Міжблочний кабель AUDIOQUEST 3.0m EVERGREEN 3.5mm RCA
Міжблочний кабель AUDIOQUEST 3.0m EVERGREEN 3.5mm RCA Міжблочний кабель AUDIOQUEST 3.0m EVERGREEN 3.5mm RCA

Міжблочний кабель AUDIOQUEST 3.0m EVERGREEN 3.5mm RCA

  • ID товару: 19946
  • Артикул: A0325003

A0325003

Новий товар

Застосовувана в кабелі AUDIOQUEST Evergreen (3,5mm-2RCA) 3м цільна мідь з поздовжнім розташуванням волокон забезпечує більш плавне та чисте звучання порівняно з кабелями, в яких використовується звичайна мідь безкисневої високої провідності (БМВП).

Більше деталей

5 119 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Застосовувана в кабелі AUDIOQUEST Evergreen (3,5mm-2RCA) 3м цільна мідь з поздовжнім розташуванням волокон забезпечує більш плавне та чисте звучання порівняно з кабелями, в яких використовується звичайна мідь безкисневої високої провідності (БМВП). БМВП — загальна металургійна специфікація, у якій приставка «біс» означає відсутність спотворень. МПРВ як провідний матеріал містить менше оксидів, забруднень і міжзерених кордонів і забезпечує безперечно вищі аудіохарактеристики.

Будь-який суцільний матеріал, що примикає до провідника, є фактично компонентом неідеального електричного ланцюга. Матеріали ізоляції проводів та схемних плат поглинають електроенергію, викликаючи її втрати. Частина цієї енергії зберігається і потім вивільняється як спотворень. У кабелі AUDIOQUEST Evergreen (3,5mm-2RCA) 3м на обох провідниках використовується ізоляція з повітронаповненого спіненого поліетилену, так як повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має профіль спотворень, що «щадить». Завдяки наявності повітря у спіненому поліетилені останній викликає набагато менший ефект розфокусованості порівняно з іншими матеріалами.

Легко здійснюється екранування 100% поверхні. Для запобігання модулюванню захоплених РЧ-перешкод виведення заземлення апаратури служить розроблена фахівцями AQ система розсіювання шумів (Noise-Dissipation System, NDS). Завдяки їй значна частина РЧ-перешкод не досягає площини заземлення апаратури.

Спеціально розроблена для одновивідних кабелів конфігурація Double-Balanced Asymmetrical Geometry забезпечує порівняно нижчий імпеданс щодо землі і, як наслідок, більш насичене та динамічне звучання. У той час як у багатьох конструкціях одновивідних кабелів для заземлення та екранування використовується той самий тракт, у подвійних балансних виконаннях тракти заземлення та екранування розділені для чистішого і малошумного звучання.

У кабелі AUDIOQUEST Evergreen (3,5mm-2RCA) 3м застосовані холоднозварні позолочені штекери стандарту RCA. Така конструкція штекера забезпечує з'єднання без припою, що зазвичай є джерелом спотворень.


Характеристики:

  • Виробник: Audioquest
  • Тип: Аналоговий
  • Роз'єми: 3.5 мм.-RCA
  • Довжина: 3м
  • Колір: Green
 
Характеристики
БрендAudioQuest
Тип кабелюАудіо
Тип шнураMiniJack 3.5 M - 2RCA M
Довжина шнура3 м
Корпус роз'ємуМетал
Матеріал провідникаЛуджена безкиснева мідь
ЕкрануванняТак
КолірЗелений
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт

Напишіть відгук

Міжблочний кабель AUDIOQUEST 3.0m EVERGREEN 3.5mm RCA

Застосовувана в кабелі AUDIOQUEST Evergreen (3,5mm-2RCA) 3м цільна мідь з поздовжнім розташуванням волокон забезпечує більш плавне та чисте звучання порівняно з кабелями, в яких використовується звичайна мідь безкисневої високої провідності (БМВП).

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ