Paradigm PBK-1
Paradigm PBK-1 Paradigm PBK-1

  • ID товару: 4899

Новий товар

Ціна за штуку

Високоякісний мікрофон для автоналаштування вбудованих сабвуферів. В комплект входить кріпильний затискач, підвіска та телескопічна стійка. Чорний

Більше деталей

5 814 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Paradigm

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навіть коли ваш сабвуфер Paradigm ідеально розташований, кімната все ще може вплинути на продуктивність басу. Розміри кімнати, мертві точки, арки і навіть розміщення меблів можуть перетворити кімнату на додатковий інструмент, грати разом із музикантами чи оцінки фільмів із небажаними вкладами забарвлення та резонансу. Бас може звучати роздутим чи бурхливим, з поганим визначенням.

Ідеальний комплект Bass Paradigm - це відповідь.

PBK відрізняється від усього, що було раніше доступно: з Paradigm Perfect Bass Kit негативні ефекти меж кімнати на якість звуку відійшли у минуле. Ця сучасна система, що покращує бас, аналізує реакцію сабвуфера у вашій кімнаті, а потім встановлює правильні параметри вирівнювання для досягнення оптимального звуку. Частотний відгук кожного мікрофона PBK вимірюється точно, і дані використовуються для створення калібрування мікрофона, включеного на програмний диск PBK.

PBK застосовує надефективні фільтри Infinite Impulse Response (IIR) на додаток до топології фільтра, що настроюється: це мінімізує затримку і знижує шум при обробці. Комбінований підхід до обмеження ширини фільтрів IIR і застосування топології користувача означає, що будь-які артефакти, які могли виникнути в результаті процесу фільтрації, настільки малі, щоб бути повністю нерозбірливими.

PBK дозволяє проводити множинні виміри мікрофона: більшість методів вирівнювання по кімнаті працюють від одного точкового джерела, беручи один вимір у вихідній позиції прослуховування. Однак PBK передбачає кілька вибраних користувачем точок виміру (ми пропонуємо мінімум п'ять, але можна виміряти до десяти позицій).

На відміну від багатьох систем Room EQ, PBK застосовує корекцію до піків (режими) і Dips (антирежими): боротьба з ними дозволяє нам досягти набагато більш точної та природної реакції кімнати. Щоб обмежити вимоги до підсилювача, а також збільшити ставлення сигнал/шум, PBK застосовує відповідні обмеження для цієї корекції.

PBK Ultra-Accurate: 64-розрядний процесор з плаваючою комою підключеного ПК виконує важку роботу з обчислення кривих корекції, що значно мінімізує помилки округлення менш складного «калькулятора».

Він простий у використанні (принаймні ваша частина!): Три роки інтенсивних досліджень та розробок з нашого боку зробили його швидким, щоб досягти «Perfect Bass» у будь-якій кімнаті! Все, що потрібно - це ПК під керуванням Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista або Windows XP (з пакетом оновлення 2 або 3), два USB-порти та комплект Paradigm Perfect Bass. Парадигма навіть включає два USB-кабелі, які вам знадобляться: один для мікрофона PBK і один для сабвуфера.

Як це працює?

Ідеальний комплект басів Paradigm (PBK) є похідним від критично відомої системи Anthem® Room Correction (ARC), заснованої на дослідженнях, проведених Національною дослідницькою радою (NRC). Мета NRC полягала в тому, щоб визначити правильну відповідь "в кімнаті" для гучномовця (в даному випадку сабвуфер), а потім розробити спосіб досягнення такої ж відповіді в будь-якій кімнаті для прослуховування. Використовуючи запатентовану обробку, PBK вимірює частотний відгук вашого сабвуфера, а потім обчислює цільову відповідь, щоб забезпечити оптимальну продуктивність басів у вашій кімнаті. Кожен PBK може використовуватись із чотирма сабвуферами Paradigm Reference.

Як PBK робить те, що він робить?

Процес починається, коли комп'ютер сигналізує сабвуферу, щоб відтворити тестовий сигнал, який потім підбирається індивідуально відкаліброваним мікрофоном. Система поміщає сабвуфер через частотну розгортку, щоб виділити проблемні області та визначити необхідні налаштування. Він попросить вас помістити мікрофон щонайменше у п'ять різних місць. Потім конфігурації зберігаються на підключеному ПК. Оптимізовані рішення розраховуються, а потім завантажуються в сабвуфер і розрахункові виправлення в приміщенні вводяться в дію. Аудіофільське вирішення проблеми «кімнати»!

Напишіть відгук

Paradigm PBK-1

Ціна за штуку

Високоякісний мікрофон для автоналаштування вбудованих сабвуферів. В комплект входить кріпильний затискач, підвіска та телескопічна стійка. Чорний

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ