Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W
Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W

Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W

  • ID товару: 4038

Новий товар

Ціна за комплект

Більше деталей

8 820 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Clearaudio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Правильний догляд за вініловими дисками та чутливим обладнанням програвача не менш важливий для отримання високоякісного звуку, ніж купівля найкращих платівок та техніки для їх відтворення. Аналоговий світ звуку має багато деталей та нюансів, якими не можна нехтувати. Але це є частиною "чарівництва" аналога, який вже багато років знаходить своїх шанувальників, незважаючи на царюючу цифрову еру. Якщо ви хочете, щоб звук програвача вас радував довгі роки, то повинні дбати про збереження та чистоту його механізмів.

Складний побутовий пил, сліди від пальців, жирні плями, відходи будівельних матеріалів або шерсть тварин - все це може рано чи пізно опинитися на вашому вініловому диску. Бруд накопичується, забивається в канавки, і, якщо звідти його вчасно не видаляти, твердне назавжди, порушуючи таким чином "музичний малюнок" диска. У звучанні з'являється шум, тріск, згасають високі частоти. Але не тільки диск страждає від бруду - голка звукознімач також починає інтенсивніше сточуватися. В очищенні також дуже допомагають спеціальні антистічні щітки. Крім того, догляду вимагають також поверхні самого програвача.

Clearaudio Diamond Cleaner Brush

Щітка для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush підходить для вологого чи сухого чищення. Це ідеальний додаток для будь-якої системи догляду за голкою. Щітка Diamond Cleaner Brush видаляє навіть найжорсткіші відкладення, запобігаючи пошкодженню голки та канавок платівки, захищаючи ваші записи від стирання, спричиненого забрудненням, яке накопичується на кінчику голки.

Clearaudio Elixier Of Sound

Рідина Clearaudio Elixier Of Sound – це "два в одному". Надзвичайно високоякісна рідина, що чистить, що знаходиться в невеликій пляшці з кришкою, яка має спеціальний пензлик для чищення. Кисть, змочену в рідині, слід проводити по голці в тій же площині, як рухається диск (вперед-назад).

Clearaudio Record Cleaning Brush

Очищайте свої записи безпечно і ретельно за допомогою щітки Clearaudio Record Cleaning Brush. Вона може похвалитися двома рядами ворсу, що містять понад 1 мільйон самоочищувальних антистатичних щетинок з вуглецевого волокна. Використовуються вуглеволокна різної товщини для кращого та дбайливого контакту з доріжками пластинок.

Clearaudio Pure Groove Brush

Чистяча щітка Clearaudio Pure Groove Brush - відмінний вибір для тих, хто застосовує мокре чищення своїх дисків. Завдяки надзвичайно тонкій щетині з мікроволокон, ця щітка глибоко проникає в канавки, щоб позбутися пилу та сміття і, зрештою, "зміцнює здоров'я" ваших записів. Вона може використовуватися для нанесення рідини, що очищає, або для видалення пилу з поверхні диска. Ця щітка спочатку була представлена в машині Clearaudio Matrix і є її частиною.

Clearaudio Pure Groove

Рідина Clearaudio Pure Groove - це надзвичайно високоякісна рідина, що чистить для вінілових дисків, що містить антистатичні присадки і поверхнево-активні речовини, що обумовлює якісне миття ваших платівок зі стійким антистатичним ефектом. Це та ж рідина, яка поставляється з машинами для чищення Clearaudio Matrix. Вона може використовуватися з будь-якими ручними та автоматичними вакуумними миючими машинами різних виробників.

Clearaudio Polishing Paste

Паста для полірування поверхонь з акрилу Clearaudio Polishing Paste – це високоякісна акрилова полірувальна паста, яка допомагає видаляти дрібні подряпини та потертості на поверхні кришки програвача практично будь-якого бренду та привносить у зовнішній вигляд відчуття нового продукту "прямо з фабрики". Це біла концентрована паста, що поставляється в 2 мл шприца із захисним ковпачком. Так як паста є концентратом, її має вистачити надовго, вам знадобиться лише невелика кількість для одного полірування.

Склад комплекту:

  • Щітка антистатична Clearaudio Record Brush Pure Groove (AC015)
  • Щітка антистатична Clearaudio Record Cleaning Brush (AC004)
  • Щітка для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush (AC014)
  • Рідина для очищення голки звукознімач Clearaudio Elixier Of Sound 10.0 мл (AC003)
  • Паста для полірування поверхонь з акрилу Clearaudio Polishing Paste 2.0 мл (AC036)
  • Рідина для миття пластин Clearaudio Pure Groove 100 мл (AC048/010)
  • Очищаюча рідина для акрилових частин програвача (100 мл)
  • Ганчірка з мікрофібри
  • Викрутка

Напишіть відгук

Комплект для догляду за пластинками та програвачами Clearaudio Turntable Carekit Professional AC061/W

Ціна за комплект

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ