Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub
Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub

Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub

  • ID товару: 6919

Новий товар

MEE Audio Connect HUB легко інтегрується як у вже існуючу аудіо-відео систему, так і стане чудовим помічником у створенні нової. Підмогою до цього є двонаправлена робота Bluetooth, набір кодеків SBC, Qualcomm® aptX™, Qualcomm aptX Low Latency та висока надійність роботи пристрою.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: MEE Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Connect Hub легко інтегрується в нові та існуючі телевізійні установки, додаючи потокову передачу через Bluetooth для навушників, динаміків, телефонів та інших пристроїв. Концентратор з аналоговими та цифровими з'єднаннями для універсальної сумісності, передачі звуку та Bluetooth з розширеним діапазоном є ідеальним аксесуаром Bluetooth для вашого будинку.

BLUETOOTH ПЕРЕДАТЧИК

Використовуйте концентратор підключення в режимі передавача Bluetooth (TX) для бездротової передачі чистого цифрового звуку без спотворень із телевізорів та інших пристроїв на навушники або динаміки Bluetooth. Випробуйте повну свободу рухів, слухайте, не турбуючи оточуючих, і блокуйте відволікаючі фактори за допомогою концентратора Connect Hub і вашої улюбленої пари бездротових навушників Bluetooth.

ПОДВІЙНИЙ ГОЛОВНИЙ СТРІМІНГ

Потокова передача звуку на два навушники або динаміка Bluetooth одночасно та регулювання рівнів гучності для кожного незалежно, що дозволяє користувачам комфортно слухати, не турбуючи один одного або оточуючих.

СЛУХАЙ ТВ КРАЩЕ

Використання бездротових навушників та колонок на телевізорі дозволяє чути діалоги у фільмах та шоу, підносячи звук ближче до вух та даючи вам найкращий контроль над гучністю. Connect Hub також представляє функцію VOLUME BOOST для RCA / аналогових аудіопідключення, яка може допомогти зробити звук на старих телевізорах гучніше.

BLUETOOTH RECEIVER

Використовуйте Connect Hub у режимі приймача Bluetooth (RX) для бездротової передачі звуку з телефону або планшета на звукову панель, приймач домашнього кінотеатру або інший аудіопристрій, відмінний від Bluetooth.

ЦИФРОВЕ ТА АНАЛОГОВЕ З'ЄДНАННЯ

Має аналогові та цифрові аудіопідключення для універсальної сумісності зі старими та новими телевізорами та іншими пристроями. Підключення через роз'єм 3,5 мм для навушників/AUX, RCA або оптичний S/PDIF (TOSLINK).

QUALCOMM APTX LATENCY TECHNOLOGY

Бездротова технологія Bluetooth 4.2 забезпечує чисте цифрове аудіо без спотворень, в той час як аудіокодеки Bluetooth з низькою затримкою Qualcomm® aptX™ та aptX забезпечують ще більшу точність звуку, мінімізують затримку звуку та забезпечують ідеальну синхронізацію губ із сумісними пристроями.

ГОЛОСОВА УСТАНОВКА

Вбудований дисплей стану та динамік забезпечують Connect Hub спрощений процес налаштування за допомогою голосу. Індикація стану включає індикатор живлення, рівень гучності, а також інформацію про аудіопідключення і кодеку Bluetooth, що використовується.

РОЗШИРЕНИЙ ДІАПАЗОН

Удосконалена антена, що настроюється, забезпечує бездротове покриття до 98 футів, надаючи велику свободу для розміщення динаміків або переміщення по дому без втрати бездротового аудіоз'єднання.

Характеристики:

  • Виробник: MEE audio
  • Тип: Бездротовий адаптер
  • Сумісність: Універсальний
  • Матеріал: Пластик
  • Колір: Чорний
  • Bluetooth версія 4.2
  • Профілі Bluetooth підтримуються A2DP
  • Підтримуються аудіокодеки Bluetooth SBC, Qualcomm® aptX™, Qualcomm aptX Low Latency
  • Робочий діапазон до 30 м
  • Кількість підтримуваних навушників від 1 до 2
  • Аудіо входи/виходи 3,5 мм; цифровий оптичний S/PDIF
  • Розміри: 9,6 х 8,1 х 2,5 см
  • Вага: 79 г
 
Характеристики
БрендMEE Audio
МодельConnect Hub
ТипBluetooth ресивер/трансмітер
Входи3.5 мм
Виходиdigital optical S/PDIF
СумісністьУніверсальний
Радіус діїдо 30 м
Матеріал корпусуПластик
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм96 x 81 x 25 мм
Вага без упаковки79 г

Напишіть відгук

Bluetooth ресівер/трансмітер MEE Audio Connect Hub

MEE Audio Connect HUB легко інтегрується як у вже існуючу аудіо-відео систему, так і стане чудовим помічником у створенні нової. Підмогою до цього є двонаправлена робота Bluetooth, набір кодеків SBC, Qualcomm® aptX™, Qualcomm aptX Low Latency та висока надійність роботи пристрою.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ