Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i
Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i Аудіоінтерфейс Tascam Series 102i

Аудіоінтерфейс TascamSeries 102i

  • ID товару: 8305

Новий товар

Tascam Series 102i - це відмінний аудіоінтерфейс, з практично нульовим рівнем затримки при обробці музики, який має вбудований DSP-процесор і ряд додаткових ефектів: реверберація, компресор, інверсія фази і чотириканальний еквалайзер на кожному каналі.

Більше деталей

16 297 грн.

6 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Tascam Series 102i - це відмінний аудіоінтерфейс, з практично нульовим рівнем затримки при обробці музики, який має вбудований DSP-процесор і ряд додаткових ефектів: реверберація, компресор, інверсія фази і чотириканальний еквалайзер на кожному каналі.

Цей компактний аудіо/міді інтерфейс забезпечує розширення до 10 аудіо входів та двох аудіо виходів для комп'ютерів Mac/Windows або iOS девайсів для запису та плейбеку з частотою до 192 кГц/24-біт та з чудовою якістю звуку, очікуваним від Tascam, що робить дану модель ідеальним вибором для гітаристів, композиторів та власників невеликих студій. Керований за допомогою включеного софту користувача, цей універсальний USB інтерфейс оснащений потужним DSP мікшером з вбудованою цифровою реверберацією, компресором, фазовою інверсією і 4-х смуговим еквалайзером для кожного каналу. Наявність вбудованого процесора виключає всі проблеми із затримкою і знімає навантаження з комп'ютера, що дозволяє ефективніше обробляти звук. Новий драйвер USB забезпечує дуже високу стабільність і надійну продуктивність на всіх етапах ваших проектів.

Два аналогових мікрофонних/лінійних/інструментальних комбо входу оснащені прозорими, природно-звучащими, малошумними мікрофонними передсилювачами Ultra-HDDA від Tascam і фантомним живленням, що індивідуально перемикається (+48 В). При використанні багатоканального оптичного порту є максимум десять входів (чотири при 192 кГц), який може приймати до восьми каналів з ADAT або S/MUX сумісних пристроїв.

Series 102i також характеризується двома виходами для навушників з окремим регулятором рівня, двома балансними 6,3 мм лінійними виходами для гнучкого моніторингу, плюс MIDI входом та виходом, розташованим на задній панелі для зв'язки зі своїми фаворитами серед MIDI девайсів та їх використання зі звукозаписним софтом.

Завдяки кутовому дизайну, при встановленні інтерфейсу на стіл, огляд і робота стають зручнішими, що гарантує легкий доступ до всіх елементів управління, розташованих на передній панелі: великий регулятор Monitor відповідає за швидке регулювання рівня вихідного сигналу, а за живе зведення з комп'ютерним плейбеком овердаби з нульовою затримкою - відповідає регулятор Monitor Balance.

  1. Створення музики із включеним софтом. У комплект поставки Series 102i входить програмне забезпечення Steinberg Cubase LE DAW для Windows і macOS, додаток Cubasis LE для iPad, а також безкоштовне та просте у використанні програмне забезпечення Tascam Control, що допомагає керувати фейдерами, обробкою та маршрутизацією будь-якого аудіо входу (аналогового, оптичного та USB). ) на будь-який аудіо вихід. З програмним софтом IK Multimedia AmpliTube guitar effects/modeling та T-RackS мастеринг у вас будуть інструменти, необхідні для отримання високоякісних, відполірованих записаних проектів. ПЗ IK Multimedia надається як в автономній версії, так і у вигляді плагінів для повноцінного, універсального запису, мікшування та майстерингу.
  2. Розширення входів. Легко додавайте більше вхідних каналів для подальшого розширення, використовуючи зовнішні мікрофонні підсилювачі з S/MUX оптичним входом - для запису ударних, гітар, клавішних, вокалу та багато іншого. S/MUX оптичний порт може приймати до 8 каналів від аудіо входу з пристрою, сумісного з ADAT або S/MUX. Інтерфейс Tascam Series 102i має два індивідуальні підсилювачі для навушників, достатньо потужних для моніторингу двох пар навушників.
  3. Вбудовані DSP ефекти та обробка. DSP мікшер входів та виходів доповнений рядом ефектів: цифрова реверберація, компресор, фазова інверсія та чотирисмуговий еквалайзер на кожному каналі. Наявність цього процесора виключає всі проблеми із затримкою і знімає навантаження з комп'ютера, що дозволяє ефективніше обробляти звук.
  4. Мобільність. Інтерфейси Tascam Series підтримують планшети та інші мобільні пристрої та сумісні з багатьма програмами для задоволення ваших звукозаписних запитів у сьогоденні та в майбутньому.
  5. ПЗ для керування матричним мікшуванням, процесорами ефектів та багатьом іншим. Безкоштовне та просте у використанні програмне забезпечення Tascam Control керує фейдерами, обробкою та можливою маршрутизацією будь-якого аудіо входу (аналогового, оптичного та USB) на будь-який аудіо вихід.
 
Характеристики
БрендTascam
МодельSeries 102i
ТипUSB аудіо/міді інтерфейс з DSP мікшером (до 10 входів, 2 виходи)
Частотний діапазонпри 44,1/48 кГц: 20 Гц – 20 кГц, + 0/-0,4 дБ; при 88,2/96 кГц: 20 Гц – 40 кГц, + 0/-0,8 дБ; при 176,4/192 кГц: 20 Гц – 80 кГц
Вихідна потужність на навушники18 мВт + 18 мВт при 32 Ом
ВходиMIDI вхід 5-контактний DIN, інструментальні входи – 6,3-мм стандартні роз'єми TS, лінійні входи – 6,3-мм роз'єми TRS
Вхід USBвисокошвидкісний USB 4-контактний USB 2.0 (480 Мбіт/с)
Мікрофонний вхідмікрофонні входи ХLR
ВиходиMIDI вихід 5-контактний DIN, вихід на навушники - стандартний 6,3-мм стерео роз'єм, лінійні виходи (симетричні) - 6,3-мм роз'єми TRS
Частота дискретизації44,1 кГц, 48 кГц, 88,2 кГц, 96 кГц, 176,4 кГц, 192 кГц
Співвідношення сигнал/шум109-110 Дб
Перехресна перешкода≥100 дБ
Сумісні ОСWindows, Mac, iOS
живленняDC 12 В, адаптер змінного струму (PS-P1220E)
Імпедансвихідний імпеданс 200 Ом
Розширення16/24 біт
Шумеквівалентний вхідний шум ≤ − 129 дБн
Вихідний рівеньномінальний +4 дБн та максимальний +20 дБн
Спотворення0,0016%; 0,0023%; 0,0014%
Роз'ємиоптичні роз'єми IN (S/MUX) (RC-5720C)
споживана потужність7,2 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм186 мм 65 мм 160 мм
Вага1,1 кг
Робоча температура5-35 ° C

Напишіть відгук

Аудіоінтерфейс TascamSeries 102i

Tascam Series 102i - це відмінний аудіоінтерфейс, з практично нульовим рівнем затримки при обробці музики, який має вбудований DSP-процесор і ряд додаткових ефектів: реверберація, компресор, інверсія фази і чотириканальний еквалайзер на кожному каналі.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ