USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) iXRTP Tascam
USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) iXRTP Tascam USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) iXRTP Tascam USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) iXRTP Tascam USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) iXRTP Tascam USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) iXRTP Tascam

USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) TascamiXRTP

  • ID товару: 8216

Новий товар

iXRTP - це вже повністю сформований комплект для мобільного високоякісного звукозапису Trackpack iXR, який включає такі складові, як: зовнішній USB аудіо інтерфейс iXR від компанії Tascam і персональний силіконовий чохол для нього, а також студійний конденсаторний мікрофон TM-60 з кабелем і настільною підставкою під нього.

Більше деталей

9 295 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

iXRTP - це вже сформований комплект для мобільного високоякісного звукозапису Trackpack iXR, який включає такі складові, як: зовнішній USB аудіо інтерфейс iXR від компанії Tascam і персональний силіконовий чохол для нього, а також студійний конденсаторний мікрофон TM-60 з кабелем і настільною підставкою. під нього.

USB аудіо інтерфейс iXR Tascam відрізняється від інших моделей своїми невеликими розмірами та вагою. Завдяки його надкомпактності та легкості розробник домігся можливості використовувати iXR як портативний USB-пристрій для мобільного звукозапису на iPad, Mac і PC.

У моделі передбачені відмінні фірмові дискретні мікрофонні підсилювачі (Ultra-HDDA) з фантомним живленням, завдяки яким досягається краща якість звучання, чистіша, прозоріша і деталізованіша, при цьому роздільна здатність запису становить 24 біт/96 кГц.

Важливо, що пристрій має необхідні базові конектори: 2 -ма прямими входами для гітари/басу, 2-ма лінійними входами для підключення зовнішньої клавіатури, а також є п'ятиконтактні MIDI роз'єми. Передбачено також спеціальний роз'єм для навушників, який має окрему можливість регулювання рівня гучності. Живлення забезпечується двома варіантами: від шини USB (під час використання ПК) або за допомогою USB-адаптера (під час використання iOS).

Корпус пристрою виготовлений з досить міцного алюмінію. Дуже приємним доповненням до всього сказаного вище стала можливість оновити прошивку інтерфейсу за допомогою iOS-пристрою.

USB аудіо інтерфейс iXR Tascam у цьому наборі комплектується спеціальним силіконовим чохлом.

Що стосується мікрофона TM-60 , який входить у даний комплект, його можна охарактеризувати відмінним вибором для запису будь-якого звуку. Це дуже компактний, високочутливий, переносний, зручний у використанні, конденсаторний мікрофон з кардіоїдною діаграмою спрямованості, який працює лише від однієї батареї AA. Саме тому йому немає потреби у використанні фантомного харчування. На додаток до ТМ-60 йдуть кабель, вітрозахист та настільна підставка для встановлення мікрофона.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельiXRTP
ТипUSB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic)
Вихідна потужність на навушники18 мВт + 18 мВт на 32 Ом
Входи2 мікрофонних/лінійних/інструментальних на комбінованих роз'ємах XLR/TRS, 5-контактний вхід MIDI
Вхід USB1 х USB Type-A (USB 2.0) та 1 х USB Type-B (USB 2.0)
Виходи2 балансні виходи аудіоінтерфейсу мають роз'єми TRS, окремий вихід для підключення навушників з незалежним регулятором гучності, 5-контактний вихід MIDI
Частота дискретизації44,1 кГц, 48 кГц, 88,2 кГц, 96 кГц
Співвідношення сигнал/шумбільше 101 Дб для USB інтерфейсу та 70 дБ для мікрофона
Сумісні ОСWindows, Mac, iOS
живленнядля інтерфейсу – від шини USB (при використанні ПК) або USB-адаптер (при використанні iOS); для мікрофона -1 батарейка AA
Імпедансвихідний імпеданс для мікрофону складає 200 Ом
Чутливістьчутливість мікрофона становить -45 дБ (+/-3 дБ)
Розширення16 біт, 24 біта
Гармонічні спотворенняменше 0,003%
споживана потужність2,5 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм210 мм × 35 мм × 141 мм
Поділ каналівбільше 95 Дб
Вага660 г для USB інтерфейсу та 225 г для мікрофона
Робоча температура5-35 ° C
Рівень звукового тискудля мікрофона становить 126 дБ
Габарити мікрофону28 мм × 190 мм

Напишіть відгук

USB аудіо інтерфейс (iXR, Silicon Case and Mic) TascamiXRTP

iXRTP - це вже повністю сформований комплект для мобільного високоякісного звукозапису Trackpack iXR, який включає такі складові, як: зовнішній USB аудіо інтерфейс iXR від компанії Tascam і персональний силіконовий чохол для нього, а також студійний конденсаторний мікрофон TM-60 з кабелем і настільною підставкою під нього.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ