Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 m
Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 m Кабель міжблоковий: Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 m Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 m Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 m Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 m

Знятий з виробництва

Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 м

  • ID товару: 7104
  • Артикул: 233980

233980

Новий товар

Міжблочна пара з конекторами RCA, довжина 1.0 метр

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Atlas Cable

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Atlas Asimi Ultra - це міжблочний кабель, розроблений для того, щоб бути "невидимим" у ланцюжку відтворення, а також передавати весь контент та атмосферу запису без будь-яких перебільшень чи сплесків. Початкова мета проекту Atlas Asimi полягала в тому, щоб повністю вивчити дизайн кабелю і, при необхідності, розробити нові технології для створення кабелю, який відповідатиме запитам найдосвідченіших слухачів на довгі роки. Для цієї версії останнього покоління Atlas знову повернулася до основ і переглянула існуючі процеси проектування та виробництва, вивчила різні методи виготовлення та експериментувала з новими матеріалами.

Увага Atlas також була зосереджена на покритті, яке ізолює та захищає срібло. У Asimi провідники огорнуті в новий мікропористий тефлоновий діелектрик. Ця повітряна піна перевершує найкращі ізолятори з тефлону або ПТФЕ, забезпечуючи на 30% більшу швидкість сигналу та його кращу цілісність, особливо в області високих частот. Така швидкість поширення (VOP) досягається за рахунок того, що новий матеріал має діелектричну проникність близько 1.3 - значно краще, ніж 2.1, що досягається більш типовими ізоляторами PTFE, які досі були найкращими в Hi-Fi або аудіовізуальних установках.

Atlas використовує там, де це можливо, тільки зварні холодні з'єднання, в тому числі роз'єми RCA. Зменшуючи кількість матеріалів і точок-перешкод у сигнальному тракті, мета Atlas - мінімізувати розрив і втрату сигналу, що призводить до більш стабільної конструкції та покращеної звукової продуктивності. Міжблочний кабель Asimi Silver OCC Ultra поставляється із запатентованим Atlas конекторами RCA Ultra: без паяння, з подвійним екрануванням, що самоочищаються, що забезпечує узгоджений та оптимальний шлях проходження сигналу. Для кабелів Ultra були спеціально розроблені наконечники модульної конструкції, які на 57% легші за звичайні конектори, а розрізна "земляна" обойма перешкоджає виникненню вихрових струмів. Внутрішня частина, де провідники з'єднуються з роз'ємом, закрита додатковим екраном.

Конструкція срібного з'єднувального кабелю Asimi складається з пари провідників, кожен з яких складається з шести пучків по 12 багатожильних проводів плюс товстіший провід у центрі. Кожен пучок провідників ізольований шаром мікропористого тефлону і оточений чохлом з FPE (майлару), який, у свою чергу, покритий суцільним електростатичним мідно-майларовим екраном та мідною косою сіткою, що екранує косою срібним напиленням, що забезпечує мінімальне проникнення радіочастотних помех. Зовнішня оболонка виготовлена ​​із зносостійкого ПВХ, покритого декоративною сріблясто-білою тканиною. Додатково нове покоління Atlas Asimi Ultra оснащується фірмовою системою заземлення Grun Coherent Earthing System.

Результат – найкращий кабель, який в даний час пропонує Atlas. Можливо, Asimi більш ніж будь-який інший продукт відповідає за те, що Atlas тепер розглядається як один з небагатьох провідних світових виробників у кабелебудуванні.

Grun Coherent Earthing System

Нове покоління Asimi має фірмову систему заземлення Grun Coherent Earthing System. Однією з найбільших перешкод для досягнення рівнів продуктивності, на які здатне наше обладнання, є шум. Низький рівень радіоперешкод (RFI), електромагнітних перешкод (EMI) та шуму на сигнальному виведенні "землі" - всі вони тонко модулюють і цим знижують загальні рівні шуму в системі. За іронією долі, цей ефект зазвичай помітний тільки при усуненні шуму, хоча більшість цього "шуму" теоретично перебуває на частотах, що виходять за межі нашого слуху. Основними джерелами є шум у мережі та компоненти заземлення – мобільні телефони, зарядні пристрої та Wi-Fi-мережі є великими "порушниками спокою", але також суттєвий відсоток фактично генерується і в самому обладнанні. Загалом, з появою комп'ютерного звуку все погіршилося. Система Grun Coherent Earthing System вирішує ці проблеми, надаючи "незалежну" землю для користувачів міжблочних кабелів Mavros та Asimi Ultra з новою конфігурацією Grun.


Технічні характеристики:

  • Тип: аналоговий симетричний міжблочний кабель (балансний)
  • Кількість провідників: 2
  • Матеріал провідника: срібло ОСС
  • Екранування: посріблена мідь ОСС + майлар
  • Діелектрик: мікропористий ПТФЕ (PTFE)
  • Зовнішня ізоляція: ПВХ
  • Зовнішнє обплетення: тканина
  • Конектори: RCA - RCA, подвійне екранування, без припою
  • Місткість: 50.17 пФ/м (провідник/екран: 112.52 пФ/м)
  • Опір: 0.0181 Ом/м (при 27°C)
  • Індуктивність: 0.7162 мкГн/м (при 1 кГц, провідник/екран: 0.3496 мкГн/м)
  • Швидкість розповсюдження сигналу: 0.810
  • Форма перерізу: круглий
  • Зовнішній переріз (Ш х В): 8.5 мм
  • Довжина кабелю: 1.0 м
 
Характеристики
БрендAtlas
Тип кабелюАкустичний
Тип шнура2RCA M - 2RCA M
Довжина шнура1 м
Матеріал ізоляціїмікропористий тефлон PTFE, покритий екструдованим поліетиленом
Матеріал провідникачисте монокристалічне срібло OCC Silver
ЕкрануванняТак
КолірБілий
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару

Напишіть відгук

Кабель міжблочний Atlas Asimi Grun Ultra (RCA-RCA) 1.00 м

Міжблочна пара з конекторами RCA, довжина 1.0 метр

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ