Мікшерний пульт TascamMODEL 12
Мікшерний пульт TascamMODEL 12 Мікшерний пульт TascamMODEL 12 Мікшерний пульт TascamMODEL 12 Мікшерний пульт TascamMODEL 12 Мікшерний пульт TascamMODEL 12

Мікшерний пульт TascamMODEL 12

  • ID товару: 26266

Новий товар

Незалежно від того, чи використовуєте ви його для репетицій, живих виступів чи студійного виробництва, TASCAM Model 12 - це просте у використанні рішення для багатодорожкового запису з чудовим звучанням.

Більше деталей

31 390 грн.

Цього товару більше немає в наявності
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Незалежно від того, чи використовуєте ви його для репетицій, живих виступів чи студійного виробництва, TASCAM Model 12 - це просте у використанні рішення для багатодорожкового запису з чудовим звучанням. Модель 12 може похвалитися класичним дизайном у стилі аналогового мікшера, який одночасно інтуїтивно зрозумілий та миттєвий. Досягайте точного керування за допомогою 60-міліметрових фейдерів, налаштовуючи треки за допомогою знайомих елементів керування EQ та Aux. Високоякісні підсилювачі забезпечують першокласний звук, який легко записується на внутрішню карту SD з роздільною здатністю 24 біт / 48 кГц. Ви також отримуєте щедрий набір операцій вводу-виводу. Крім того, інтеграція DAW - це шматок пирога завдяки вбудованому в Model 12 аудіоінтерфейсу на 12 входів і 10 виходів. Модель 12 легка, але міцна і її можна впевнено переносити зі студії на сцену завдяки легендарній надійності TASCAM.

Гнучка маршрутизація та вбудовані ефекти Якщо ви коли-небудь використовували малоформатну аналогову консоль або класичну Portastudio, ви вже знайомі з Model 12. Візьміть під свій контроль мікс за допомогою 60-міліметрових фейдерів, а потім налаштуйте свої треки до досконалості за допомогою 3-смугових еквалайзерів . Сформуйте свій вихід за допомогою 3-смугового головного еквалайзера. Досягніть відмінного звуку з самого початку завдяки восьми високоякісним мікрофонним підсилювачам з фантомним живленням + 48 В. Ви також отримуєте повний набір входів / виходів для інтеграції ваших інструментів та підвісного обладнання. У Sweetwater ми цінуємо олдскульний підхід Model 12 - не потрібно пірнати в меню!

Простий автономний багатодоріжковий запис

Запис за допомогою TASCAM Model 12 дуже простий. Захоплюйте до 12 одночасних треків (канали 1–10 плюс майстер стерео) прямо на карту SD з роздільною здатністю 24 біт / 48 кГц, з функціями накладання. Ви також отримуєте гнучку маршрутизацію та вбудовані ефекти. Модель 12 пропонує простий автономний багатодоріжний запис у кращому вигляді.

Ідеальний аналоговий інтерфейс для вашої DAW

Model 12 не просто дозволяє вам переміщати записані треки в DAW та з неї. Швидше, він функціонує як повноцінний аудіоінтерфейс USB з 12 входами та 10 виходами, укомплектований високоякісними передсилювачами, вбудованою компресією, а також DAW та керуванням транспортом. А коли настав час мікшувати, ви можете або працювати прямо з коробки, або спрямовувати треки назад через Model 12 для 10 каналів ручного керування та справжньої аналогової атмосфери.

Характеристики TASCAM Model 12:

Прекрасно звучне, просте у використанні рішення для 12-трекового багатодорожкового запису

Має класичний дизайн в стилі аналогового мікшера, інтуїтивно зрозумілий і миттєвий.

60-міліметрові фейдери забезпечують точне керування

Знайомі елементи керування EQ та Aux для налаштування ваших треків

Щедрий набір входів/виходів, включаючи 8 високоякісних мікрофонних підсилювачів

Внутрішній запис на SD-карту з роздільною здатністю 24 біт / 48 кГц

Гнучка маршрутизація та вбудовані ефекти

Вбудований аудіоінтерфейс на 12 входів/10 виходів для легкої інтеграції DAW

DAW та керування транспортом

Легка, але міцна конструкція

Напишіть відгук

Мікшерний пульт TascamMODEL 12

Незалежно від того, чи використовуєте ви його для репетицій, живих виступів чи студійного виробництва, TASCAM Model 12 - це просте у використанні рішення для багатодорожкового запису з чудовим звучанням.

Напишіть відгук

4 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ