Пристрій для миття пластин Tonar Analogis Wet Type
Пристрій для миття пластин Tonar Analogis Wet Type Пристрій для миття пластин Tonar Analogis Wet Type Пристрій для миття пластин Tonar Analogis Wet Type

Пристрій для миття пластин Tonar Analogis Wet Type

  • ID товару: 3988

Новий товар

Стаціонарний пристрій для миття вінілових пластинок

Більше деталей

1 742 грн.

Дивитись всі товари бренду: Tonar

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Правильний догляд за вініловими дисками не менш важливий для отримання високоякісного звуку, ніж купівля найкращих платівок та техніки для їхнього відтворення. Аналоговий світ звуку має багато деталей та нюансів, якими не можна нехтувати. Але це є частиною "чарівництва" аналога, який вже багато років знаходить своїх шанувальників, незважаючи на царюючу цифрову еру. Якщо ви хочете, щоб звук платівок вас радував довгі роки, то повинні дбати про їх збереження та чистоту.

Складний побутовий пил, сліди від пальців, жирні плями, відходи будівельних матеріалів або шерсть тварин - все це може рано чи пізно опинитися на вашому вініловому диску. Бруд накопичується, забивається в канавки, і, якщо звідти його вчасно не видаляти, твердне назавжди, порушуючи таким чином "музичний малюнок" диска. У звучанні з'являється шум, тріск, згасають високі частоти. Але не тільки диск страждає від бруду - голка звукознімач також починає інтенсивніше сточуватися. Щоб не стикатися з цими проблемами, необхідно вчасно мити та чистити платівки.

Хороший програвач працює ще краще з гарним додатковим армом для чищення диска. Tonar Analogis Wet Cleaning Arm очищує та зволожує запис під час відтворення, тим самим зменшуючи небажані шуми до мінімуму, а також значно збільшуючи термін служби платівки. Охолоджувальна дія мокрої ігрової системи та створювані напівстерильні умови роблять неоціненний внесок у збереження дисків та стілусу. Навіть записи, раніше відкинуті, як майже неграні, набувають нового життя. Миючий арм призначений для використання з рідиною "Superclean".

Арм встановлюється у будь-якому зручному місці навколо опорного диска програвача. Для найкращої продуктивності та зручного миття пластинок арм встановлюється на відстані, яка дозволить капілярній системі підібратися до шпинделя на опорному диску. Відрегулюйте висоту Analogis Wet Cleaning Arm таким чином, щоб він був паралельний поверхні пластинки, потім затягніть стопорний гвинт у підставі. Залийте в трубку миючу рідину, надягніть ковпачок зі спеціальним капіляром і опустіть його на забруднену ділянку пластинки. Увімкніть обертання. Щітка з миючою рідиною очищатиме забруднену поверхню. Після випаровування рідини платівка готова до програвання.

Крім миючого пристрою, що складається з арм-бази та самого арма з порожнистою трубкою та капілярною системою, в комплект входять рідина "Superclean", маленька щіточка з полімерних волокон для очищення робочої поверхні пристрою.

Характеристики:

  • Тип: комплект для миття вінілових дисків
  • Склад комплекту: арм-база, миючий арм, миюча рідина, щітка для чищення арма
  • Об'єм рідини: 250 мл

Напишіть відгук

Пристрій для миття пластин Tonar Analogis Wet Type

Стаціонарний пристрій для миття вінілових пластинок

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ