USB аудіоінтерфейс Tascam US-42
USB аудіоінтерфейс Tascam US-42 USB аудіоінтерфейс Tascam US-42

USB аудіоінтерфейс TascamUS-42

  • ID товару: 8408

Новий товар

Tascam US-42 – це 2-х канальний USB-інтерфейс для персонального інтернет-мовлення. Ця модель сумісна не тільки з Mac і PC, але і з iOS-пристроями (для роботи з ними буде потрібний перехідник Lightning to USB Camera Adapter), мають вбудований процесор ефектів та підтримують режими роботи до 24 біт/96 кГц.

Більше деталей

6 481 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Tascam US-42 – це 2-канальний звуковий USB-інтерфейс для персонального інтернет-мовлення. Модель сумісна не тільки з Mac і PC, але і з iOS-пристроями (для роботи з ними буде потрібний перехідник Lightning to USB Camera Adapter - купується окремо). Пристрій має вбудований процесор ефектів та підтримує режими роботи до 24 біт/96 кГц. Інтерфейс відрізняється невеликими розмірами, вагою, стильним дизайном та зручністю в експлуатації.

особливості:

  • Вбудований процесор ефектів.
  • Режим Loopback.
  • Пара мікрофонних/інструментальних входів забезпечена роз'ємами XLR-1/4 дюйма та преамп HDDA.
  • Лінійні виходи RCA.
  • Живлення по USB. Під час роботи з iPad потрібен зовнішній адаптер.
  • Для налаштування реверберації передбачено окремий регулятор. Семпли або звукові ефекти легко запустити за допомогою трьох кнопок Pon.
  • Програвання фонової музики з мобільного пристрою через вхід AUX Mini-Jack.
  • 2 гнізда призначені для навушників (також є можливість для підключення гарнітури).
  • Сумісність із DAW: Cubase, Studio One, Ableton Live, Sonar, Pro Tools та GarageBand.
  • Застосування компресора та 4-х смугового еквалайзера, налаштування різних параметрів ефектів та ряд інших можливостей, доступних у процесі використання програмного забезпечення, що додається до моделей.

Tascam US-42 має 2 мікрофонні/інструментальні входи XLR-1/4" з фірмовими преампами HDDA і лінійні RCA-виходи на монітори, що робить даний інтерфейс придатним не тільки для інтернет-мовлення, але і для музикантів. Також за допомогою пристрою можна , записувати подкасти удвох Hi-Z входи підтримують електро або бас-гітари.

HDDA мікрофонні підсилювачі. Мікрофонні підсилювачі HDDA найточніші, тихі та звучать набагато краще, порівняно з іншими інтерфейсами у цьому ціновому діапазоні. Значне посилення у 57 дБ робить їх ідеальними для будь-якого типу мікрофонів – динамічних, конденсаторних та стрічкових. Дизайн підсилювачів ґрунтується на дискретних компонентах, як у класичних професійних приладів. Вони мають неймовірний динамічний діапазон -125 дБ, який означає, що їхній рівень шуму практично нижче за чутний діапазон.

MiNiSTUDIO Creator також має 4-смуговий параметричний еквалайзер, вбудований регульований компресор та цифровий ефект реверберації зі зручним керуванням глибини на передній панелі.

Інтерфейс отримав 3 призначені PON-кнопки для звукового ефекту. Використовуйте звукові ефекти, що входять до комплекту, або застосовуйте свої власні wav або mp3 файли. Для кожної кнопки можна встановити чутливість до швидкості PON-ефекту.

Голосовий процесор. Просто натисніть на кнопку і миттєво перетворите голос на дивовижний хор. Pitch корекція зробить голос "мультяшним" чи таким, як у фільмах жахів. Додайте просторову луну, ефект Rotary або старовинний радіо ефект. Голосові ефекти додадуть: божевілля, екстремальності та незвичайності звуку.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельUS-42
Типаудіоінтерфейс USB/мовна міністудія
Частотний діапазонпри 44,1/48 кГц 20 Гц: + 0/−1 дБ або 20 кГц: +0/−1 (−3) дБ; при 88,2/96 кГц 20 Гц: + 0/−1 дБ або 40 кГц: + 0/−1 (−3) дБ
Вихідна потужність на навушники15 мВт + 15 мВт або вище (THD + N 0,1% або менше, 32 Ом)
Входианалогові зовнішні мікрофонні входи (можуть підключатися до джерела живлення) 3,5-мм 4-контактний міні-роз'єм та 3,5-мм міні-джек, зовнішній вхідний роз'єм 3,5-мм стерео міні-роз'єм, інструментальні входи незбалансовані - 6 ,3 мм стандартні гнізда TS
Вхід USB4-контактний USB 2.0 B-тип (480 Мбіт/с)
Мікрофонний вхіданалогові мікрофонні збалансовані входи XLR та 6,3-мм стандартний TRS-стереороз'єм
Виходианалогові лінійні виходи незбалансовані - роз'єми RCA, виходи для навушників: стандартний 6,3-мм стереороз'єм, 3,5-мм 4-полюсний міні-джек та 3,5-мм стерео міні-джек
Частота дискретизації44,1 кГц, 48 кГц, 88,2 кГц, 96 кГц
Співвідношення сигнал/шум100 Дб
Перехресна перешкода95 Дб
живленняпо шині USB, адаптер живлення USB, зовнішній акумулятор
Розширення24 біт
Шумеквівалентний вхідний шум -120 dBu
Спотворення0.005%
споживана потужність2,5 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм40 мм × 200 мм × 130 мм
Вага500 г
Робоча температура5-35 ° C

Напишіть відгук

USB аудіоінтерфейс TascamUS-42

Tascam US-42 – це 2-х канальний USB-інтерфейс для персонального інтернет-мовлення. Ця модель сумісна не тільки з Mac і PC, але і з iOS-пристроями (для роботи з ними буде потрібний перехідник Lightning to USB Camera Adapter), мають вбудований процесор ефектів та підтримують режими роботи до 24 біт/96 кГц.

Напишіть відгук

17 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ