Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic
Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic

Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic

  • ID товару: 29157

Новий товар

Метою розробки The ARCTIC було створення дуже доступного двожильного акустичного кабелю з дуже вражаючою якістю виготовлення , незважаючи на його надзвичайно розумну ціну.

Більше деталей

699 грн.

113 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

The Arctic – новий акустичний кабель у доступній ціновій категорії, з дуже вражаючою якістю виготовлення. The Arctic виготовлений із двох ізольованих провідників та має геометрію "вісімка". Кожен із провідників перерізом 3.31 мм2 складається з 147 х 0.16 мм жил, які виконані з великокристалічної безкисневої міді високого ступеня очищення та вкриті шаром чистого срібла. Перетин кожного провідника становить AWG 12, тому цей кабель можна використовувати для підключення великої акустики або монтаж автомобільних аудіосистем.

Зовнішня ізоляція білого кольору Van Den Hul Arctic виготовлена із запатентованого діелектрика Hulliflex 4, що має високу механічну міцність і хімічну стабільність. Ізоляція витримує напругу амплітудою до 300 Вольт, завдяки чому досягається висока надійність з'єднання. Поганий опір кабелю становить 0,66 Ом на 100 метрів, що забезпечує гарне узгодження між колонками та підсилювачем.

Зовнішні розміри кабелю становлять 12,5 х 6,0 мм і при гарній гнучкості його можна використовувати для прихованої прокладки у складних інсталяційних проектах. Для зручності монтажу форма перерізу провідників у кабелі різна - в одного з них вона квадратна, а в іншого кругла. Тому при підключенні АС полярність з'єднання можна легко перевірити навіть на дотик. Van Den Hul Arctic з'єднувач поставляється в нарізку (без роз'ємів), що дозволяє придбати кабелі оптимальної довжини кожної аудіосистеми. Срібне покриття провідників захищає їх від окислення, тому підключення можна здійснити без використання штекерів (безпосередньо в роз'єм), коли таке з'єднання допустиме. За бажанням спільно з даним кабелем можна використовувати фірмові роз'єми (придбаються окремо), розраховані на підключення кабелів діаметром 4 або 6 мм.

Акустичний кабель Van Den Hul Arctic пропонується за дуже привабливою ціною і має фірмове звучання Van Den Hul - динамічне і практично нейтральне, з точною передачею деталей і широкою стереопанорамою.

Характеристики

Конструкція: двопровідна
Перетин провідника: 2х3,31 мм² (12 AWG)
Матеріал провідника: великокристалічна безкиснева мідь OFC зі срібним покриттям
Матеріал ізоляції: безгалогенний HULLIFLEX®3
Форма кабелю круглий
Кількість жив 147
Опір: 0,0066 Ом/м
Тип обробки Bi-amping (класичний)
Екранування немає
Особливості Bi-Wire немає
Зовнішні розміри: 12,5 х6, 0 мм
Колір зовнішньої оболонки: білий
Довжина кабелю на котушці, м 100
Довжина: у бухті, кратна 1 метру
 
Характеристики
БрендVAN DEN HUL
Тип кабелюАкустичний
Перетин акустичного кабелю2x3.31 мм²
Матеріал ізоляціїбезгалогенний HULLIFLEX®3
Матеріал провідникавеликокристалічна безкиснева мідь OFC зі срібним покриттям
Кількість провідників2
КолірБілий
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Акустичний кабель Van Den Hul The Arctic

Метою розробки The ARCTIC було створення дуже доступного двожильного акустичного кабелю з дуже вражаючою якістю виготовлення , незважаючи на його надзвичайно розумну ціну.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ