Акустична система центрального каналу BOWERS & WILKINS HTM81 D4
Акустична система центрального каналу BOWERS & WILKINS HTM81 D4 Акустична система центрального каналу BOWERS & WILKINS HTM81 D4 Акустична система центрального каналу BOWERS & WILKINS HTM81 D4

Акустична система центрального каналу BOWERS & WILKINS HTM81 D4

  • ID товару: 26379

Новий товар

BOWERS & WILKINS HTM81 D4 – Акустична система центрального каналу HTM81 D4

Найцентральніша АС призначена для роботи з 801 D4 та 802 D4. Це потужна колонка, що має масштабність і повноважність середніх частот, щоб ідеально відповідати якості звуку фронтальних партнерів.

Більше деталей

389 454 грн.

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
У центрі всього цього
Колонка центрального каналу, мабуть, найважливіша в домашньому кінотеатрі, і HTM81 D4 має завидний набір передових технологій, що підсилюють цю точку зору, включаючи твердотільний твітер нагорі, розв'язаний динаміт Continuum ™ Cone і здвоєний 200-міліметровий. (8 дюймів) НЧ-динаміки Aerofoil™.

Твіттер з алмазним куполом
Одне з наших значних досягнень за останні два десятиліття, наджорсткий і точний твітер з алмазним куполом - ідеальне поєднання малої маси, виняткової жорсткості та визначної точності. Через 15 років після того, як ми його представили, ми так і не знайшли більш досконалої купольної технології твітера.
Твітер у зборі з твердим корпусом
Останнє втілення нашого культового корпусу твітера з твердим корпусом має подовжену форму з довшою трубною системою, що забезпечує ще більш вільний та відкритий звук із високими частотами. Як і раніше, ретельно розв'язаний корпус виточений із цільного алюмінієвого блоку, щоб краще протистояти резонансу.
Кабінет зворотної упаковки
Новий HTM81 D4 може бути динаміком із центральним каналом, але він розділяє конструктивну ДНК своїх побратимів по стереосистемі, включаючи корпус Reverse Wrap та розпірки Matrix™. Комбінація цих двох технологій забезпечує більш тихий, більш акустично ефективний та якісніший динамік, ніж будь-коли.
Матриця
У матричних зв'язках використовуються взаємопов'язані панелі для посилення стін корпусу гучномовців у всіх напрямках зсередини, зменшення резонансу та створення більш правдоподібної звукової сцени. Кожна модель нової серії 800 Diamond відрізняється удосконаленою конструкцією Matrix, що поєднує міцну фанерну конструкцію з алюмінієвими розпірками для посилення ключових точок напруги.
Біоміметична суспензія
Іноді, щоб досягти великих результатів, потрібне нестандартне мислення. Протягом десятиліть ми думали, що ніщо не може покращити звучання наших знаменитих середньочастотних дифузорів із жовтого арамідного волокна, але згодом наша технологія Continuum змінила нашу думку. Тепер ми звернули увагу на ще один важливий елемент гучномовця дифузора: тканинний павук.
Наша абсолютно нова біоміметична підвіска революціонізує характеристики дифузорів середнього рівня за рахунок значного зниження небажаного тиску повітря та фарбування, які може генерувати звичайний павук тканини. Результат? Прозорість середнього рівня, яку ви не повірите.
Конус континууму
Завдяки своїй композитній конструкції середньочастотний дифузор Continuum уникає різких переходів у поведінці, які можуть погіршити характеристики звичайного динаміка . Результатом є більш відкрите, нейтральне виконання, яке передає голоси та інструменти з точністю та прозорістю.
НЧ-динаміки Aerofoil™
Наша технологія НЧ-динаміка Aerofoil залишається визначним рішенням головоломки поєднання малої маси та високої жорсткості в НЧ-дифузорі завдяки обшивці з вуглецевого волокна та серцевині з пінопласту зі змінним профілем. Тепер ми додали пінопластовий Anti-Resonance Plug для зменшення спотворень та ще більш чистого басу.
Роз'єднане збирання середньочастотного діапазону
HTM81 D4 має виділений середньочастотний дифузор із використанням трьох ключових технологій Bowers & Wilkins: дифузора Continuum, біоміметичної підвіски та розв'язки середньочастотного діапазону, причому останнє забезпечує мінімальні перешкоди від роботи низькочастотних динаміків гучномовця. Результат – видатна чіткість.
Алюмінієві бас-гітари
HTM81 D4 встановлює два низькочастотні дифузори Aerofoil в подвійні цільні алюмінієві басові стручки, кожен з яких закріплений на алюмінієвій пластині, прикріпленої до жорсткої частини його вигнутого корпусу. Ці жорсткі конструкції, виконані у вигляді цілісних металевих частин, забезпечують ідеальне механічне розташування цих потужних басових дифузорів.
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельHTM81 D4
Тип колонкиПідлогова
Потужність50Вт – 500Вт
Частотний діапазон20 Гц - 35 кГц
Кількість смуг3
Матеріал корпусуАлюміній
Розміри (В x Ш x Г), мм334 × 847 × 371 мм
Вага без упаковки32,2 кг

Напишіть відгук

Акустична система центрального каналу BOWERS & WILKINS HTM81 D4

BOWERS & WILKINS HTM81 D4 – Акустична система центрального каналу HTM81 D4

Найцентральніша АС призначена для роботи з 801 D4 та 802 D4. Це потужна колонка, що має масштабність і повноважність середніх частот, щоб ідеально відповідати якості звуку фронтальних партнерів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ