівновагу і підтримуючи витягнуту спину і розкриту грудну клітку. Для досвідчених практикантів йоги блоки дають змогу поглибити деякі пози, підвищивши гнучкість і розтяжку.

    ЯК ВИБРАТИ БЛОК ДЛЯ ЙОГИ?

    При виборі блоку важливо визначити, чи збираєтеся ви переносити його, і який ваш бюджет. Блоки з піни і пробки є легкими і більш доступними за ціною. Цеглини з бамбука і дерева мають більшу вагу і коштують дорожче, але при цьому більш міцні і довговічні. Під час вибору розміру слід орієнтуватися на розмір вашої долоні, щоб забезпечити зручність під час спирання. Найуніверсальнішим варіантом є блок товщиною 9-10 см.

    СКІЛЬКИ ПОТРІБНО БЛОКІВ ДЛЯ ЙОГИ?

    Для початку вам буде достатньо 2 блоки для йоги однакового розміру. Можливо під час заглиблення в практику, ви захочете придбати більше блоків або блоки різного розміру.

    ЯКИЙ РОЗМІР БЛОКУ ДЛЯ ЙОГИ ІДЕАЛЬНИЙ?

    Стандартна ширина блоку - 15 см, довжина - 22-23 см, а ось товщина варіюється від 7 см до 12 см. Вибирайте товщину виходячи з розміру вашої долоні, щоб вам зручно було спиратися на блок.

    ДЛЯ ЧОГО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ РЕМІНЬ ДЛЯ ЙОГИ?

    Використання ременя для йоги дає змогу новачкам поступово освоювати складні асани, подовжуючи руки і ноги для розтяжки. Ремінь також допомагає зняти перенапруження в розтягнутих м'язах і підтримувати правильне положення хребта. У вертикальних асанах ремінь сприяє кращому збереженню балансу.

  • Шкарпетки для йоги

    Шкарпетки для йоги

    У нашому магазині представлено широкий асортимент різноманітних аксесуарів для занять йогою, включаючи такі як шкарпетки для йоги. Хоча для занять йогою необхідний тільки ваш інтерес і час, наявність власного килимка і зручного спортивного одягу, існують менш відомі пристосування, які можуть зробити вашу практику комфортнішою, значно полегшити виконання асан і прискорити ваш прогрес.

    Шкарпетки для йоги виготовлені з натурального матеріалу (100% бавовна), який забезпечує тепло, сухість і комфорт під час занять йогою в будь-яку пору року і в будь-якому місці. Вони мають прогумований точковий малюнок на підошві та пальцях, що забезпечує надійне зчеплення стоп з килимком під час вправ.

    Спеціальне чіпке покриття нижньої частини шкарпеток призначене для мінімізації ковзання під час виконання вправ, що особливо помітно в позах, де акцент на ногах. Більшість асан з упором на ноги відчуваються менш складними та більш контрольованими завдяки збільшеному зчепленню стоп із килимком.

    Ці шкарпетки також називаються "йога-матами", тому що вони дають змогу вам займатися йогою на різних поверхнях, навіть якщо у вас немає спеціального килимка для йоги. Вони є зручним аксесуаром у подорожах, оскільки займають мало місця. Шкарпетки для йоги допомагають утримувати пальці ніг в оптимальній позиції для виконання асан. Правильна пара шкарпеток сприяє зміцненню пальців і ступень, що особливо важливо для контролю, балансу і сили в йозі.

    Ці шкарпетки зазвичай мають окремі відсіки для кожного пальця, що сприяє збільшенню гнучкості та зчеплення стоп. Вони пропонуються з відкритими або закритими пальцями і верхньою частиною стопи. Окремі відсіки для пальців не обмежують природні рухи стопи й ідеально підходять для динамічних асан.

    Окремі відсіки для пальців не обмежують природні рухи стопи й ідеально підходять для динамічних асан.

    Ще одна перевага цих шкарпеток полягає в їхніх високих поглинаючих властивостях завдяки натуральній тканині. Якщо вам важлива чистота килимка для йоги або якщо ви займаєтеся на загальних килимках у студії, використання цих шкарпеток допомагає збільшити інтервали між праннями та зменшити ризик зараження. Ви можете носити їх зі звичайним взуттям, але в залі просто зніміть взуття, і ви готові до занять

    ________________________________________________________________________

    ЯК ВИБРАТИ ШКАРПЕТКИ ДЛЯ ЙОГИ

    При виборі шкарпеток для йоги важливо звернути увагу на їхній розмір і еластичність. Необхідно, щоб вони щільно облягали стопу, інакше вони сповзатимуть, позбавляючи вас стійкості. Бавовна вважається оптимальним матеріалом для шкарпеток для йоги, оскільки вона м'яка, дихаюча і добре вбирає вологу. Вибір моделі слід визначати, зважаючи на умови занять: для гарячих умов підійдуть тонкі шкарпетки з відкритими пальцями та стопою, а для прохолодного приміщення або тренувань на вулиці краще вибрати закриті шкарпетки зі щільного матеріалу, щоб уникнути відчуття холоду.

    ЯК ПРАТИ ШКАРПЕТКИ ДЛЯ ЙОГИ?

    Кожна пара шкарпеток для йоги має інструкцію щодо їхнього прання. Зазвичай рекомендується проводити ручне або делікатне машинне прання в теплій воді до 40°C. Важливо пам'ятати, що прасування може завдати шкоди силіконовому покриттю на підошві, тому шкарпетки для йоги не слід прасувати.

    ________________________________________________________________________

  • Засоби гігієни
на сторінці
Показано 441 - 460 з 805 товарів
Показано 441 - 460 з 805 товарів

ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ЙОГИ


Для поліпшення практики йоги у нас представлений широкий асортимент вишуканих аксесуарів від найкращих виробників.

У нашому каталозі ви знайдете:

підтримувальні цеглини;

зручні ремені;

багатофункціональні фітболи;

спеціалізовані шкарпетки;

чохли для килимків;

зручні крісла для медитації;

м'які пледи.

Цеглини та ремені для йоги підходять як для початківців, так і для досвідчених практиків. Вони полегшують або ускладнюють асани, сприяють глибокому розслабленню і кращій розтяжці, допомагають підтримувати правильну техніку і заглиблюватися в пози. Вони забезпечують додатковий комфорт і сприяють вашому прогресу в йозі.

Фітбол є універсальним інструментом, особливо корисним для людей з надмірною вагою, проблемами з суглобами і для вагітних. Він знижує навантаження на хребет і суглоби, ефективно тренує всі групи м'язів і розвиває вестибулярний апарат. Заняття на фітболі не тільки ефективні, а й веселі, а після тренування допомагають розслабитися.

Спеціальні шкарпетки для йоги забезпечують додатковий комфорт і тепло під час занять. Прогумований малюнок забезпечує надійне зчеплення з поверхнею, запобігаючи ковзанню та забезпечуючи стійкість в асанах. Ці шкарпетки можуть замінити йога-килимок під час подорожей, даючи змогу займатися просто на підлозі.

Чохол для килимка зберігає його в чистоті та полегшує його транспортування. Деякі моделі оснащені додатковими кишенями для дрібних предметів. Зручні ручки дають змогу носити чохол на плечі або в руках. У нашому магазині також представлені чохли-сумки і чохли-рюкзаки, що вміщають килимок, одяг, рушник та інші аксесуари.

Для медитації та йога-нідри корисними аксесуарами є м'які пледи з флісу, що забезпечують тепло і затишок. Вони можуть використовуватися під голову або для укриття під час шавасани, сприяючи розслабленню.

Спеціальне складне крісло для медитації допомагає зняти напругу в спині та попереку, забезпечує максимальне розслаблення та занурення в медитативний стан. Компактні розміри і легка вага полегшують його транспортування і використання в будь-якому місці.

Забезпечте собі комфорт за допомогою спеціалізованих аксесуарів для йоги. Ми зібрали для вас товари високої якості за приємними цінами з доставкою по всій Україні.

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ