Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand
Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand

Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand

  • ID товару: 5720

Новий товар

З Reference Series Acoustic Energy прагнули покращити кожен аспект поточного дизайну динаміків, щоб створити справжній, збалансований, динамічний, широкосмуговий гучномовець. Доступні варіанти оздоблення piano ebony, piano black.

Ціна за 2 шт.

Більше деталей

93 219 грн.

20 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Acoustic Energy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Більшість аудіо-ентузіастів знають, що Acoustic Energy зробила свою назву з AE1 у 1988 році, але менше відомо, що цей класичний динамік був перетворений на розкішну модель із високими глянцевими панелями з дерева. Зміни також були зроблені всередині корпусу, і, отже, час подивитися, на що здатний AE1 від Acoustic Energy Reference 1.

Reference 1 було запущено у 2011 році, включаючи всі технологічні знання Acoustic Energy у галузі дизайну динаміків.

Розроблений інженерами АЕ спеціальний багатошаровий матеріал забезпечує корпусам АС додаткове демпфування, кільцевий високочастотний випромінювач працює в міні-рупор DXT (також власна розробка), НЧ-гучномовець має дифузор з металевого сплаву, який знову ж таки використовується тільки АЕ, і фірмовий конічний захисний ковпачок Фільтр містить елементи, розроблені спеціально для проекту Reference. Додайте до цього розкішне оздоблення лакованим шпоном коромандельського чорного дерева і стає зрозумілим, чому Reference One стають флагманами конструкторської та виробничої майстерності фірми AE.

Корпус : спеціально розроблений 7-міліметровий багатошаровий матеріал MDF / 3 мм з високою щільністю / 5 мм MDF сендвіч-матеріал використовується у всьому корпусі для мінімізації резонансних і зовнішніх шумів корпусу.

Bass Driver : Величезна підвіска двигуна для максимальної лінійної точності та контролю. Система двигуна, що складається з пари алюмінієвих котушок, з'єднана з алюмінієвим конусом для абсолютного мінімального спотворення і точності.

Твітер : тепер твітер Vifa Ring, що добре зарекомендував себе, використовується тут у власній, оновленій специфікації Acoustic Energy. У поєднанні з Acoustic Energy збіркою DXT® Lens для покращення реакції в приміщенні та дисперсії, сумісної з басовим драйвером, це один із найкращих твітерів, які використовуються сьогодні.

 
Характеристики
Рекомендована потужність підсилювача50 – 250 Вт
Частотний діапазон45 Гц-40 кГц +/-3dB
Кількість каналівкомплект 2.0
Входи1 x RCA, 1 x XLR, Jack (6.35 мм)
Імпеданс6 Ом
Сумарна номінальна потужність400 Вт
Кількість динаміків2
Кількість смуг2
Динаміки1 х ВЧ-динамік (25 мм), 1 х НЧ-динамік (110 мм)
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка110 мм
Чутливість87 дБ
Частота кросовера2 кГц
Розміристійки 650 x 235 x 300 мм
Розміри (В x Ш x Г), мм310 x 190 x 280 мм
Розміри верхнього майданчика(В х Г): 144 x 209 мм
Акустичне оформленняфазоінвертор
Вага без упаковки10,5 кг + 7,5 кг (стійки пари)

Напишіть відгук

Акустична система Acoustic Energy Reference 1 & Stand

З Reference Series Acoustic Energy прагнули покращити кожен аспект поточного дизайну динаміків, щоб створити справжній, збалансований, динамічний, широкосмуговий гучномовець. Доступні варіанти оздоблення piano ebony, piano black.

Ціна за 2 шт.

Напишіть відгук

28 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ