Аудіо інтерфейс iXZ Tascam
Аудіо інтерфейс iXZ Tascam Аудіо інтерфейс iXZ Tascam Аудіо інтерфейс iXZ Tascam Аудіо інтерфейс iXZ Tascam

Аудіо інтерфейс TascamiXZ

  • ID товару: 8261

Новий товар

Аудіо інтерфейс iXZ Tascam – дуже компактна, легка, загальнодоступна та портативна модель від відомого бренду була розроблена для з'єднання мікрофона та гітари з Вашим персональним гаджетом iOS (спільно з Apple iPad, iPhone або iPod Touch ).

Більше деталей

3 096 грн.

6 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Завдяки своїй маленькій вазі та мініатюрним розмірам аудіо інтерфейс iXZ Tascam дозволить Вам носити власну студію звукозапису із собою. Просто підключивши його до Вашого девайсу Apple iPad, iPhone або iPod Touch за допомогою аналогового 4-х контактного роз'єму мініджек, Ви зможете працювати з iOS додатками для того, щоб записувати або користуватися іншими інструментами обробки і т.д.

Застосовувати цей аудіо інтерфейс можна по-різному: можна, наприклад, створювати демо-пісні за допомогою спеціальної програми композиції, граючи на гітарі або басі, і відразу їх прослуховувати за допомогою навушників, також можна зафіксувати Ваші музичні репетиції або просто записувати цікаві звуки, щоб потім застосовувати їх у пост-продакшені.

iXZ Tascam оснащений необхідними конекторами: окремий активний мікрофонний вхід XLR з фантомним живленням для конденсаторних мікрофонів (для нього використовуються 2 лужні батарейки АА), присутній пасивний гітарний вхід - 6,3 мм моно стандартний роз'єм з великим імпедансом 470 вихідний роз'єм для навушників на задній панелі - 3,5-мм стерео міні-джек.

Для того, щоб досягти більш швидкого та зручного способу регулювати вхідний рівень, у даній моделі передбачена ручка Gain. Також необхідно відзначити, що в цьому пристрої є можливість відрегулювати потрібний Вам рівень посилення звукового сигналу за допомогою спеціального регулятора

Цей аудіо інтерфейс однозначно стане відмінним рішенням для тих, хто просто любить створювати круту музику. Подорожуйте в будь-яку точку світу, а iXZ Tascam допоможе Вам відтворити студію звукозапису будь-де.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельiXZ
ТипАудіо інтерфейс для підключення мікрофона та гітари до iPad/iPhone/iPod
Входимікрофонний вхідний роз'єм XLR з фантомним живленням та вхідний роз'єм 1/4" (6.3 мм) "великий джек" для підключення гітари
Виходивихід на навушники - 1/8" (3.5 мм) стерео мініджек
живлення2 батареї AA (для мікрофонного входу)
Вхідний опір2,4 кОм для мікрофонного входу та 470 кОм - для гітарного
Час роботи15 год (при фантомному харчуванні 5.0 мА)
споживана потужність0,32 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм106 мм х 40 мм х 45 мм
Додатковоз'єднувальний кабель iPod touch, iPhone або iPad 3,5-мм 4-контактний мініджек
Вага93 г (без урахування батарей)
Робоча температура5°C ~ 40°C

Напишіть відгук

Аудіо інтерфейс TascamiXZ

Аудіо інтерфейс iXZ Tascam – дуже компактна, легка, загальнодоступна та портативна модель від відомого бренду була розроблена для з'єднання мікрофона та гітари з Вашим персональним гаджетом iOS (спільно з Apple iPad, iPhone або iPod Touch ).

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ