Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner
Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner

Знятий з виробництва

Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner

  • ID товару: 3987

Новий товар

Роликовий очисник платівок.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Tonar

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Правильний догляд за вініловими дисками не менш важливий для отримання високоякісного звуку, ніж купівля найкращих платівок та техніки для їхнього відтворення. Аналоговий світ звуку має багато деталей та нюансів, якими не можна нехтувати. Але це є частиною "чарівництва" аналога, який вже багато років знаходить своїх шанувальників, незважаючи на царюючу цифрову еру. Якщо ви хочете, щоб звук платівок вас радував довгі роки, то повинні дбати про їх збереження та чистоту.

Складний побутовий пил, сліди від пальців, жирні плями, відходи будівельних матеріалів або шерсть тварин - все це може рано чи пізно опинитися на вашому вініловому диску. Бруд накопичується, забивається в канавки, і, якщо звідти його вчасно не видаляти, твердне назавжди, порушуючи таким чином "музичний малюнок" диска. У звучанні з'являється шум, тріск, згасають високі частоти. Але не тільки диск страждає від бруду - голка звукознімач також починає інтенсивніше сточуватися. Щоб не стикатися з цими проблемами, необхідно вчасно мити та чистити платівки.

Tonar Tacky Cleaner використовує спеціальний тип гумового еластомеру, який ніколи не втрачає своєї початкової липкості поверхні. Просто трохи провести його по поверхні диска вздовж доріжок достатньо, щоб видалити пил і бруд, що потрапили в канавки. Маючи липку та еластичну поверхню, зовнішній шар силіконового валика деформується при прокатці по пластику та буквально проникає в канавки запису, захоплюючи пил та бруд. Коли ролик стає забрудненим, його легко чистити. Просто вийміть валик з тримача та промийте його за допомогою невеликої кількості мила для рук та простої води з-під крана. Після обтирання валика безворсовим папером або простим просушуванням, він відновлює свою початкову липкість і готовий до чищення знову.

Характеристики:

  • Тип: валик для сухого чищення вінілових дисків
  • Матеріал: гумовий еластомір

Напишіть відгук

Роликовий очищувач пластин Tonar Tacky Cleaner

Роликовий очисник платівок.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ