Активна акустична система 2.0 Heco Ascada 2.0 BTX piano black
Активна акустична система 2.0 Heco Ascada 2.0 BTX piano black Активна акустична система 2.0 Heco Ascada 2.0 BTX piano black

Активна акустична система 2.0 Heco Ascada 2.0 BTX Piano White

  • ID товару: 13463

Новий товар

Правильне налаштування стереозвучання, потужний цифровий підсилювач та високоякісний цифровий процесор. У моделі Ascada 2.0 намічені ідеї втілюються у доповненому та вдосконаленому вигляді.

Ціна за набір.

Більше деталей

37 696 грн.

100 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Heco

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Правильне налаштування стереозвучання, потужний цифровий підсилювач та високоякісний цифровий процесор. У моделі Ascada 2.0 намічені ідеї втілюються у доповненому та вдосконаленому вигляді. Пристрій з ексклюзивними компонентами та інноваційною технологією у сучасному елегантному корпусі подарує меломанам можливість насолоджуватися стереозвучанням у будь-який час.

Ascada 2.0 – це більше, ніж звичайні Bluetooth колонки. Це активна, високоякісна акустична система від HECO з інтегрованим стерео-підсилювачем та можливістю різноманітного підключення. Модуль стерео-підсилювача забезпечує середньоквадратичну потужність по 35 Ватів на кожній колонці. Під шасі маються на увазі тканинні напівсфери мембрани Silk-Compound, зі звуковими напрямними Wave Control з алюмінію, а також покращені середньочастотні динаміки з довговолоконною паперовою мембраною та звуковою котушкою, розрахованою на велике навантаження. В результаті досягається максимальна точність, стійкий рівень звуку та природне стерео-оточення.

Аудіо сигнали можуть подаватися на пристрій HECO у різний спосіб. Для бездротового прослуховування розроблено версію Bluetooth з вбудованою підтримкою aptX. Цей High End аудіостандарт забезпечує бездротову передачу сигналу CD-якості. Цифровий сигнал також передається через оптичний та коаксіальний вхід Ascada 2.0. Родзинка цієї стереосистеми у можливості підключення до ПК як зовнішній аудіопристрій. Внутрішній аналого-цифровий перетворювач за всіма параметрами перевершує перетворювачі стаціонарного ПК або ноутбука. При цьому зв'язок між ПК та Ascada 2.0 без проблем встановлюється через USB. Зрозуміло, пристрій приймає аналогові сигнали, для цього у нього передбачений аналоговий вхід. Крім того, є і вихід для сабвуфера на випадок, якщо потрібно додати басів, а також потужний USB-порт до 2.1 A для смартфонів і планшетів.

Елегантність і функціональність Корпус Ascada 2.0 має високу стійкість і складається з деревоволокнистих плит, що підтримують один одного. Йдеться про конструкцію з фазоінвертором, яка дозволяє уникнути потокових шумів за допомогою труби, що відбиває, оптимізованої з двох сторін під потік. Завдяки продуманому розміщенню отвору басового резонатора стереосистему можна розташовувати близько до стіни.

Характеристики

  • HECO Ascada 2.0 активна акустична Bluetooth стереосистема
  • Конструкція 2-смугові фазоінвертором, волактив
  • Оснащення: НЧ: 1 x 125 мм; ВЧ: 25 мм
  • Загальна вихідна потужність 70/140 вт
  • Вихідна потужність на Колонки (RMS/макс) 35/70 Вт
  • Частотний діапазон 32 – 40000 Гц
  • Варіанти виконання: Чорний рояльний лак, Білий рояльний лак
  • Габарити (Ш х В х Г) 184 x 280x 284 мм
 
Характеристики
БрендHeco
МодельAscada 2.0 BTX piano black
Тип колонкиПолочна
максимальна потужність140 Вт
Частотний діапазон32-40000 Гц
Кількість смуг2
Розміри (В x Ш x Г), мм280х184х284 мм

Напишіть відгук

Активна акустична система 2.0 Heco Ascada 2.0 BTX Piano White

Правильне налаштування стереозвучання, потужний цифровий підсилювач та високоякісний цифровий процесор. У моделі Ascada 2.0 намічені ідеї втілюються у доповненому та вдосконаленому вигляді.

Ціна за набір.

Напишіть відгук

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ