Акустична система Canto Reference 9 K
Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K Акустична система Canto Reference 9 K

Акустична система Canton Reference 9 K

  • ID товару: 4338

Новий товар

Ціна за штуку

З серією Reference K розпочинається новий звуковий вік. Під впливом класичних переваг сімейства Reference, нестримного прагнення інновацій і концентрації на фундаментальному звучанні, він прагне чогось вищого. І сягає його вражаючим чином.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Canton

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Тип та технологія

Ми розробляємо та виробляємо акустичні системи нашої серії Reference K. Тільки таким чином ми можемо підтримувати необхідні стандарти якості, виключати відмовостійкість та задовольняти високі вимоги до звуку наших найкращих продуктів.


Reference 9 K – це двосторонній компактний гучномовець класу high-end у своєму класі. Акустично оптимізовані корпуси з органічно вигнутими перегородками забезпечують значно покращену поведінку випромінювання. Масивна конструкція високоякісного багатошарового ламінату та додаткового внутрішнього армування встановлює нові стандарти стабільності. Тут характерна форма цибулини корпусу подрібнюється у спеціальному процесі, який споживається з повного матеріалу. Елегантна, глянсова поверхня «Piano Finish» застосовується за 12 кроків, відшліфована та щедро полірується. Це призводить до того, що серії Reference K мають переважний ефект глибини. Посилання 9 K доступне в білому виконанні "Piano Finish", чорному "Piano Finish" та вишневому шпоні "Piano Finish".

У низькому/середньому діапазоні як мембранний матеріал використовується керамічний вольфрам. Мембрани серії K виробляються у складному процесі - 20% молекулярної структури алюмінієвого конуса перетворюється на керамічну структуру та очищається вольфрамовими частинками. В результаті виходить мембрана з оптимальним ставленням жорсткості до ваги та покращеним внутрішнім демпфуванням. У високочастотному діапазоні використовується керамічний оксидний твітер. Великий цільний хвилевід керамічного твітера підтримує поведінку випромінювання системи.

варіанти підключення

Високоякісна сполучна панель оснащена чотирма 24-каратними позолоченими цільними гвинтовими клемами, за допомогою яких можна керувати високочастотним діапазоном і низьким / середнім діапазоном окремо (двопровідна / двоканальна). При монтажі поперечного перерізу кабелю до 10 мм2 і спеціальних кабельних наконечників вони гарантують довготривале стабільне з'єднання. Якщо потрібно, високоякісна та акустично нейтральна тканина покриває чорний колір, ховає прямий вигляд технології та може бути елегантно прикріплена за допомогою магнітного кріплення. Шляхи кабелів усередині корпусу зводяться до мінімуму. Кабель для колонок CantoLink 400, розроблений спеціально для колонок Reference K Зі спеціальним сердечником і шістьма крученими одиночними провідниками на фазу забезпечується оптимальна передача звуку від сполучної клеми до шасі.

Для безкоштовної установки в кімнаті ми рекомендуємо як додатковий аксесуар відповідну стійку гучномовця LS 850.3 . Ви можете використовувати Reference 9 K як стереодинаміку для прослуховування музики або як домашнього кінотеатру з відповідними версіями моделей Reference K Series - Reference 1K (Floorstanding) , Reference 3K (Floor Standing) , Reference 5K (Floor Standing) , Reference 7K (Floor Standing) , посилання 50 К ( у центрі ) , відповідне Сабвуфер SUB Посилання 50 К комбайн.

використання

Високоякісний компактний динамік

принцип

2-смугова, басова рефлекторна система

Номінальна/музична стійкість

120/200 Вт

Ефективність (1 Вт/1 м)

87 дБ

Частотна

25...40 000 Гц

частота зрізу кросовера

3000 Гц

НЧ-динамік

1 x 180 мм, алюмінієво-керамічний вольфрам (хвильова кулька)

ВЧ-динамік

1 x 25 мм, кераміка з оксиду алюмінію

особливості

Позолочені бі-проводи / двосмугове посилення поля підключення
якості внутрішньої проводки
технологія DC
тканинне покриття з магнітним утримувачем
регульованої по висоті ніг

гарантія

5 років

імпеданс

4 ... 8 Ом

Розміри (ШхВхГ)

W: 25,2 см
H: 41 см з ногами
D: 38 см

вага

14 кг

Доступні аксесуари

LS 850,3

Напишіть відгук

Акустична система Canton Reference 9 K

Ціна за штуку

З серією Reference K розпочинається новий звуковий вік. Під впливом класичних переваг сімейства Reference, нестримного прагнення інновацій і концентрації на фундаментальному звучанні, він прагне чогось вищого. І сягає його вражаючим чином.

Напишіть відгук

14 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ