Активна акустична система Behringer B615D
Активна акустична система Behringer B615D Активна акустична система Behringer B615D Активна акустична система Behringer B615D Активна акустична система Behringer B615D

Активна акустична система Behringer B615D

  • ID товару: 20247
  • Артикул: BE-0086

BE-0086

Новий товар

Активна акустична система Behringer Eurolive B615D – універсальний звуковий пристрій, придатний як для встановлення у професійних концертних залах, так і для повсякденного використання у кафе, на святах чи виставках. Систему відрізняє вражаюча потужність, надійність та оптимальна для різних способів встановлення конструкція.

Більше деталей

24 368 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Активна акустична система Behringer Eurolive B615D – універсальний звуковий пристрій, придатний як для встановлення у професійних концертних залах, так і для повсякденного використання у кафе, на святах чи виставках. Систему відрізняє вражаюча потужність, надійність та оптимальна для різних способів встановлення конструкція, тому її можна рекомендувати організаторам урочистостей та інших заходів – проблем із встановленням у приміщеннях з різною акустикою не виникне.
Завдяки Class-D технології підсилювача та внутрішньому режиму перемикання живлення, серія EUROLIVE D забезпечує набагато більше співвідношення потужності-ваги, ніж інші акустичні системи. Звукова якість цих колонок перевершує популярні EUROLIVE B215D та B212D, даючи більше вихідної потужності.
Номінальна потужність Eurolive B615D складає 1500 Вт. У поєднанні з вбудованим підсилювачем класу D це означає, що ККД системи дуже високий, а втрати сигналу непомітні для слухача. Система є двосмуговою: за відтворення низьких частот відповідає 15-дюймовий динамік, а за відтворення високих – 1,75-дюймовий з титановою діафрагмою. Eurolive B615D працює у режимі Bi-amp, який контролюється вбудованим звуковим процесором; завдяки цьому різні за частотними характеристиками компоненти запису звучать гармонійно та виразно. Крім усього іншого, наявність вбудованого процесора унеможливлює пошкодження динаміків через перевантаження або перегрівання – при досягненні критичних значень навантаження захисна система автоматично знижує потужність сигналу, запобігаючи поломці.
Частота кросовера, що поділяє сигнал на ВЧ та НЧ компоненти, становить 1,8 кГц. Балансом частот можна керувати за допомогою вбудованого двосмугового еквалайзера, і досягати таким чином оптимального для цієї акустики приміщення та стилю музики звучання. Сумарний спектр частот, у яких працює B615D - 50..20000 Гц. При цьому максимальний звуковий тиск, який забезпечує система, – 126 Дб на відстані 1 м від динаміка; це означає, що жодна юрба не заглушить музику, що відтворюється через Eurolive B615D.
EUROLIVE B615D активна акустична система надає 1500 найчистіших пробивних аудіо ватів. Вбудований звуковий процесор забезпечує повне керування системою для надійного захисту LF/HF і завдяки вбудованому активному фільтру високих частот немає жодних спотворень. Також у цієї моделі вхід Mic/Line з ультра низьким рівнем шуму та спеціалізований 2-смуговий еквалайзер.
Class-D підсилювачі здатні керувати динаміками на їхньому максимумі без спотворень або пошкодження, завдяки внутрішній захисній схемі. Ця система просто дивує своїм масивним низом, гладкою серединою та виразним верхом. Завдяки вбудованій секції підсилювача потрібно лише підключити динамічний мікрофон. Для великих приміщень або аудиторій є можливість додавати ще стовпчики через зручний Link вихід XLR роз'єм.
Behringer Eurolive B615D легко сумісна з іншими акустичними системами та сабвуферами через балансні входи XLR та ?-дюймовий TRS. Ви можете налаштувати власну, максимально підходящу для ваших цілей акустичну схему, і вона видаватиме ідеально збалансований звук – тому що частотний спектр B615D налаштовується за допомогою еквалайзера. Крім того, ця акустична система може бути встановлена на стандартну стійку, на підлогу як звичайний монітор на сабвуфер. Свобода установки дозволяє використовувати Eurolive B615D з урахуванням естетики інтер'єру та акустичних характеристик зали.
Підключення динамічного мікрофона відбувається через вбудований підсилювач, тому регулювати гучність вхідного сигналу можна за допомогою акустичної системи; також мікрофонний вхід забезпечений індикатором кліпування для запобігання перевантаженням. Всі роз'єми знаходяться на задній панелі системи, так що проводи, що стирчать, не будуть плутатися під ногами у людей і псувати вигляд приміщення.
Система Eurolive B615D укладена в міцний пластиковий корпус, що не боїться, на відміну від дерев'яних, вологи. Динаміки захищені від механічних пошкоджень металевою сіткою. Для зручності транспортування 26-кілограмовий корпус оснащений двома зручними ручками.
Behringer Eurolive B615D – система, яка може стати як основою масштабної акустичної схеми об'ємного звучання, так і єдиним джерелом звуку, що легко настроюється і вільно переміщується. Продуманий дизайн та зносостійкість компонентів роблять Eurolive B615D невибагливим та довговічним пристроєм, здатним служити протягом тривалого часу без найменших нарікань. А висококласні звукові характеристики влаштують навіть тих, хто звик до ідеального студійного звучання та концертної потужності музики.
Завдяки трапецієподібній формі B615D підходить для широкого застосування. Її можна встановлювати на стандартні стійки, розміщувати вертикально зверху сабвуфера або покласти на бік для використання як сценічних моніторів. Додаткові колонки можуть бути підключені через XLR Link вихід (джек) на задній панелі.
У разі підвищення вихідного рівня внутрішній процесор звільняє LF підсилювач і перетворює ресурси рахунок скорочення програмного баса. Це можна порівняти з крихітним звукорежисером усередині кожного кабінету, який постійно контролює та змінює вихідні параметри для покращення звуку.

Характеристики

  • Вбудований звуковий процесор
  • Номінальна потужність: 1500 Вт
  • Частотний діапазон: 50 Hz – 18 kHz
  • Частота кросовера: 1.8 kHz
  • Звуковий тиск: 126 dB SPL 1 m
  • Розміри динаміків: 15 "- 387 мм, 1.75" - 44 мм
  • Аудіо входи: XLR, Jack
  • Опір: 8 Ом
  • Живлення: 230 V~, 50 Hz (T 3.15 AH 250 V)
  • Еквалайзер: +/-15 dB 12 kHz; +/-15 dB 80 Hz
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Розміри: 732 х 470 х 424 мм
  • Вага: 26.2 кг

 
Характеристики
БрендBEHRINGER
МодельB615D
ТипАктивна акустика
номінальна потужність1500 Вт
Частотний діапазон50 Hz - 18 kHz
Опір8 Ом
ВходиXLR, Jack
живлення230 V~, 50 Hz (T 3.15 AH 250 V)
Матеріал корпусуПластик
Розміри732 х 470 х 424 мм
Вага26.2 кг
Еквалайзер+/-15 dB 12 kHz; +/-15 dB 80 Hz
Рівень звукового тиску126 dB SPL 1 m

Напишіть відгук

Активна акустична система Behringer B615D

Активна акустична система Behringer Eurolive B615D – універсальний звуковий пристрій, придатний як для встановлення у професійних концертних залах, так і для повсякденного використання у кафе, на святах чи виставках. Систему відрізняє вражаюча потужність, надійність та оптимальна для різних способів встановлення конструкція.

Напишіть відгук

18 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ