Акустична пара DALI Alteco
Акустична пара DALI Alteco Акустична пара DALI Alteco Акустична пара DALI Alteco Акустична пара DALI Alteco Висотні колонки DALI Alteco C-1 Walnut Висотні колонки DALI Alteco C-1 Walnut Висотні колонки DALI Alteco C-1 Walnut

Акустична пара: DALI Alteco C-1 Walnut

  • ID товару: 6765
  • Артикул: 234241

234241

Новий товар

Завдяки спеціально розробленому кросоверу DALI Alteco C-1 можна використовувати як висотні колонки, і як традиційну стереофонічну акустику . DALI Alteco C-1 передає достовірну інформацію висотного каналу у форматах Atmos, DTS-X та Auro-3D у системах об'ємного звуку.

Ціна вказана за пару.

Більше деталей

11 700 грн.

117 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична пара: DALI Alteco C-1 Walnut

Завдяки спеціально розробленому кросоверу DALI Alteco C-1 можна використовувати як висотні колонки, і як традиційну стереофонічну акустику. DALI Alteco C-1 передає достовірну інформацію висотного каналу у форматах Atmos, DTS-X та Auro-3D у системах об'ємного звуку . DALI Alteco C-1 передає достовірну інформацію висотного каналу у форматах Atmos, DTS-X та Auro-3D у системах об'ємного звуку, причому їх можна встановлювати як з випромінюванням "знизу вгору" зі стелею як відбивач, так і "зверху вниз", розташувавши під стелею.

DALI Alteco C-1 здатний досягати цього навіть без спеціальної еквалізації для покращення ефектів HRTF (Head Related Transfer Function, технологія, яка використовується у сертифікованих колонках Atmos). Натомість DALI Alteco C-1 використовують лише обробку висотного каналу підсилювачем. Якби ми включили в DALI Alteco C-1 нелінійну HRTF еквалізацію, їх було неможливо використовувати як універсальні нейтральні колонки, і вони були обмежені лише одним видом застосування.

Конструкція DALI Alteco C-1 – це найкраще відразу в кількох світах звуку, це максимальна універсальність та безліч варіантів використання. Унікальна конструкція з похилою передньою панеллю та два режими звучання дозволяють використовувати колонки DALI Alteco C-1 у безлічі різних сценаріїв. Виберіть UP на передній панелі, щоб направити звукове випромінювання вгору, або DOWN - наприклад, для прослуховування.

Завдяки передній панелі колонки DALI Alteco C-1 ідеально підходять для випадків, коли потрібно направити звукове випромінювання вгору. У поєднанні з процесором об'ємного звуку з підтримкою висотного каналу (Dolby Atmos, DTS-X або Auro-3D) DALI Alteco C-1 можна розмістити на фронтальних або навіть тилових колонках і забезпечити достовірну передачу висотної інформації через стельові відображення.

Дифузори динаміків з малими втратами виготовлені з легкого паперу та армовані дерев'яними волокнами. Використання деревних волокон надає неоднорідність поверхні дифузора, що кардинально скорочує виникнення резонансів. Це забезпечує найкраще можливе відтворення кожної деталі звукових сигналів.

Купольний твітер забезпечує найкраще у своєму класі дозвіл відтворення з розширеним частотним діапазоном, широким проникненням та низьким фарбуванням звучання. Пряма спадщина від High End лінійок DALI. Твітер заснований на ультра-легкому тканому матеріалі, який більш ніж удвічі легший за матеріали інших виробників (0.056 мг/мм2).

Характеристики акустичної пари DALI Alteco C-1 Walnut:

  • Кількість динаміків: 2
  • Максимальна потужність: 100 Вт (при 6 Ом)
  • Частотний діапазон: 74 Гц – 25 кГц
  • Чутливість: 83 дБ
  • Динаміки:
  • ВЧ-динамік: 21 мм
  • НЧ-динамік: 114 мм
  • Кросовер: 2100 Гц
  • Розміри (Ш x В x Г): 160 x 265 x 200
  • Вага: 2.9 кг

Напишіть відгук

Акустична пара: DALI Alteco C-1 Walnut

Завдяки спеціально розробленому кросоверу DALI Alteco C-1 можна використовувати як висотні колонки, і як традиційну стереофонічну акустику . DALI Alteco C-1 передає достовірну інформацію висотного каналу у форматах Atmos, DTS-X та Auro-3D у системах об'ємного звуку.

Ціна вказана за пару.

Напишіть відгук

4 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ