Мікшерний пульт активний JB sound EFX8
Мікшерний пульт активний JB sound EFX8 Мікшерний пульт активний JB sound EFX8

Мікшерний пульт активний JB sound EFX8

  • ID товару: 5160

Новий товар

Мікшер 8+2. Вбудований 24-бітовий цифровий ефект-процесор Lexicon 32 ефекту. Tap Tempo і функція зберігання налаштувань ефектів, 1 FX посил на кожному каналі, 1 конфігурована шина Aux Роз'єми XLR і джек, Стерео входи та виходи RCA для запису та відтворення

Більше деталей

13 091 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: JB sound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Консолі серії Soundcraft EFX™ поєднують у собі всі функції популярного мікшера Soundcraft EPM™ із вбудованим 24-бітовим цифровим ефект-процесором Lexicon®, розширюючи можливості продуктів нижнього цінового діапазону лінійки компактних універсальних мікшерів Soundcraft.

Мікшер Soundcraft ЕFX™ оснащений тим же процесором AudioDNA®, який використовується у багатьох продуктах Digitech® та Lexicon, включаючи широковідомий та шанований у професійних колах, процесор Lexicon MX400. Протягом більш ніж 35 років існування, ім'я Lexicon є синонімом кращої обробки та реверберації в індустрії, гарантуючи найкращу якість ефектів, яку рідко можна зустріти в консолях даного цінового діапазону.

Секція ефектів акуратно розмістилася в компактному корпусі мікшера, доступного у варіантах з 8 або 12 моно входами, всі моделі оснащені 2 стерео каналами та посиленням ефекту на кожному каналі. Є 32 різних ефекти з функцією tap tempo, 3 регулятори параметрів ефекту і можливість зберігання налаштувань ефектів. Світлодіодний індикатор Clip Level та функція Mute каналу ефектів дають користувачеві ще більшу гнучкість.

Головний акцент у консолі Soundcraft EFX зроблений на якісному складанні та звукових характеристиках, з простою та зрозумілою панеллю управління. У Soundcraft ЕFX використовується високопрозорий мікрофонний підсилювач GB30 (створений Гремом Блайтом до 30-річчя Компанії, який також використовується на більших консолях LX7ii та GB).

Soundcraft ЕFX також пропонує всі функції консолі Soundcraft ЕPM: конфігурований aux-посилання, роз'єми XLR і ?" джек, стерео входи відтворення та виходи запису RCA, 3-смуговий еквалайзер з "качающейся" серединою на моно входах, 3-смуговий ек входах, вхідні роз'єми TRS, інсерти на всіх моно входах, 10-сегментний світлодіодний індикатор виходу та вихід навушників.

- Варіанти: 8+2 та 12+2 вхідних каналів.
- Вбудований 24-бітовий цифровий ефект-процесор Lexicon.
- 32 ефекти.
- Tap Tempo та можливість зберігання налаштувань ефектів.
- 1 ефект-посилання на кожному каналі.
- 1 конфігурована шина Aux.
- Роз'єми: XLR та джек.
- Стерео входи та виходи RCA для запису та відтворення.
- 3-смуговий еквалайзер на моно входах.
- 3-смуговий еквалайзер на стерео входах.
- точка інсерту (моно канали).
- 10-сегментний світлодіодний індикатор вихідного рівня.
- Інтуїтивна комплексна система solo.
- Вихід навушників.
- Легко монтується у рек-стійку.

Напишіть відгук

Мікшерний пульт активний JB sound EFX8

Мікшер 8+2. Вбудований 24-бітовий цифровий ефект-процесор Lexicon 32 ефекту. Tap Tempo і функція зберігання налаштувань ефектів, 1 FX посил на кожному каналі, 1 конфігурована шина Aux Роз'єми XLR і джек, Стерео входи та виходи RCA для запису та відтворення

Напишіть відгук

5 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ