Акустичний кабель Van Den Hul The Snowline
Акустичний кабель Van Den Hul The Snowline Акустичний кабель Van Den Hul The Snowline Акустичний кабель Van Den Hul The Snowline

Акустичний кабель Van Den Hul The Snowline

  • ID товару: 29161

Новий товар

Акустичний кабель Van Den Hul Snowline складається з двох провідників в індивідуальній ізоляції, з'єднаних між собою по всіх довжинах (конфігурація "вісімка"), тому його кінці можна легко розвести на потрібну відстань.

Більше деталей

369 грн.

113 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустичний кабель Van Den Hul Snowline при цілком розумній вартості має виготовлений з якісних матеріалів і має високу надійність. Кабель продається на котушках (нарізання), що дозволяє придбати з'єднувачі необхідної довжини для комутації конкретної системи. Завдяки цьому Van Den Hul Snowline дуже популярний не тільки у меломанів, а й серед професійних інсталяторів.

Кабель складається з двох провідників в індивідуальній ізоляції, з'єднаних між собою по всій довжині (конфігурація "вісімка"), тому його кінці можна легко розвести на потрібну відстань. Один з провідників має круглий переріз, а інший є у перерізі шестикутник, що полегшує дотримання полярності підключення акустичних систем. Кожен провідник складається з 98 жил діаметром 0,16 мм, що дає загальний переріз 1,97 мм або майже 14 AWG. Провідник Van Den Hul Snowline виконаний з безкисневої міді високого ступеня очищення, вкритої тонким шаром срібла – таке поєднання забезпечує хороші електричні параметри кабелю та їх стабільність протягом тривалого часу. Погонний опір Van Den Hul Snowline складає 0,88 Ом на 100 метрів довжини, що є добрим показником для кабелів цієї цінової категорії.

Зовнішня ізоляція виготовлена з фірмового діелектрика HULLIFLEX третього покоління, вона має високу механічну міцність при достатній для зручної прокладки кабелю гнучкості, і має хімічну стабільність. Ізоляція має яскраво-білий колір, що визначило назви даної моделі – «Снігова Лінія». Загальний переріз кабелю становить 8,5 x 3,4 мм, тому його можна потай покласти в приміщення навіть на стадії фінішної обробки. Крім того, Van Den Hul Snowline широко використовується в системах car-audio при створенні бортових аудіосистем високого класу. Компанія-виробник рекомендує використовувати з цим кабелем роз'єм з діаметром отвору для провідників 3 або 4 мм.

Виробник: Van den Hul (Нідерланди)
Конструкція: двопровідна
Перетин провідника: 2х1,97 мм² (14 AWG)
Матеріал провідника: очищена безкиснева мідь OFC із щільним покриттям із срібла
Кількість жив 98
Матеріал ізоляції: безгалогенний HULLIFLEX®3
Опір: 0,0088 Ом/м
Тип обробки Bi-amping (класичний)
Місткість: 69 пФ/м
Зовнішні розміри: 8,5 х3, 4 мм
Колір зовнішньої оболонки: білий
Довжина: кабель продається із бухти, кратність 1,0 метр.
 
Характеристики
БрендVAN DEN HUL
Тип кабелюАкустичний
Перетин акустичного кабелю2x2.0 мм²
Матеріал ізоляціїбезгалогенний HULLIFLEX®3
Матеріал провідникаочищена безкиснева мідь OFC із щільним покриттям із срібла
Кількість провідників2
КолірБілий
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Акустичний кабель Van Den Hul The Snowline

Акустичний кабель Van Den Hul Snowline складається з двох провідників в індивідуальній ізоляції, з'єднаних між собою по всіх довжинах (конфігурація "вісімка"), тому його кінці можна легко розвести на потрібну відстань.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ