Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White
Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White

Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White

  • ID товару: 27541
  • Артикул: BFIXMW

BFIXMW

Новий товар

Надійне кріплення для колонок FIX-M призначене для колонок середньої ваги та спроектоване таким чином, щоб надійно фіксувати їх на стіні. Колір білий.

Більше деталей

2 149 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

FIX-M є надійним рішенням для настінного монтажу, яке дозволяє розміщувати динаміки у довільному положенні та під відповідними кутами для забезпечення ідеального розсіювання звуку. Виберіть кут 0, 15 або 30 градусів від центру, а потім поверніть передню частину кріплення динаміка, щоб створити 14 різних положень.

Шестикутна пластина за передньою частиною кріплення динаміка вставляється в задані положення (що відображаються зовні за допомогою індикаторних міток), а безпечна установка завершується вставкою затискача, що замикається, у верхню частину кріплення динаміка.

Кріплення динаміка FIX-M доступне в білому кольорі.

особливості:

Управління кабелями. Щоб забезпечити максимально акуратну установку, кабель до динаміка можна прокласти через один з кутових отворів FIX-M, що не використовуються - або через стіну безпосередньо за кріпленням динаміка, або через настановні прорізи кріплення динаміка.

Сумісні продукти. FIX-M був розроблений для використання з наступними продуктами Monitor Audio Bronze 50, Monitor 50. FIX-M також сумісний із Bronze 1 (5G), Radius 90, Radius 45, MASS Satellite.

Компоненти та матеріал. Кронштейн з литого алюмінію під тиском, пофарбований в матовий колір і текстурований. Є 1 кріплення динаміка - спереду, 1 кріплення для динаміка - стіна, 1 затискач, 2 вставних стрижня з нержавіючої сталі (короткий і довгий) з різьбленням ¼” 20 TPI UNC, 1 стопорна гайка. Упаковка без пластику: картонні зовнішні пакети та пакети з мішковини для компонентів.

Характеристики:

  • Тип: кріплення для динаміків
  • Тип кріплення: настінний
  • Призначення: для фіксації та надійного кріплення колонок середньої ваги
  • Кут: 0 ° , 15 ° , 30 °
  • Кількість положень: 14
  • Сумісність: Monitor Audio Bronze 50, Monitor 50, Bronze 1 (5G), Radius 90, Radius 45, MASS Satellite
  • Особливості: 1 кріплення динаміка - спереду, 1 кріплення для динаміка - стіна, 1 затискач, що защіпається, 2 вставних стрижня з нержавіючої сталі (короткий і довгий) з різьбленням ¼” 20 TPI UNC, 1 стопорна гайка
  • Матеріал корпусу: алюміній
  • Колір білий
  • Країна (головний офіс): Великобританія
 
Характеристики
БрендMonitor Audio
МодельEach FIX-M Speaker Mount White
ПризначенняДля колонок
Країна виробникВеликобританія
Примітки1 кріплення динаміка - спереду, 1 кріплення для динаміка - стіна, 1 затискач затискача, 2 вставних стрижня з нержавіючої сталі (короткий і довгий) з різьбленням ¼” 20 TPI UNC, 1 стопорна гайка
Матеріал корпусуАлюміній
КолірБілий
Додатковосумісність із Monitor Audio Bronze 50, Monitor 50, Bronze 1 (5G), Radius 90, Radius 45, MASS Satellite
Тип кронштейнуНастінний

Напишіть відгук

Кріплення для колонок Monitor Audio Each FIX-M Speaker Mount White

Надійне кріплення для колонок FIX-M призначене для колонок середньої ваги та спроектоване таким чином, щоб надійно фіксувати їх на стіні. Колір білий.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ