Акустична система Canton Chrono RC-A
Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A Акустична система Canton Chrono RC-A

Активна акустична система Canton Chrono RC-A

  • ID товару: 4232

Новий товар

Ціна вказана за штуку

Новий Canton означає, що внутрішній підсилювач відповідає за діапазон низьких частот і керує тільки двома сабвуферами. У той час як середньочастотний і твітер продовжують контролюватись зовнішнім підсилювачем.

Більше деталей

49 362 грн.

20 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Canton

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Новий Canton Chrono RC-A є частково активним динаміком для підлоги. Частковий активний означає, що внутрішній підсилювач відповідає за діапазон низьких частот і керує лише двома сабвуферами. У той час як середньочастотний та твітер продовжують контролюватись зовнішнім підсилювачем (вбудованим підсилювачем або комбінацією до/фінальної стадії). Середній і високий тонери настільки пасивні, що два низькочастотні динаміки активні, як у сабвуфері. У такому випадку ви можете зберегти окремий сабвуфер.

Алюмомарганцевий твітер

Перевірена алюмінієво-марганцева система високочастотної динаміки передає музичні сигнали до 40 000 Гц. Передня пластина передачі, виготовлена з алюмінію, служить хвилеводом і підтримує поведінку випромінювання системи.

Елегантне та потужне алюмінієве шасі оснащене ексклюзивними алмазними алюмінієвими кільцями. Це підвищує механічну стабільність акустичних систем, перевагу особливо на високих рівнях, і підкреслює високі стандарти серії Chrono.

Вірний формі - тому що на перший погляд нова серія Chrono здається незмінною. Але з другим поглядом ви можете побачити її нове обличчя – алюмінієві каблучки з діамантами, переглянуту конструкцію корпусу HDF з отвором для відкриття басового рефлексу, конічними прокладками та міцною базою.

Панель управління підсилювачем потужності з регуляторами низьких та високих частот, входом та виходом LFE та перемикачем фільтра HighPass усуває необхідність додаткового сабвуфера. 24-каратні позолочені, міцні гвинтові затискачі забезпечують оптимальну передачу сигналу.

При необхідності міцна та акустично нейтральна тканина закриває технічний вигляд і може бути поміщена на перегородку. Практичне підсвічування: утримувач кришки заднього кріплення на задній панелі динаміків.

Чудове поєднання глянсової перегородки та шаф з текстурованим декором є в чорному або білому кольорі. Ексклюзивні алюмінієві обручки Diamond-Cut надають серії Chrono нове своєрідне обличчя.

використання

Частковий підлоговий динамік

принцип

3-сторонній басовий рефлекс

Номінальна/музична стійкість

160/320 Вт

Номінальна / музична продуктивність

320 Вт

Ефективність (1 Вт/1 м)

88 дБ

Частотна

20...40 000 Гц

НЧ-динамік

2 x 180 мм, алюміній (хвильова кулька)

СЧ

1 x 180 мм, алюміній (хвильова кулька)

ВЧ-динамік

1 х 25 мм, алюміній марганець

з'єднання

1 x вхід високого рівня
1 вход низькорівневого входу 1 x
наскрізний вихід
1 x гніздо живлення

обладнання

Офф-комутація
керованою басовою
регульованої висоти
Компенсація номер (відповідний номер)
хвилі об'ємної технології
огранювання алюмінієвих кільця
тканинного покриття знімні (чорний)
Масивна перегородку в «глянцевому»
динаміці з "контр-Fix"

імпеданс

4 Ом

Розміри (ШхВхГ)

25 x 105 x 30 см

вага

21 кг

Потужність (у режимі очікування)

0,42 Вт

коробка

Canton Chrono RC-A
ноги Шипи
ноги гумовий клей
силових кабелів
тканина кришка
керівництво

Напишіть відгук

Активна акустична система Canton Chrono RC-A

Ціна вказана за штуку

Новий Canton означає, що внутрішній підсилювач відповідає за діапазон низьких частот і керує тільки двома сабвуферами. У той час як середньочастотний і твітер продовжують контролюватись зовнішнім підсилювачем.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ