Щітка комбінована антистатична для вінілу Tonar Dust Jockey Brush
Щітка комбінована антистатична для вінілу Tonar Dust Jockey Brush Щітка комбінована антистатична для вінілу Tonar Dust Jockey Brush Щітка комбінована антистатична для вінілу Tonar Dust Jockey Brush

Щітка комбінована антистатична для вінілу Tonar Dust Jockey Brush

  • ID товару: 3993
  • Артикул: 192331

192331

Новий товар

Dust Jockey Bruch -щітка для зняття статики та пилу з вінілових платівок. Має комбіновану будову робочої поверхні, велюр та карбонове волокно.

Більше деталей

663 грн.

Дивитись всі товари бренду: Tonar

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Правильний догляд за вініловими дисками не менш важливий для отримання високоякісного звуку, ніж купівля найкращих платівок та техніки для їхнього відтворення. Аналоговий світ звуку має багато деталей та нюансів, якими не можна нехтувати. Це є частиною "чарівництва" аналога, який уже багато років знаходить своїх шанувальників, незважаючи на царюючу цифрову еру. Якщо ви хочете, щоб звук платівок вас радував довгі роки, то повинні дбати про їх збереження та чистоту.

Складний побутовий пил, сліди від пальців, жирні плями, відходи будівельних матеріалів або шерсть тварин - все це може рано чи пізно опинитися на вашому вініловому диску. Бруд накопичується, забивається в канавки, і, якщо звідти його вчасно не видаляти, твердне назавжди, порушуючи таким чином "музичний малюнок" диска. У звучанні з'являється шум, тріск, згасають високі частоти. Але не тільки диск страждає від бруду - голка звукознімач також починає інтенсивніше сточуватися. Щоб не стикатися з цими проблемами, необхідно вчасно мити та чистити платівки.

Tonar Dust Jockey Brush - це сучасний інструмент для чищення DJ-записів, який поєднує в собі властивості пензля Tonar Classic та пензля Nostatic в одному! Центральна частина щітки виконана з ультратонкого високоякісного оксамиту. Цей оксамит оточений з обох боків товстим шаром ворсу дуже тонких вуглецевих волокон. Ці волокна видаляють статику з запису, тому пил відчіплюється від диска і може легко підхоплюватися оксамитом із середини щітки навіть із глибоких канавок.

Характеристики:

  • Призначення: щітка для чищення вінілових дисків
  • Тип щітки: вуглецеві волокна та оксамитовий ворс

Напишіть відгук

Щітка комбінована антистатична для вінілу Tonar Dust Jockey Brush

Dust Jockey Bruch -щітка для зняття статики та пилу з вінілових платівок. Має комбіновану будову робочої поверхні, велюр та карбонове волокно.

Напишіть відгук

 
Comments(2)
2020-12-17

Хорошо чистит даже очень пыльные пластинки.

Щётка хорошего качества. Отлично справляется со своей функцией. Хорошо чистит даже очень пыльные пластинки. Хотя немного посыпался ворс из углеродного волокна. Насчет антистатических свойств сложно что-либо сказать, поскольку после чистки пластинка все равно оставалась наэлектризованной, тем не менее, пыль не сильно стремится прилипнуть обратно. От бархатной части щётки пользы немного - основная часть пыли удаляется углеродным волокном, еще сказывается длина волокон - они расположены ощутимо выше бархатной части. В комплекте есть маленькая щеточка для чистки самой щетки; этой же маленькой щеточкой можно смахнуть пыль с иглы - щеточка достаточно мягкая.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)
2020-10-31

Классная и очень качественная щетка

Спасибо большое за супер быстрое обслуживание и молниеносную доставку и конечно за качественный товар.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

30 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ