CD диск Robert Plant: Carry Fire
CD диск Robert Plant: Carry Fire CD диск Robert Plant: Carry Fire CD диск Robert Plant: Carry Fire

CD диск Robert Plant: Carry Fire

  • ID товару: 21911
  • Артикул: T38725

T38725

Новий товар

CD диск Robert Plant: Carry Fire - це одинадцятий соло альбом Роберта Планта та перший повномасштабний реліз з моменту виходу "Lullaby… and The Ceaseless Roar" 2014 року , який він продемонстрував публіці у 2017 році.

Більше деталей

920 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Warner

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

CD диск Robert Plant: Carry Fire – це одинадцятий соло альбом Роберта Планта та перший повномасштабний реліз з моменту виходу "Lullaby… and The Ceaseless Roar" 2014 року, який він продемонстрував публіці у 2017 році.

Обидві платівки записувалися Плантом на заході Англії та в Уельсі на студії Top Cat studio in Box із додатковими записами на студіях Real World та Rockfield. При записі альбому Lullaby музикантові допомагав колектив The Sensational Space Shifters: Джон Беггот (клавішні, синтезатор, перкусія, барабани, ефекти), Джастін Адамс (електрогітара, акустична гітара, мандоліна, перкусія, тамбурін), Дейв Сміт (бендир) тамбурін, джемба, ударна установка) та Ліам Скін Тайсон (добро, електрогітара, 12-ти струнна гітара, стил-гітара).

Крім Планта та Space Shifters у записі альбому взяли участь ще кілька зіркових гостей. У композиції Bluebirds Over The Mountain до Роберта приєднується Кріссі Хайнд (пісня написана легендою рокабіллі Ерселом Хіки і пізніше записана Річі Валенсом та The Beach Boys). Албанський віолончеліст Реді Хаса з'являється у трьох треках, як і відомий музикант Сет Лейкман, який виконує партії на альті та скрипці.

Плант та Spaceshifters, до складу яких зараз входить Лейкман, відзначать реліз "Carry Fire" початком світового туру в листопаді 2017 р. Плант та група провели два роки у спільному турі на підтримку альбому "Lullaby… and The Ceaseless Roar". У зв'язку з цим їх унікальні звучання та образ еволюціонували навіть у щось більш креативне та потужне.

Плант, який деякий час жив у Техасі і три роки тому повернувся до рідної Англії, представляє свої нові пісні, які змішують у собі незвичайні ритми з натуралізмом і силою, що причаїлася.

«Я поважаю та отримую задоволення від моїх старих робіт, але щоразу я знаходжу стимули і піддаюся спокусі створити щось нове. Я мушу змішувати старе з новим. Поступово імпульс групи набув певної свободи, створивши нове звучання та звільнивши простір для нових мелодій, настроїв та аранжувань», - каже Плант.

Альбом "Lullaby… and The Ceaseless Roar" увійшов до топ-10 чартів по всьому світу, починаючи від американського SoundScan/Billboard 200 до хіт-парадів Бельгії, Канади, Фінляндії, Угорщини, Італії, Нової Зеландії, Норвегії, Польщі, Швеції. та Об'єднаного Королівства Великобританії.

Роберт Плант видав 14 сольних альбомів з моменту розпаду Led Zeppelin 37 років тому. Усі вони потрапили до топ-20 у своїй рідній країні Великобританії, більшість навіть у топ-10.

Так що найкращі умови для альбому "Carry Fire", який особливий у кількох відносинах. Це «Неси вогонь».

Трек-лист:

  1. The May Queen 4:14
  2. New World... 3:29
  3. Season's Song 4:19
  4. Dance With You Tonight 4:48
  5. Carving Up The World Again... A Wall And Not A Fence 3:55
  6. A Way With Words 5:19
  7. Carry Fire 5:26
  8. Bones Of Saints 3:47
  9. Keep It Hid 4:08
  10. Bluebirds Over The Mountain 4:59
  11. Heaven Sent 4:42

Характеристики:

  • Тип носія: CD диск
  • Виконавець: Robert Plant
  • Альбом: Carry Fire
  • Лейбл: Warner Bros Records (WB)
  • Дата релізу: 2017 р
  • Кількість носіїв: 1
  • Жанр: Rock, Folk, World, Country
  • Стиль: Folk, Country Rock, Blues Rock, Rock & Roll
  • Загальна кількість пісень: 11
 
Характеристики
БрендWarner Bros Records
МодельCarry Fire
ТипCD диск
ЖанрRock, Folk, World, & Country
Дата релізу2017 р
ПриміткиВиконавець: Robert Plant
ДодатковоКількість носіїв: 1
ОсобливостіСтиль: Folk, Country Rock, Blues Rock, Rock & Roll
Загальна кількість пісень11

Напишіть відгук

CD диск Robert Plant: Carry Fire

CD диск Robert Plant: Carry Fire - це одинадцятий соло альбом Роберта Планта та перший повномасштабний реліз з моменту виходу "Lullaby… and The Ceaseless Roar" 2014 року , який він продемонстрував публіці у 2017 році.

Напишіть відгук

7 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ