Активна акустична система JBL EON710D-EK
Активна акустична система JBL EON710D-EK Активна акустична система JBL EON710D-EK Активна акустична система JBL EON710D-EK Активна акустична система JBL EON710D-EK Активна акустична система JBL EON710D-EK Активна акустична система JBL EON710D-EK

Активна акустична система JBL EON710D-EK

  • ID товару: 28893
  • Артикул: JBL-EON710D-EK

JBL-EON710D-EK

Новий товар

10-дюймовий гучномовець JBL EON710 є частиною нової серії активних акустичних систем JBL EON700, яка є великим кроком вперед в галузі інновацій та технологій, забезпечуючи дійсно розбірливе та чітке послідовне покриття на будь-якому рівні гучності.

Більше деталей

28 609 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: JBL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

10-дюймовий активний гучномовець із Bluetooth

Випущене в 1995 році сімейство бестселерів JBL EON PA встановило зразок того, наскільки чудовою може бути активна акустична система.

10-дюймовий гучномовець JBL EON710 є частиною нової серії активних акустичних систем JBL EON700, яка є великим кроком вперед в галузі інновацій та технологій, забезпечуючи дійсно розбірливе та чітке послідовне покриття на будь-якому рівні гучності.

У серії EON700 використовуються найновіші досягнення в галузі акустики, конструкції перетворювачів, матеріали корпусу та передові технології цифрової обробки сигналів та управління, щоб забезпечити виняткову продуктивність у повністю професійній, дуже гнучкій, простій у використанні портативній системі.

Пропонуючи чотири доступні моделі, включаючи 10-дюймову EON710, 12-дюймову EON712 і 15-дюймову активну акустичну систему EON715, а також 18-дюймовий сабвуфер EON718S, системи EON700 задовольняють потреби.

Функції

Спеціально розроблений 10-дюймовий низькочастотний динамік

Драйвер стиснення 2414H

Перероблений високочастотний рупор

Потужність: 1300 Вт пікова / 650 Вт середньоквадратична

Частотна характеристика: 52 Гц-20 кГц (-10 дБ); 65 Гц-20 кГц (-3 дБ)

Максимальний рівень звукового тиску: 125 дБ

Дисперсія: 110 ° Г x 60 ° В

Аудіовходи/виходи: 2 комбінованих XLR, 1 прохідний XLR

Розширений dbx DSP: автоматичне пригнічення зворотного зв'язку, дакінг, динаміка затримка 100 мс, параметричний еквалайзер

Вбудований триканальний цифровий мікшер.

Кольоровий РК-екран із підсвічуванням забезпечує легкий доступ до функцій.

Універсальне керування програмою JBL Pro Connect

Потокова передача через Bluetooth 5.0 та керування

Міцний поліпропіленовий корпус, посилений тальком, та металеві грати

Ергономічна ручка спрощує транспортування

Вбудоване кріплення на щоглі та універсальне універсальне кріплення EON700 розширюють можливості конфігурації системи.

Штабеловані шафи дозволяють легко зберігати

Розміри: 23,11 x 13,07 x 11,81 дюйми (587 x 332 x 300 мм) (ВxШxГ)

Вага: 26,2 фунта (11,9 кг)

Розміри в упаковці: 24,72 x 17,63 x 16,37 дюйми (628 x 448 x 416 мм) (ВxШxГ)

Вага в упаковці: 33,1 фунта (15 кг)

Докладніше

Акустика та підсилювач

Передові технології хвилеводів та перетворювачів JBL у поєднанні з високоефективним посиленням забезпечують рівномірне покриття по всій зоні прослуховування, навіть коли ви використовуєте систему на межі можливостей.

Низькочастотний динамік EON710 перероблений для нижчого імпедансу та більш високої ефективності, покращений рупор забезпечує гладку ширину променя поза віссю, а потужний компресійний драйвер JBL 2414H оснащений неодимовим магнітом преміум-класу для збалансованого відгуку при малій вазі. Динамік живиться від надефективного дискретного підсилювача класу D потужністю 1300 Вт для чистого та чіткого звуку. Все це забезпечує чудове покриття, узгодженість та розбірливість на будь-якій гучності.

Розширений DSP та управління

Удосконалений пакет DSP EON710 забезпечує повний контроль над еквалайзером, лімітерами, затримкою, автоматичним пригніченням зворотного зв'язку dbx, дакінгом та іншими функціями. Доступ до настройок на динаміці за допомогою вбудованого РК-екрана з підсвічуванням або будь-якої точки залу за допомогою програми JBL Pro Connect. Вбудована функція потокової передачі та керування звуком Bluetooth 5.0 використовує переваги новітніх функцій безпеки протоколу, малої затримки, широкого діапазону та покращеної точності відтворення звуку.

Універсальність системи

Гучномовці EON710 можна використовувати як основні гучномовці або монітори для підлоги. Верхні та задні точки підвіски дозволяють динамікам літати; задні точки підвіски служать як з'єднання для стаціонарних установок з використанням універсального опціонального кріплення вилки.

Індексовані ніжки, вбудовані в корпуси, забезпечують ряд акустичних конфігурацій та надійне штабелювання для традиційних вертикальних конфігурацій, а також зручне зберігання та транспортування. (Сабвуфери Companion EON718S мають різьбове кріплення для повнодіапазонних динаміків і легко складаються для кардіоїдних конфігурацій.)

Міцний та надійний

Усі аудіопродукти мають термін служби, та інженери JBL прагнуть максимально збільшити цей термін — не лише з точки зору надійності, але й з точки зору якості звучання системи за її включення.

EON710 розміщений у корпусі з композитного матеріалу, оптимізованого для кінцевих елементів, у якому використовуються методи лиття під тиском та механічного формування для підвищення довговічності без шкоди для розміру корпусу чи продуктивності. Ергономічні ручки оптимізовані для комп'ютера полегшують переміщення коробок.

Як і будь-який продукт JBL Professional, EON710 проходить суворі випробування, які виходять за межі будь-яких умов, з якими продукт може зіткнутися в реальному світі. Наш найкращий у галузі 100-годинний тест потужності гарантує довговічність, тому музиканти та звукоінженери можуть покластися на компоненти JBL у будь-якому сценарії.

Напишіть відгук

Активна акустична система JBL EON710D-EK

10-дюймовий гучномовець JBL EON710 є частиною нової серії активних акустичних систем JBL EON700, яка є великим кроком вперед в галузі інновацій та технологій, забезпечуючи дійсно розбірливе та чітке послідовне покриття на будь-якому рівні гучності.

Напишіть відгук

17 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ