Активна акустична система Behringer Eurolive B212D
Активна акустична система Behringer Eurolive B212D Активна акустична система Behringer Eurolive B212D Активна акустична система Behringer Eurolive B212D Активна акустична система Behringer Eurolive B212D Активна акустична система Behringer Eurolive B212D Активна акустична система Behringer Eurolive B212D

Активна акустична система Behringer Eurolive B212D

  • ID товару: 26852
  • Артикул: BE-0062

BE-0062

Новий товар

Behringer Eurolive B212D - 2-смугова активна акустична система потужністю 350 Вт (програмна)/550 Вт (пікова) з Bi-amp системою посилення класу D, процесорним керуванням та можливістю використання як підлоговий монітор. У цій серії активних акустичних систем вперше застосовані потужні та легкі імпульсні підсилювачі класу D.

Більше деталей

14 403 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer Eurolive B212D – надійна та потужна акустична система, що відноситься до пристроїв середнього цінового діапазону та оптимального співвідношення ціна-якість. Ця модель призначена для використання в просторих приміщеннях: залах, великих вітальнях, павільйонах – і є досить невибагливим пристроєм, який рідко потребує професійного обслуговування або регулювання висококваліфікованого звукооператора.

Eurolive B212D має корпус фазоінверторного типу, що забезпечує високу чутливість, а отже гучне відтворення музики. Про це свідчить показник максимального звукового тиску – 125 Дб. Подібної чутливості достатньо для повноцінної передачі атмосфери масштабного рок-концерту, не кажучи вже про менш екстремальні режими роботи.

Система відноситься до класу двосмугової активної акустики: вбудований підсилювач низьких частот має потужність 280 Вт та діаметр мембрани 304.8 мм, високих – 65 Вт, алюмінієву мембрану діаметром 34,29 мм та рупорну конструкцію. Загальна номінальна потужність системи складає 345 Вт, що робить Behringer B212D гарним рішенням для галасливих та людних місць. По-перше, значна потужність дозволяє без проблем поєднувати B212D з більшістю зовнішніх сабвуферів, а по-друге, гарний запас потужності – гарантія тривалої безперебійної роботи навіть за інтенсивної експлуатації. При цьому максимальна потужність системи – 550 Вт.

Частотний діапазон Behringer B212D складає 65.20000 Гц. При установці цього достатньо, щоб використовувати B212D як єдине джерело звуку, наприклад, як універсальна моніторна колонка для фонового відтворення музики. При необхідності монітор може бути закріплений на стіні або встановлений на штативі; у поєднанні із зовнішнім сабвуфером таким чином виходить висококласна система об'ємного звуку.

Bi-amp-система посилення, що використовується в Behringer Eurolive B212D, виключає нерозбірливість звуку через змішування високочастотної та низькочастотної складових запису. Підсилювач відноситься до класу D, що зменшує спотворення та розсіювання звуку. У поєднанні з монополярним випромінювачем це дає чудовий, чітко спрямований звук. Цифровий кросовер має частоту роботи 2,4 кГц та керується інтегрованим процесором. Останній також керує системами запобігання динамікам, тому ніякий випадково поданий сигнал надмірної потужності не викличе згубного навантаження, і навіть при тривалому використанні не виникне перегріву ланцюгів - процесор сам зменшить використання ресурсів при необхідності. Вбудований двосмуговий динамічний еквалайзер також керується процесором та дозволяє регулювати баланс частот. Крім того, Eurolive B212D оснащений оптичним лімітером.

Behringer B212D має XLR та TRS балансні входи. Мікрофонний вхід має регулювання гучності та індикатор, а високоякісне покриття контактів забезпечує низький рівень шумів. Сам динамік також має регулятор гучності.

Корпус даної моделі розроблений таким чином, щоб і установка для підлоги, і настінна не викликала жодних проблем. Так як B212D важить всього 15 кг, логічно припустити його використання як переносна акустична система - і розробники врахували таку можливість: міцний пластиковий корпус оснащений зручними ручками для перенесення, а динаміки захищені сталевою сіткою.

Значна потужність у поєднанні з невеликими габаритами, довговічністю та німецькою якістю збірки зробить систему незамінним помічником під час свята та постійним джерелом ненав'язливого музичного фону на кожен день. Універсальний форм-фактор дозволяє встановити Eurolive B212D так, як вам зручно, з урахуванням як дизайну приміщення, так і його акустичних характеристик. Таким чином, Behringer Eurolive B212D є хорошим кандидатом на роль основного динаміка у клуб або середніх розмірів концертного залу, а також може використовуватися як основа акустичної системи у просторому приватному будинку.

Технічні характеристики Behringer B212D Eurolive:

Bi-amp система посилення класу D, з процесорним управлінням та можливістю використання як підлоговий монітор

Колір чорний

НЧ-12" вуфер

ВЧ-1,35" компресійний драйвер

Вихідна потужність: 280+65 Вт

Частотний діапазон: 65 Гц до 20 кГц

Максимальний звуковий тиск (на 1 кв. метр): 125 дБ

Особливості: 2-смуговий еквалайзер (НЧ/ВЧ)

Підключення: XLR вхід/вихід, Джек

Ергономічні ручки для зручного перенесення та встановлення

Матеріал корпусу: поліпропілен

Розміри: 550 х 345 х 270 мм

Вага: 14,5 кг

Напишіть відгук

Активна акустична система Behringer Eurolive B212D

Behringer Eurolive B212D - 2-смугова активна акустична система потужністю 350 Вт (програмна)/550 Вт (пікова) з Bi-amp системою посилення класу D, процесорним керуванням та можливістю використання як підлоговий монітор. У цій серії активних акустичних систем вперше застосовані потужні та легкі імпульсні підсилювачі класу D.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ