Активна акустична система Behringer B208D
Активна акустична система Behringer B208D Активна акустична система Behringer B208D Активна акустична система Behringer B208D Активна акустична система Behringer B208D Активна акустична система Behringer B208D

Активна акустична система Behringer B208D

  • ID товару: 26850
  • Артикул: BE-0055

BE-0055

Новий товар

BEHRINGER B208D - активна двосмугова (8'' + 1,35'') акустична система з піковою потужністю 200 Вт та програмною потужністю 175 Вт для живого звуку та відтворення з аудіо-носіїв.

Більше деталей

9 983 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer B208D Eurolive

BEHRINGER B208D - активна двосмугова (8'' + 1,35'') акустична система з піковою потужністю 200 Вт та програмною потужністю 175 Вт для живого звуку та відтворення з аудіо-носіїв.

Цю систему відрізняє легка і компактна конструкція, а також відмінна якість звуку, що залишається бездоганною навіть на максимальному рівні звукового тиску.

Для своїх надзвичайно компактних розмірів апарат видає достатню потужність, чудовий прозорий звук та гарний тиск. Акустична система може бути встановлена на стійку, повішена на стіну, а також може бути використана на сцені як монітор підлоги.

Behringer B208D має процесорне керування та систему посилення класу «D». Саме в цій серії акустичних систем компанією Behringer вперше застосовані особливо потужні та при цьому легкі імпульсні підсилювачі класу «D». Символ, що зазначає систему підсилювача, обов'язково вказується у назві моделі акустичної системи серії.

Частотний діапазон BEHRINGER B208D – від 65 Гц до 20 000 Гц, частота поділу кросовера – 2 400 Гц. SPL, максимальний рівень звукового тиску – 113 дБ на 1 метр. Два незалежні підсилювачі системи організовані за схемою Bi-amp: 8" низькочастотний випромінювач та 1,35" високочастотний випромінювач. Висока вихідна акустична потужність та ефективне відтворення діапазону низьких частот забезпечується потужним восьмидюймовим НЧ-частотним випромінювачем. Використання сучасного 1.35" компресійного високочастотного випромінювача високої роздільної здатності з діафрагмою з алюмінію гарантує високий рівень деталізації.

Система обладнана ланцюгом захисту ВЧ-драйвера від перевантаження, вбудованим оптичним обмежувачем та керованим процесором двосмуговим динамічним еквалайзером.

Завдяки специфічній трапецеподібній формі корпусу системи, B208D особливо зручна для використання на сцені як монітор підлоги. Міцний та жорсткий корпус, невеликі розміри та вага, можливість швидкого настінного монтажу роблять цю систему багатофункціональною та дуже зручною в роботі. Акустична система може бути закріплена на стіні за допомогою шарнірних кронштейнів. Крім того, вбудована 35 мм склянка надає можливість встановлення на штатив при використанні B208D як основна система звукопідсилення.

На задній панелі акустичної системи розташовані регулятор посилення, двосмуговий динамічний еквалайзер, вхідні роз'єми XLR та 1/4" jack мікрофонного/лінійного входу, а також вихід XLR, що використовується для підключення додаткового обладнання.

Надійні сталеві ґрати оберігають динаміки від можливих механічних пошкоджень. Система BEHRINGER B208D обладнана надійними ручками зручної форми, які забезпечують комфортне перевезення та перенесення.

Акустична система випускається у двох варіантах колірного виконання – пластик чорного або білого кольору. Ця модель – чорного кольору.

Технічні характеристики Behringer B208D Eurolive:

Підсилювач: Bi-amp, клас D

Кількість смуг: дві

Вихідна потужність НЧ-підсилювача: 135 Вт – RMS, 160 Вт – максимальна

Вихідна потужність ВЧ-підсилювача: 38 Вт - RMS, 42 Вт - максимальна

Вхідний опір: 8 Ом

Динаміки: низькочастотні 8", високочастотні 1.35", діафрагма - алюміній

Перетворювач низькочастотний: довгохідний випромінювач 8"

Частотний діапазон: від 65 Гц до 20 кГц

Частота розділу кросовера: 2.4 кГц

Максимальний рівень звукового тиску: 113 дБ на 1 м

Вхідні балансні роз'єми: 2 х 1/4" jack (серво-балансний) мікрофонного/лінійного входу х 2 шт

Роз'єм для підключення обладнання: вихід «link», XLR х 1 шт

Еквалайзер: низькі частоти +/-15 дБ (80 Гц); високі частоти +/-15 дБ (12 кГц)

Лімітер: оптичний

Регулятор рівня: мінус нескінченності до макс. +30дБ

Живлення: 230В, 50 Гц

Максимальна споживана потужність: 300 Вт

Матеріал корпусу: пластик

Колір корпусу: чорний

Габарити (Ш х В х Г): 249мм х 205мм х 372мм

Вага: 6,66 кг

Напишіть відгук

Активна акустична система Behringer B208D

BEHRINGER B208D - активна двосмугова (8'' + 1,35'') акустична система з піковою потужністю 200 Вт та програмною потужністю 175 Вт для живого звуку та відтворення з аудіо-носіїв.

Напишіть відгук

18 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ