Активна акустична система JBL PRX835W/230
Активна акустична система JBL PRX835W/230 Активна акустична система JBL PRX835W/230 Активна акустична система JBL PRX835W/230 Активна акустична система JBL PRX835W/230 Активна акустична система JBL PRX835W/230 Активна акустична система JBL PRX835W/230 Активна акустична система JBL PRX835W/230

Активна акустична система JBL PRX835W/230

  • ID товару: 28920
  • Артикул: PRX835W/230D

PRX835W/230D

Новий товар

JBL PRX835W – потужна активна трисмугова акустична система в компактному корпусі ергономічної форми. Вона оснащена передовим 1500-ватним цифровим підсилювачем класу D. 15-дюймовий вуфер Differential Drive® 275G, 6,5-дюймовий середньочастотний динамік 196H і високочастотний 1,5-дюймовий драйвер потужний 2408H-2 .

Більше деталей

70 227 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: JBL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис товару Активна акустична система JBL PRX835W

Серія JBL PRX800 є найпросунутішою PA у своєму класі. Технологія Wi-Fi та DSP надають вам повний контроль над системою налаштування та продуктивністю через безкоштовну програму PRX Connect. Ефективний 1500-ватний підсилювач класу D та запатентована технологія JBL Differential Drive® забезпечують найкращу у своєму класі потужність та зменшену вагу. А міцні дерев'яні корпуси оснащені модернізованою вхідною панеллю та універсальним джерелом живлення для легкої та надійної роботи у будь-якій точці світу. З легендарним звуком JBL сімейство колонок PRX800 надають музичним колективам та ді-джеям набагато більше можливостей контролю над їх живим звуком, ніж будь-коли раніше. PRX800 на сьогодні найпросунутіша і найпотужніша мобільна PA система, що представляє наступне покоління в концертних системах звукопідсилення.

Повний бездротовий контроль з програмою PRX Connect

PRX800 - це перша у своєму класі PA система, що забезпечує повне бездротове керування через Wi-Fi. Мобільний додаток PRX Connect для iOS та Android підключається одночасно до всіх компонентів, забезпечуючи повний контроль над потужним вбудованим DSP. Налаштування, конфігурація та оптимізація вашої звукової системи – швидше, ніж будь-коли раніше. Використовуйте 8-смуговий еквалайзер, затримку динаміка, відключення звуку, гейн та багато іншого, і переконайтеся, що ваша аудиторія чує відмінний звук з усіх куточків кімнати. Легке налаштування, відображення в офлайн-режимі та збереження пресетів плюс корисна функція Locator, для миттєвого пошуку будь-якого підключеного динаміка.

Потужний звук JBL, компактна конструкція

З вбудованим 1500-ватним класом D підсилювачем потужності, PRX800 є найпотужнішою та найефективнішою системою у своєму класі. Запатентована технологія JBL Differential Drive™ має зменшену масу магніту, при збільшеній потужності, видаючи при цьому чистий і чіткий звук у надзвичайно великих обсягах.

Турова надійність

У лінійці PRX800 все як у дорогих професійних серіях - дерев'яні корпуси із стійким покриттям DuraFlex та металеві захисні грати-гриль. Кожна колонка протестована, включаючи знаменитий 100-годинний тест JBL на високій гучності, щоб бути впевненим у надійності апаратури.

Провідна в галузі технологія HARMAN

Серія PRX800 поєднує технології від провідних звукових брендів HARMAN, що забезпечують безпрецедентну продуктивність. Вхідна панель і електроніка була взята від приладів Crown DSP і технологій інтерфейсу користувача. Лімітери dbx Type IV™ автоматично зменшать гучність під час перевантаження сигналу.

Гнучкість для будь-якого концерту

Серія PRX800 забезпечує багатофункціональність у будь-якому середовищі - гнучкий інтерфейс та універсальне джерело живлення забезпечують повний контроль над налаштуваннями, з XLR, 1/4” та RCA входами поряд з кількома професійними виходами. І оскільки всі динаміки JBL мають одну і ту ж легендарну якість звуку, PRX800 може використовуватися з іншими системами JBL.

Перевірена якість JBL

вчені артисти світу довіряють JBL - інноваційні компоненти, такі як новий вентилятор зі змінною швидкістю, який активується тільки в разі необхідності, що дає абсолютно безшумну роботу при низькій та середній гучності, динаміки налаштовані на рівномірну частотну характеристику та плавну поведінку поза віссю, для забезпечення первозданного звуку по всьому приміщенню.

Сумісність із HARMAN Connected PA

PRX800 має вбудовану технологію ioSYS, яка спрощує налаштування та керування при використанні з програмою Harman Connected PA та сумісними продуктами. Connected PA забезпечує безперебійну роботу в режимі «plug-and-play» з використанням різноманітного обладнання HARMAN та дозволяє керувати всією живою звуковою системою в одному додатку. Продукти в системі Connected PA самостійно ідентифікують і зберігають налаштування для легкого налаштування, а майстер установки допомагають швидко оптимізувати гучність, налаштування конфігурацій та якість звуку. Поточні продукти з вбудованою технологією ioSYS і сумісністю з HARMAN Connected PA включають мікшери Soundcraft Ui-серії, JBL PRX800, директ бокси dbx Di1, мікрофони AKG P5i і динамічний мікрофонний адаптер MDAi.

JBL PRX835W - потужна активна трисмугова акустична система в компактному корпусі ергономічної форми, призначена для основних системних програм. Система здатна видавати надзвичайно високий рівень звукового тиску. Вона оснащена передовим 1500-ватним підсилювачем класу D. 15-дюймовий вуфер Differential Drive® 275G, 6,5-дюймовий середньочастотний динамік 196H і високочастотний 1,5-дюймовий драйвер 2408H-2, видають потужний. Модель може використовуватися як самостійно, так і у поєднанні із сабвуфером PRX818XLFW.

особливості:

Вбудований Wi-Fi модуль дозволяє керувати системою та налаштовувати звук із будь-якого місця на концертному майданчику

Безкоштовний мобільний додаток PRX Connect для iOS та Android забезпечує бездротове керування рівнем гучності, 8-смуговим параметричним еквалайзером і до 50 мс затримкою динаміка для точного настроювання звуку

Чудовий 1500-ватний підсилювач, що забезпечує достатню потужність

Перетворювачі JBL Differential Drive® для більш високих SPL у полегшеній конструкції

JBL неодимові компресійні драйвери наступного покоління

Модернізована технологія Crown, що включає входи XLR, 1/4” та RCA, плюс наскрізний XLR

Інтелектуальний вентилятор зі змінною швидкістю активується лише у разі потреби для зменшення шуму

Оновлене налаштування забезпечує рівномірну частотну характеристику та гладку позаосьову АЧХ

Вбудовані 12 x M10 точки підвіски

Міцний дерев'яний корпус зі стійким покриттям DuraFlex і сталеві ґрати калібру 16 стійкі до вм'ятини.

Універсальне джерело живлення

Лімітер dbx Type IV™ забезпечує чітке та точне звучання на великій гучності

Жорстокий режим тестування, включаючи знаменитий 100-годинний тест JBL

Характеристики:

Тип системи: активна 3-смугова акустична система, бас-рефлекс

Максимальний звуковий тиск: 138 дБ пік

Діапазон частот (-10 дБ): (у режимі Normal): 35 Гц – 20 кГц / (у режимі Boost): 34 Гц-20 кГц

Частотний діапазон (±3 дБ): (у режимі Normal): 42 Гц – 20 кГц / (у режимі Boost): 39 Гц-20 кГц

Вхідні роз'єми: 2 x балансні XLR / 1/4-дюймовий вхід, 2 х небалансні входи RCA

Вхідний опір: 20К Ом (балансний), 10 кОм (небалансний)

Сигнальні індикатори:

Жовтий світлодіод показує, що досягнутий вихідний пік та працює dsp лімітер

Сигнал: зелений світлодіод показує присутній сигнал

Синій показує, що система має живлення та готова до передачі звуку

Еквалайзер: Користувальницькі пресети для режимів Normal або Boost, розширені налаштування еквалайзера доступні за допомогою Wi-Fi та програми PRX Connect

Динамічний контроль (на вході): dbx Type IV™ схема лімітера

Частота кросовера: 580 Гц, 2.1 кГц

Дизайн: високоефективний підсилювач класу-D

Номінальна потужність: 1500 Вт (750 Вт x 2)

Живлення: 100 В - 240 В ~ 50/60 Гц

НЧ динамік: 1 x JBL 275G 380 мм (15 дюймів)

СЧ динамік: 1 x JBL 196H 165 мм (6.5 дюймів) рупорний перетворювач середнього діапазону

ВЧ динамік: 1 x JBL 2408H-2 37,5 мм (1,5 дюйма) кільцева полімерна діафрагма, неодимовий компресійний драйвер

Покриття: 90 ° x 50 ° номінальне

Індекс спрямованості (DI): 10,5 дБ

Коефіцієнт спрямованості (Q): 11.2

Корпус: Трапецієподібний, 18 мм, фанера

Установка/підвіс: 12 х М10 точок підвіски

Перенесення: 2 x вбудовані ручки відлиті під тиском

Оздоблення: чорна, DuraFlex™

Грати: чорна з порошковим покриттям, калібру 16 перфорована сталь з акустично прозорою чорною тканинною підкладкою

Розміри (В x Ш x Г): 938 x 446 x 539 мм

Вага: 32.38 кг

Напишіть відгук

Активна акустична система JBL PRX835W/230

JBL PRX835W – потужна активна трисмугова акустична система в компактному корпусі ергономічної форми. Вона оснащена передовим 1500-ватним цифровим підсилювачем класу D. 15-дюймовий вуфер Differential Drive® 275G, 6,5-дюймовий середньочастотний динамік 196H і високочастотний 1,5-дюймовий драйвер потужний 2408H-2 .

Напишіть відгук

18 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ