Щітка для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush
Знятий з виробництва

Щітка для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush AC 014

  • ID товару: 4041

Новий товар

Безпечний пристрій для очищення - чистка щіточка для голки звукознімача. З рідиною, що чистить, Elixier of Sound від Clearaudio - найкраще поєднання для Ваших звукознімачів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Clearaudio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Правильний догляд за вініловими дисками та чутливим обладнанням програвача не менш важливий для отримання високоякісного звуку, ніж купівля найкращих платівок та техніки для їх відтворення. Аналоговий світ звуку має багато деталей та нюансів, якими не можна нехтувати. Але це є частиною "чарівництва" аналога, який вже багато років знаходить своїх шанувальників, незважаючи на царюючу цифрову еру. Якщо ви хочете, щоб звук програвача вас радував довгі роки, то повинні дбати про збереження та чистоту його механізмів.

Складний побутовий пил, сліди від пальців, жирні плями, відходи будівельних матеріалів або шерсть тварин - все це може рано чи пізно опинитися на вашому вініловому диску. Бруд накопичується, забивається в канавки, і, якщо звідти його вчасно не видаляти, твердне назавжди, порушуючи таким чином "музичний малюнок" диска. У звучанні з'являється шум, тріск, згасають високі частоти. Але не тільки диск страждає від бруду - голка звукознімач також починає інтенсивніше сточуватися. Чищення голки вінілового програвача – це важлива процедура, яку бажано проводити до і після програвання пластинки. Вона не вимагає особливих навичок та її легко проводити зі спеціальною рідиною для чищення голки Clearaudio Elixier Of Sound та щітки для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush.

Для чищення голки не підходить проста вода, звичайні побутові миючі засоби або будь-які підручні пристрої. Не використовуйте ганчірочки, вату, косметичні палички – всі вони тільки ще більше забруднюють голку, залишаючи після себе частинки волокон. І, звичайно, не можна чистити голку пальцями, оскільки крім загальної грубості такого підходу (пальці набагато більші за саму голку), залишатимуться жирові фрагменти, які притягнуть ще більше сміття на голку. Для правильного догляду необхідно використовувати спеціальні миючі рідини та пристрої від відомих виробників, наприклад, таке як Clearaudio Diamond Cleaner Brush.

Щітка для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush підходить для вологого чи сухого чищення. Це ідеальний додаток для будь-якої системи догляду за голкою. Щітка Diamond Cleaner Brush видаляє навіть найжорсткіші відкладення, запобігаючи пошкодженню голки та канавок платівки, захищаючи ваші записи від стирання, спричиненого забрудненням, яке накопичується на кінчику голки.


Характеристики:

  • Призначення: чищення голки звукознімача
  • Тип щітки: щітка зі спеціальним ворсом, підходить для будь-яких голок
 
Характеристики
БрендClearaudio
МодельDiamond Cleaner Brush AC 014
ТипЩітка для чищення голки звукознімача

Напишіть відгук

Щітка для чищення голки звукознімача Clearaudio Diamond Cleaner Brush AC 014

Безпечний пристрій для очищення - чистка щіточка для голки звукознімача. З рідиною, що чистить, Elixier of Sound від Clearaudio - найкраще поєднання для Ваших звукознімачів.

Напишіть відгук

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ