Активна акустика Shanling JET 1 Black
Активна акустика Shanling JET 1 Black Активна акустика Shanling JET 1 Black

Активна акустика Shanling JET 1 Black

  • ID товару: 26138
  • Артикул: 90402706

90402706

Новий товар

Shanling Jet 1 – двосмугова пасивна акустика (стереопара) поличного формату.

Більше деталей

24 570 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Shanling

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

- Інтро
Shanling Jet 1 – двосмугова пасивна акустика (стереопара) поличного формату. Поєднує вишуканий дизайн, преміальну збірку та якісне звучання. Оптимально підходить для кооперації із мультимедійним центром Shanling EA5.

- Екстер'єр
Колонки Jet 1 не тільки чудово звучать, але й чудово виглядають: строгі прямокутні кабінети з MDF, пофарбовані в контрастні відтінки, стильні грифи з тканини з дрібними порами, ефектні металеві шипи бронзового кольору, які не тільки надають продукту особливого аудіофільського шарму, але зменшують зворотний зв'язок між акустичним резонатором і поверхнею, тим самим надаючи спікеру можливість вільно "дихати". Варто також відзначити мінімальну кількість різного роду декору, завдяки чому (у комплексі зі строгими формами) девайс, що розглядається, можна прийняти за представника скандинавського мінімалізму, який сьогодні дуже цінується дизайнерами по всьому світу. Важливо згадати і найбільш універсальний тип кріплення кабелю, представленого гвинтовими клемами (моноампінг).

- Звук
Схема звуковидобування АС представлена двома випромінювачами: 4.5” вуфером та AMT-твітером (Air Motion Transformer), доповненими портом фазоінвертора на тильній панелі. До речі, стрічковий твітер (він же AMT, він же випромінювач Хейла) раніше був прерогативою швидше за студійних моніторів, тоді як мультимедійна акустика, як правило, комплектувалася ВЧ-динаміками купольного типу. Сам AMT-твітер являє собою механізм, що складається зі складеної зигзагом діафрагми, складки якої переміщуються згідно струму в звуковій котушці, таким чином стискаючи і розряджаючи повітря. Головними перевагами стрічкового твітера над динамічними, п'єзодинамічними та п'єзоелектричними є вища швидкість прокачування повітря і більша ефективна площа і, як наслідок, менший хід дифузора, що дозволяє виключити динамічний стиск. У плані безпосередньо характеру звучання Jet 1 спостерігається класична акустична концепція Shanling.

Загалом йдеться про музично орієнтовану подачу із щільним і фактурним басом, співучою, інформативною серединою, а також чистими, детальними та делікатними ВЧ. Більше того, не обійшлося і без просторої, точно каліброваної стереокартини, якої, проте, не досягти без правильного розміщення колонок.

Характеристика:

  • Вид акустики: Полочна акустика
  • Призначення: Для дому та офісу
  • Формат акустики: 2.0
  • Інтерфейси підключення: Дротовий
  • Потужність, Вт: нд
  • Вага, кг: 3,75 однієї колонки
  • Габарити (ВхШхГ): 241 x 203 x 156 мм
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендShanling
МодельShanling JET 1 Black
ТипАктивна акустика
КолірЧорний
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Активна акустика Shanling JET 1 Black

Shanling Jet 1 – двосмугова пасивна акустика (стереопара) поличного формату.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ