Активна акустика AudioEngine A2+ Satin Black
Активна акустика AudioEngine A2+ Satin Black Активна акустика AudioEngine A2+ Satin Black Активна акустика AudioEngine A2+ Satin Black Активна акустика AudioEngine A2+ Black

Активна акустика AudioEngine A2+ Black

  • ID товару: 27334
  • Артикул: A2+BT Black

A2+BT Black

Новий товар

Audioengine A2+ – це новий стандарт комп'ютерного звучання. Нові невеликі, але високопродуктивні динаміки ідеальні для вашого комп'ютера. Динаміки A2+ були спроектовані та виготовлені вручну з метою перевершити очікування як вартості, так і продуктивності.

Більше деталей

13 448 грн.

2 Товари(ів)
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioEngine

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Audioengine A2+ – це новий стандарт комп'ютерного звучання. Нові невеликі, але високопродуктивні динаміки ідеальні для вашого комп'ютера. Динаміки A2+ були спроектовані та виготовлені вручну з метою перевершити очікування як вартості, так і продуктивності.

Наступник Audioengine 5+

Audioengine A2+ становлять приблизно одну третину від розмірів флагманських динаміків Audioengine 5+ і відмінно підходять для робочого столу або невеликого приміщення. Використані такі ж твітери, що і в Audioengine 5+, у парі з компактними кевларовими вуферами, високопродуктивними підсилювачами та якісними роз'ємами. Вся ця інженерія упакована в дерев'яний корпус ручної роботи, що є високоякісною настільною акустичною системою.

Ефективність та універсальність

A2+ були розроблені з метою встановлення на робочому столі, але їхня чудова звукова сцена і візуалізація роблять їх ідеальним кандидатом для кімнатної акустичної системи. Добре підходять для програвання музики, фільмів та ігор, A2+ чудово звучать із сабвуфером і без нього. Використовуючи аналогічний аналоговий дизайн Audioengine 5+, підсилювачі A2+ вбудовані в лівий динамік. Також є режим очікування для економії енергії.

Просте підключення

A2+ оснащений аналоговими підсилювачами, вбудованими в лівий динамік, де правий є пасивним. Достатньо просто підключити лівий динамік до мережі та підключити до нього правий динамік. Роз'єм RCA та USB-вхід дозволяють підключитися до комп'ютера, телефону та планшета. Для встановлення немає потреби в додатковому програмному забезпеченні, A2+ сумісні з будь-яким комп'ютером та музичним програвачем. Нові динаміки також мають змінний RCA вихід застосовний для підключення сабвуфера, вдосконалені роз'єми, покращені кабелі та джерело живлення.

Кастомні аудіо компоненти

Компанія Audioengine розробляє та виробляє власні твітери, вуфери та багато інших важливих компонентів. Іншими словами, це не стокові колонки з готовими деталями, а з нуля спроектований пристрій за власними специфікаціями. Ті деталі, які не виробляються на заводах компанії, були впроваджені відповідно до кастомних специфікацій (наприклад, тороїдальні трансформатори, магніти та джгути проводів). Корпус, динаміки, конструкції басових портів, підсилювачі та кросовери ретельно налаштовуються для кожної моделі Audioengine. Це, у свою чергу, забезпечує набагато ефективнішу акустичну систему з набагато меншим споживанням енергії, ніж традиційні AV-приймачі та пасивні динаміки.

Динаміки

Audioengine використовує аудіофільні, феро-рідинні охолоджені, тонкоплівкові твітери з неодимовими магнітами. Твітери шовкові добре витримують високу потужність, а крайовий дизайн забезпечує дуже плавний відгук. Користувальницькі низькочастотні динаміки є тканинним кевларовим арамідним композитним матеріалом з гумовим покриттям. Матеріал та конструкція динаміків дуже міцні, тому решітки не потрібні.

Підсилювач

Підсилювачі в акустичних системах Audioengine розташовані у лівому динаміці та мають консервативний аналоговий дизайн. Всі компоненти налаштовані для кожної моделі, що забезпечує набагато ефективнішу систему, що вимагає менших витрат енергії, ніж пасивні динаміки та окремі підсилювачі. Для максимального захисту від механічних ударів монтуються друковані плати для блоків живлення та підсилювача.

Трансформатори

Силові трансформатори є великим внеском у загальне звучання аудіосистеми, особливо нижніх частот. Audioengine використовує безщіткові тороїдальні трансформатори, які мають сильніше випромінюване магнітне поле, які забезпечують нижчий рівень шуму. Вони легші за стандартні, дешеві трансформатори EI, а також виділяють менше тепла.

Екранування

Обидва драйвера безпосередньо екрановані і дозволяють розміщувати динаміки за кілька дюймів від відеомонітора. Таке екранування також забезпечує захист жорстких дисків цифрових музичних плеєрів.

Корпус

Щоб звести до мінімуму небажані резонанси та спотворення, корпус Audioengine мають товсті MDF-стінки із внутрішньою фіксацією. Важкий внутрішній звукопоглинаючий матеріал використовується зменшення небажаних звукових відбитків усередині колонки. Дерев'яний корпус має округлі краї, які чудово виглядають і зменшують високочастотні дифракційні ефекти на передніх перегородках. Кожен динамік містить налаштовані слоти переднього порту. Обидва динаміки налаштовуються та тестуються разом.

Audioengine A2+ встановлює новий рівень якості звучання та естетики мультимедійних динаміків та скорочує розрив між комп'ютерними динаміками та домашнім аудіо.

Характеристики:

  • Тип: активна мультимедійна настільна акустична система 2.0
  • Підсилювач: здвоєний, класу AB
  • Максимальна пікова потужність 60 Вт (пік 15 Вт RMS/30 Вт на канал)
  • Випромінювачі: 2.75″ кевларові вуфери; 3/4″ шовкові твітери
  • Вхід: TRS 3.5 мм AUX; RCA; USB
  • Вихід: лінійний вихід RCA
  • SNR: > 95 дБ (A-weighted)
  • THD + N: <0,05% при всіх настройках живлення
  • Перехідне згасання: -50 дБ
  • Частотна характеристика: 65 Гц-22 кГц ± 2,0 дБ
  • Вхідний опір: 10K Ом несиметричний
  • ЦАП: Texas Instruments Burr Brown PCM2704C
  • Підтримка PCM 16 біт/48 кГц
  • Розміри: 100 х 150 х 130 мм
  • Вага лівого динаміка: 1.6 кг
  • Вага правого динаміка: 1.4 кг
  • Матеріал та структура: 6.35 мм корпус MDF з дерев'яним шпоном; 3/4″ шовкові твітери з неодимовими магнітами; 2.75′′ кевларові вуфери із передовими звуковими котушками
 
Характеристики
БрендAudioengine
Типактивна мультимедійна настільна акустична система 2.0
Тип установкиПоличний
Тип колонкиПолочна
Потужність60 Вт (пік 15 Вт RMS/30 Вт на канал)
максимальна потужність60 Вт (пік 15 Вт RMS/30 Вт на канал)
Режими роботи65 Гц-22 кГц ± 2,0 дБ
ВходиTRS 3.5 мм AUX; RCA; USB
Виходилінійний вихід RCA

Напишіть відгук

Активна акустика AudioEngine A2+ Black

Audioengine A2+ – це новий стандарт комп'ютерного звучання. Нові невеликі, але високопродуктивні динаміки ідеальні для вашого комп'ютера. Динаміки A2+ були спроектовані та виготовлені вручну з метою перевершити очікування як вартості, так і продуктивності.

Напишіть відгук

28 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ