Кросовер Behringer DCX2496LE
Кросовер Behringer DCX2496LE Кросовер Behringer DCX2496LE Кросовер Behringer DCX2496LE

Кросовер Behringer DCX2496LE

  • ID товару: 20301
  • Артикул: BE-0186

BE-0186

Новий товар

ULTRADRIVE PRO DCX2496 – це ультимативний цифровий процесор керування акустичними системами з незрівнянною якістю звучання та унікальними характеристиками. Це незамінний інструмент для точного налаштування багатосмугових акустичних систем та масивів.

Більше деталей

15 675 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

ULTRADRIVE PRO DCX2496 – це ультимативний цифровий процесор керування акустичними системами з незрівнянною якістю звучання та унікальними характеристиками. Це незамінний інструмент для точного налаштування багатосмугових акустичних систем та масивів. Інсталяційні техніки, концертні звукоінженери, звукооператори концертних залів, кінотеатрів чи клубів неодмінно полюблять цей пристрій за простоту в роботі та багатство можливостей. Сигнали можуть бути розділені у різний спосіб для забезпечення точності відтворення, використовуючи оптимальний діапазон частот кожного компонента акустичної системи.

DCX2496 пропонує 3 аналогові входи (один з них може використовуватися як цифровий стереовход у форматі AES/EBU) і 6 аналогових виходів. Ви отримуєте максимум можливостей у рековому форматі, висотою всього 1U. Високоякісні 24-біт/96 кГц АЦ та ЦА перетворювачі AKM® гарантують ультимативну чистоту звуку та широкий динамічний діапазон (113 дБ). Завдяки інтегрованому конвертеру частоти дискретизації можливе просте підключення зовнішніх цифрових пристроїв із частотою дискретизації від 32 кГц до 96 кГц. У Ваше розпорядження надходять точні динамічні еквалайзери для рівнево-залежної еквалізації та виключно музичні параметричні еквалайзери, що вільно призначаються для всіх входів та виходів, а також лімітери з "нульовою" атакою у всіх вихідних каналах, що гарантують оптимальний захист сигналу та акустичних систем.

ULTRADRIVE PRO також пропонує чотири різних робочих моно- та стереорежими, кожен з індивідуальним типом фільтра кросовера (Баттерворта, Безеля та Лінквіца-Райлі) з крутістю спаду від 6 до 48 дБ/октава. Час затримки для кожного входу та виходу також вільно регулюються в ручному або автоматичному режимі залежно від температури приміщення, фазових та часових розбіжностей. Додатковий сумарний сигнал легко отримати із довільної комбінації вхідних сигналів A/B/C.

Дистанційне керування є невід'ємним атрибутом будь-якої сучасної техніки. Програмне забезпечення, що постійно модифікується, для ULTRADRIVE PRO дає можливість дистанційного керування одним або декількома процесорами з комп'ютера через порти RS-232 або RS-485, а опція Link забезпечує каскадне з'єднання декількох ULTRADRIVE PRO через порт RS-485. Безкоштовний програмний редактор під Windows® Ви знайдете у розділі Download. Відкрита архітектура процесора гарантує просте оновлення операційної системи, а слот PCMCIA дозволяє зберігати всі налаштування та завантажити їх у будь-який час: навіть якщо Ви переїхали до іншого місця, вважайте, що Ваш ULTRADRIVE PRO завжди з Вами.

І нехай Вас не бентежить компактне виконання ULTRADRIVE PRO. Його потужний 32-бітовий цифровий процесор сигналів SHARC® та АЦ/ЦА перетворювачі CRYSTAL® та AKM® є запорукою незрівнянної якості звуку, а сервозбалансовані позолочені XLR-роз'єми на всіх входах та виходах гарантують безпроблемну комунікацію протягом багатьох років роботи.

Характеристики

  • Тип: Цифровий процесор керування акустичними системами
  • Модель: DCX2496LE
  • Співвідношення сигнал/шум: 80 Дб
  • Частота семплювання: 24-біт/96 кГц
  • Роз'єми: RS-232 та 2 x RJ-45, 6 x XLR-m. 3x XLR-f
  • Дисплей: 2 x 16 ЖК із зеленим підсвічуванням
  • Живлення: Вбудований блок живлення
  • Габарити: 44,.5 х 482.6 х 217 мм
  • Вага: 3 кг
  • Колір: Сріблястий

 
Характеристики
БрендBEHRINGER
МодельDCX2496LE
Співвідношення сигнал/шум80 Дб
живленняВбудований блок живлення
Дисплей2 x 16 ЖК із зеленим підсвічуванням
Роз'ємиRS-232 та 2 x RJ-45, 6 x XLR-m. 3x XLR-f
КолірСріблястий
Розміри44.5 х 482.6 х 217 мм
Вага3 кг

Напишіть відгук

Кросовер Behringer DCX2496LE

ULTRADRIVE PRO DCX2496 – це ультимативний цифровий процесор керування акустичними системами з незрівнянною якістю звучання та унікальними характеристиками. Це незамінний інструмент для точного налаштування багатосмугових акустичних систем та масивів.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ