SUPRA LORAD 2.5 CS-EU/ANGLED
SUPRA LORAD 2.5 CS-EU/ANGLED SUPRA LORAD 2.5 CS-EU/ANGLED SUPRA LORAD 2.5 CS-EU/ANGLED

Мережевий розподільчий блок SUPRA MAINS BLOCK MD02-EU

  • ID товару: 3414
  • Артикул: 3024000337

3024000337

Новий товар

Мережевий розподільчий блок Supra, що складається з розеток ЄС, які відповідають європейським стандартам. Вхідний роз'єм є 10-амперним роз'ємом на шасі відповідно до міжнародного стандарту IEC-320, тобто. такий же, як у більшості електричних мультимедійних пристроїв, з шнуром живлення, що знімається, включаючи провід заземлення.

Більше деталей

5 970 грн.

144 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Supra

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Supra LoRad MD02-EU

Мережевий розподільчий блок Supra, що складається з розеток ЄС, які відповідають європейським стандартам. Вхідний роз'єм є 10-амперним роз'ємом на шасі відповідно до міжнародного стандарту IEC-320, тобто. такий же, як у більшості електричних мультимедійних пристроїв, з шнуром живлення, що знімається, включаючи провід заземлення. У ньому передбачено 10-амперний запобіжник та неінтрузивну фільтрацію (NIF).

Потрібний додатковий вхідний мережевий гнучкий шнур.

Фільтр перехідних процесів Supra NIF

Всі моделі оснащені Supra NIF (Non-Intrusive Filtering), ефективним фільтром перехідних процесів високої частоти (RFI). Він розроблений та налаштований для ефективного придушення RFI-перешкод, але не для гасіння швидкого перезаряджання від джерел живлення підключених пристроїв. Supra NIF розроблено компанією Ben Duncan Research в Англії.

Для роботи всіх фільтрів та всіх засобів захисту потрібна мережна розетка з клемою заземлення. Якщо ваше мультимедійне та hifi-обладнання відповідає певному стандарту, воно, швидше за все, саме вимагає заземлення та використовує розетку IEC-320 для знімних мережних шнурів живлення. Якщо ваше обладнання є таким, і у вас немає клеми заземлення в розетках, ми рекомендуємо вам звернутися до вашого домовласника та/або електрика для організації заземлення. Це, безперечно, підвищить як якість звуку, так і безпеку вашого обладнання.

Екрановані мережеві блоки Supra LoRad в алюмінієвому корпусі

Мережеві блоки Supra екрановані і випромінюють низькі рівні полів, що генеруються електрикою, завдяки своєму алюмінієвому шасі, з'єднаному з потенціалом землі. Провід шасі відводить внутрішні перешкоди на землю і запобігає проникненню в розподільчий блок радіоперешкод та інших шкідливих полів. Для нормальної роботи пристрій повинен бути підключений до заземленої розетки за допомогою кабелю з заземлюючим проводом. Мережевий кабель, що з'єднує мережевий блок з розеткою, і кабелі до кожного пристрою повинні бути екрановані для максимального придушення/захисту від перешкод. Ми рекомендуємо наш Supra LoRad Mains Flex як найкращу альтернативу у поєднанні з нашим розподільчим блоком. Якщо ви новачок в області екранування та фільтрації мережного живлення, ви, безперечно, помітите різницю.

Витік поля від стандартного мережевого кабелю, що входить до комплекту, до переважної більшості мультимедійних пристроїв чітко визначається за допомогою нашого детектора змінного струму Supra. Просто торкніться білим наконечником детектора змінного струму до кабелю живлення, що входить до комплекту, і ви почуєте попередження і побачите, як наконечник швидко мерехтить червоним кольором, вказуючи на випромінювання полів від мережі. Тепер перейдіть на мережевий флекс Supra LoRad і торкніться кабелю наконечником .... Це поле заразно і додасть накладений сигнал частотою 50-60 Герц на всі сусідні міжблокові з'єднання. Подумайте про те, що такий мережевий згин може зробити із сабвуфером; сабвуфер відтворюватиме постійний тон частоти мережного живлення, накладений на музичний або кіносигнал. Ефективні екрани - одна з найважливіших конструктивних особливостей Supra, ви заслужили право слухати лише музику!

Особливості та переваги

LoRad означає низьке випромінювання електричних та магнітних змінних полів, захищаючи вас та вашу родину від шкідливого впливу.
Екран захищає ваше обладнання від випромінювання мережі, радіочастотних наведень і дозволяє повною мірою насолодитися потенціалом вашого Hi-Fi або телевізора.
LoRad забезпечує більш чистий звук, краще зображення та здоровішу атмосферу вдома та на роботі з низьким рівнем шкідливих полів.
Неперевершене співвідношення ціни та якості
Зроблено у Швеції!

Технічні дані

Стандарт Європейські стандарти, окрім Великобританії, Ірландії, Бельгії та Італії
Максимальний струм 10 ампер
Номінальна (максимальна) напруга 230 (250) Вольт
Максимальна потужність навантаження 2,3 кВт
Частота мережі 50 Гц
Розетка мережного введення Міжнародний стандарт IEC-320 на 10 ампер
Внутрішня площа кабелю 2,5 мм2
Розетки 2 (1 без фільтру, 1 з NIF-фільтром) шт.
Запобіжник 10 ампер
Фільтр (рівень) Непроникна фільтрація (до 40) дБ
Кронштейни для настінного кріплення та гумові ніжки як підлогові підставки

Напишіть відгук

Мережевий розподільчий блок SUPRA MAINS BLOCK MD02-EU

Мережевий розподільчий блок Supra, що складається з розеток ЄС, які відповідають європейським стандартам. Вхідний роз'єм є 10-амперним роз'ємом на шасі відповідно до міжнародного стандарту IEC-320, тобто. такий же, як у більшості електричних мультимедійних пристроїв, з шнуром живлення, що знімається, включаючи провід заземлення.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ