AV-ресивер Pioneer VSX-534
AV-ресивер Pioneer VSX-534 AV-ресивер Pioneer VSX-534

AV-ресивер Pioneer VSX-534-B Black

  • ID товару: 8775

Новий товар

AV-ресивер Pioneer VSX-534-B Black при цілком доступній вартості має дуже гарний набір функціональних можливостей і потужний звук. Апарат виконаний у металевому корпусі, висота якого була зменшена порівняно з попередньою модель для зручнішого розміщення. Цей AV-ресивер має класичний дизайн і простий у освоєнні навіть не надто досвідченими користувачами.

Більше деталей

17 328 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Багатоканальний (5.2) мережевий AV-ресивер Pioneer VSX-534-B Black - це новий тонкий відеоресивер, який надає гнучкість у розміщенні та дозволяє зануритися у точно відкалібрований за технологією MCACC кінотеатральний звук Dolby Atmos та DTS:X у вітальні чи домашньому кінотеатрі.

Pioneer VSX-534-B Black особливо відрізняється своїм стильним низькопрофільним дизайном. Його загальна висота складає всього 148 мм, що робить встановлення у стенд ще простіше. Прекрасний зовнішній вигляд поєднується з високою продуктивністю: значні резерви потужності подаються плавно по всіх каналах за допомогою прямого посилення Pioneer (Direct Energy Amplification). Оснащений широким набором входів для різних цифрових та аналогових джерел Pioneer VSX-534-B Black забезпечує чудову якість відтворення звуку для музики, фільмів, телепрограм та ігор.

Повна підтримка Dolby Atmos та DTS:X. Обидва формати є об'єктно-орієнтованими системами об'ємного звучання, розроблені для досягнення більш повного ефекту занурення та присутності в порівнянні з традиційними. MCACC, "розумна" система калібрування звуку від Pioneer на основі мікрофона, регулює вихідний сигнал з урахуванням таких факторів, як розмір динаміка та відстань. Ця система калібрування працює з колонками, встановленими на стінах, стелі та підлозі. Результат – бездоганна реалістична якість звучання Dolby Atmos та DTS:X у будь-якій кімнаті. Крім того, Pioneer VSX-534-B Black підтримує дві нові технології об'ємного звучання: Dolby Atmos Height Virtualizer та DTS Virtual: X. Ці революційні технології імітують вихідний сигнал від «віртуальних» висотних колонок та колонок об'ємного звучання, якщо вони фізично відсутні у приміщенні. Це забезпечує більшу гнучкість при установці динаміків Dolby Atmos та DTS:X.

Природно, цей AV-ресивер оснащений усім необхідним для роботи з найновішими медіапрогравачі з підтримкою 4K/60p, Ultra HD Bluray-плеєрами, телевізійними дисплеями та проекторами з підтримкою передачі HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma), Dolby Vision та колірного простору. 2020 через HDCP 2.2-сумісні термінали HDMI.

Преміум посилення високого класу. Цей багатоканальний ресівер Pioneer VSX-534-B Black має у своєму розпорядженні 135 Вт/канал (6 Ом, 1 кГц, THD 1,0%, 1 канал) для створення переконливого та чуйного об'ємного звуку. Перевірена електрична схема Direct Energy від Pioneer забезпечує широкосмугову передачу частоти для створення великої звукової сцени із чудовою просторовою якістю при відтворенні багатоканальних та стереофонічних джерел.

Підтримка Dolby Atmos та DTS:X. Відтворення Dolby Atmos та DTS:X здійснюється через 3.2.2-канальне розташування колонок. Технологія об'єктно-орієнтованого звучання розміщує звук у просторі природним чином, що дозволяє забезпечувати реалістичне звучання фільмів та ігор. Додавши колонки за допомогою Dolby Atmos, любителі кіно зможуть отримати переконливе тривимірне звукове поле без необхідності встановлювати динаміки на стелі. DTS:X дозволяє гнучко розміщувати колонки, щоб забезпечити оптимізоване відтворення за різних варіантів розташування. Ті, у кого немає колонок Dolby Atmos, також зможуть насолодитися багатьма перевагами об'єктно-орієнтованого звуку завдяки тому, що Pioneer VSX-534 Black підтримує Dolby Atmos Height Virtualizer (стане доступна з майбутнім оновленням прошивки) і DTS Virtual:X.

Dolby Surround та DTS Neural:X, як рішення для підвищення мікшування. Технології DTS Neural:X і Dolby Surround роблять підвищуюче мікшування застарілих 2D-форматів звукових доріжок, щоб імітувати об'ємне звучання за допомогою більш досконалого та однорідного відчуття «обтікання» у напрямках фронт – тил, бік – бік і верх – низ. Цей ресивер призначений для створення тривимірного звуку з ефектом присутності для звукових доріжок фільмів на DVD, Blu-ray Disc або поширюваних за допомогою сумісних сервісів потокового відео.

MCACC із технологією фазового контролю. Технологія MCACC (багатоканальна система акустичного калібрування), розроблена з урахуванням досвіду професійних звукозаписних студій, створює в приміщенні ідеальне середовище для прослуховування. За допомогою мікрофона індивідуального налаштування система автоматично компенсує різницю в розмірах динаміків, рівні та відстані, щоб забезпечити рівномірний відгук. Крім того, технологія фазового контролю усуває викликане фільтром нижніх частот запізнення фази між основними каналами та сабвуфером і забезпечує більш чистий звук середнього та високого діапазону, додаючи динамічності каналу сабвуфера. Обидві технології дозволяють створювати реалістичну звукову сцену для відтворення звукових записів фільмів та музики з ефектом присутності.

Reflex Optimizer. При використанні динаміків за допомогою Dolby Atmos спрямований високо звук відбивається від стелі, тоді як спрямований низько звук досягає вух безпосередньо. Ця невелика відмінність викликає фазовий зсув, що зумовлює дискомфорт під час прослуховування. Технологія Reflex Optimizer (Оптимізатор відображення) усуває цю фазову затримку та оптимізує роботу колонок із підтримкою Dolby Atmos для чіткого відтворення звуку у місці розташування глядача. Звук Dolby Atmos-сумісних колонок безшумно поєднується зі звуком колонок для підлоги для створення чистого і комфортного звукового поля.

Підтримка HDMI для відеоформатів HDR, 4K/60p та BT.2020. Усі HDMI-з'єднання AV-ресивера підтримують передачу відео у форматі 4K/60p, 4:4:4, 24-бітного відео та стандарту захисту від копіювання HDCP 2.2 для відтворення високоякісного контенту. HDR-відео (розширений динамічний діапазон) у форматах HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) або Dolby Vision. Крім того, підтримується відео у колірному просторі BT.2020, що забезпечує вражаючі колірні характеристики. Також підтримується Super Resolution (Супердозвіл), технологія масштабування 4K, яка особливо добре поєднується з джерелами високої чіткості.

Dialogue Enhancement. Крім звичайного регулювання тембру Pioneer VSX-534-B Black пропонує унікальну функцію регулювання середніх частот - Dialogue Enhancement (Покращення діалогів). Ви можете незалежно налаштовувати гучність середнього діапазону звуків, таких як діалоги у фільмах, за допомогою клавіші «Вгору/вниз» на пульті дистанційного керування.

Вихід Zone B для бездротових навушників. Підключіть док-станцію для бездротових навушників (не входить у комплект) до виходу Zone B (який виводить звук із основної зони), і зможете продовжити прослуховування за допомогою бездротових навушників, що ідеально в нічний час. Вихід Zone B дозволяє прослуховувати всі джерела звуку, підключені до AV-ресивера.

Бездротова технологія Bluetooth. АV-ресивер Pioneer VSX-534-B Black підтримує бездротову технологію Bluetooth, яка є зручним рішенням потокової передачі аудіо для практично будь-якого контенту, що відтворюється на мобільних пристроях, планшетах і ноутбуках: від аудіокниг і подкастів до музики, що програється з додатків для смартфонів. Натискання клавіші Bluetooth на передній панелі дозволяє активувати функцію BT, навіть коли ресивер перебуває в режимі очікування.

Інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс із простим початковим настроюванням. Інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс (GUI) через HDMI робить роботу з ресівером інтуїтивно зрозумілою і легкою. На верхній сторінці екранного інтерфейсу відображаються налаштування системи, MCACC та мережі/Bluetooth зі швидким доступом до кожного меню. Простий графічний дисплей відображає ключові функції ресивера, полегшуючи повсякденні операції, а посібник з налаштування значно полегшує початкове налаштування мережі. Новий екранний дисплей (OSD) Pioneer також відображає докладну аудіо- та відеоінформацію під час відтворення.

Підтримка функцій керування на основі HDMI. Ця модель Pioneer VSX-534-B Black підтримує функцію керування на основі HDMI (CEC). Це дозволяє виконувати такі операції: регулювання гучності/вимкнення звуку через телевізор, автоматична зміна входу при перемиканні телевізійного каналу або запуску відтворення на програвачі, а також одночасне з телевізором увімкнення/вимкнення живлення.

Основні особливості AV-ресивера Pioneer VSX-534-B Black:

  • 135 Вт/кн (КНІ 1%), 5-ти канальні підсилювачі та 2-х канальні попередні виходи сабвуфера HDMI 4 входи/1 вихід з HDCP2.2
  • Bluetooth
  • Цифрові аудіовходи, FM/AM-тюнер
  • Термінали під банан для лівого та правого каналів.
  • MCACC калібрування
  • HDR (Dolby Vision/HDR10/HLG/BT.2020)
  • Dolby ATMOS та DTS:X
  • Віртуальні канали висоти Dolby Atmos Height Virtualizer та DTS Virtual:X
  • Zone-B вихід для бездротових навушників
  • Поліпшення діалогу
  • Підтримка 4-х омних динаміків
  • Сабвуфер EQ
  • AccuReflex

Основні характеристики AV-ресивера Pioneer VSX-534-B Black:

Секція підсилювача:

  • Номінальна вихідна потужність (для країн Півн. Америки): 80 Вт на канал при 8 Ом (навантажено 2 канали), 20 Гц – 20 кГц, КНІ не більше 0.08%
  • Номінальна вихідна потужність (для інших): 5 каналів × 135 Вт при навантаженні 6 Ом, 1 кГц, навантажений 1 канал, КНІ 1%
  • Максимальна ефективна вихідна потужність: 5 каналів × 150 Вт на 6 Ом, 1 кГц, навантажений 1 канал, КНІ 10%
  • Динамічна потужність: 160 Вт (3 Ом, фронт), 125 Вт (4 Ом, фронт), 85 Вт (8 Ом, фронт)
  • КНД + Ш: 0.08% (20 Гц - 20 кГц, на потужності 50%)
  • Вхідна чутливість та імпеданс 200 мВ/47 аОм
  • Ном. вихід та імпеданс RCA: 1 В/470 Ом (SUBWOOFER PRE OUT) та 1 В/2.3 кОм (ZONE B LINE OUT)
  • Діапазон частот, що відтворюються: 10 Гц - 100 кГц /+1 дБ, -3 дБ (режим Pure Direct)
  • Параметри регулювання тембру: ±10 дБ, 90 Гц (НЧ) та ±10 дБ, 7.5 кГц (ВЧ)
  • Відношення сигнал/шум: 109 дБ (IHF A-зваж., LINE IN, вих. на АС)
  • Імпеданс АС: 4 - 16 Ом
  • Номінальна вихідна потужність, що подається на навушники: 80 + 80 мВт (32 Ом, 1 кГц, КНД 10%)
  • Імпеданс навушників, що підтримується: 4 – 600 Ом
  • Частотний діапазон навушників: 10 Гц – 100 кГц

Секція тюнера:

  • Частотний діапазон FM: 87.5 – 107.9 МГц (Півн. Америка), 87.5 – 108.0 МГц (інші)
  • Номінальна чутливість, 50 дБ (FM моно): 1.0 мкВ, 11.2 dBf (IHF, 1 кГц, 100% MOD)
  • Діапазон частот, що приймаються AM: 530 - 1710 кГц (Півн. Америка), 522/530 - 1611/1710 кГц (інші)
  • Кількість налаштувань, що зберігаються в пам'яті: 40

Секція Bluetooth:

  • Система зв'язку: технічний стандарт Bluetooth
  • Версія Bluetooth: 4.2
  • Смуга частот: 2.4 ГГц
  • Метод модуляції: FHSS (розподілений спектр із «стрибаючою» частотою)
  • Сумісні профілі Bluetooth: A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP (Hands Free Profile) 1.6, HSP (Headset Profile) 1.2, SPP (Serial Port Profile) 1.2
  • Підтримувані кодеки: SBC, AAC
  • Діапазон передачі (А2DP): 20 Гц – 20 кГц (частота дискретизації 44.1 кГц)
  • Максимальна дальність зв'язку: прибл. 15 м

HDMI:

  • Вхід: IN1 (BD/DVD), IN2 (GAME), IN3 (CBL/SAT), IN4 (STRM BOX)
  • Виходи: OUT
  • Підтримуються: Audio Return Channel, 3D, 4K60 Hz, 6G, HDR10, BT.2020, HLG, Dolby Vision, Auto Delay, CEC
  • Аудіоформати: Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTSES, DTS-HD Express, DSD, PCM
  • Версія HDCP: 2.2
  • Макс. роздільна здатність відеосигналу: 4K 60 Гц (YCbCr 4:4:4)

Роздільна здатність вхідного сигналу:

  • Вхід HDMI 4K, 1080p/24, 1080p, 1080i, 720p, 480p/576p

Аудіовходи:

  • Цифрові: OPTICAL (TV) COAXIAL (CD)
  • Аналогові: CD, TV, CBL/SAT

Аудіовиходи:

  • Аналогові: ZONE B LINE OUT 2 х SUBWOOFER PRE OUT
  • Акустичні виходи: FRONT L/R (для Півн. Америки підтримують роз'єми «банан»), CENTER, SURROUND L/R
  • Вихід на навушники: PHONES (передня панель, 6.3 мм)

Інші роз'єми:

  • Вхід для настроювального мікрофона: 1 (на передній панелі)
  • USB: 1 (тільки живлення, 1.0 A)

Загальні характеристики:

  • Макс. потужність радіочастот, що транслюються на частотних діапазонах (Європа): 2402 - 2480 МГц (4 дБм)
  • Параметри електроживлення: 120 В перем. струму, 60 Гц (для Півн. Америки) та 220-240 В перем. струму, 50/60 Гц (для інших)
  • Потужність: 445 Вт (Півн. Америка) і 465 Вт (інші)
  • Потужність в режимі очікування: 0.1 Вт (Півн. Америка) і 0.2 Вт (інші)
  • Потужність (HDMI CEC): 0.1 Вт (Півн. Америка) і 0.2 Вт (інші)
  • Споживана потужність за відсутності звуку: 38.6 Вт (Півн. Америка) та 34.2 Вт (інші)
  • Потужність (HDMI Standby Through): 25.7 Вт (Півн. Америка) і 4.4 Вт (інші)
  • Розміри (Ш × В × Г): 435 × 148 × 321 мм
  • Маса: 8 кг
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельVSX-534-B Black
ТипAV Ресівер
Тип установкиПоличний
максимальна потужність5 каналів × 150 Вт на 6 Ом
номінальна потужність5 каналів × 135 Вт при навантаженні 6 Ом
Частотний діапазон10 Гц - 100 кГц/+1 дБ, -3 дБ
Кількість каналів5.1
Вихідна потужність80 Вт на канал при 8 Ом
Вихідна потужність на навушники80 + 80 мВт (32 Ом, 1 кГц, КНД 10%)
Версія HDCP2.2
Роздільна здатність відео4K 60 Гц (YCbCr 4:4:4)
FM-тюнерЄ
Bluetoothверсія 4.2
Входи3 х RCA; 1 х коаксіальний S/P-DIF; 4 х HDMI
Вхід USBUSB-A
Виходи1 х підсилювача (Pre-Amp); 1 х HDMI; 1 х вихід на навушники
Вихід на сабвуферЄ
Частота дискретизаціїдо 384 кГц
Співвідношення сигнал/шум109 дБ
живлення100-240 В, 50-60 Гц
ІмпедансАС: 4 – 16 Ом; навушники: 4 – 600 Ом
ФормаПрямокутна
Розширення1080p Full HD (1920x1080), 4K/60Hz та 4K/3D
Підтримувані форматиDolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS: X, DTS-HD Master Audio
Тип звукового проекторадля Bluetooth – до 15 м
споживана потужність445 Вт/465 Вт
Потужність у режимі очікування0.1 Вт/0.2 Вт
Колірчорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 × 148 × 321 мм
Пульт ДУЄ
ІнтерфейсиBluetooth
Підтримка аудіоформатівDTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTSES, DTS-HD Express, DSD, PCM
Діапазон бездротових частот2.4 ГГц для Bluetooth
Вага8 кг
THD+N0.08%

Напишіть відгук

AV-ресивер Pioneer VSX-534-B Black

AV-ресивер Pioneer VSX-534-B Black при цілком доступній вартості має дуже гарний набір функціональних можливостей і потужний звук. Апарат виконаний у металевому корпусі, висота якого була зменшена порівняно з попередньою модель для зручнішого розміщення. Цей AV-ресивер має класичний дизайн і простий у освоєнні навіть не надто досвідченими користувачами.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

  • AV-ресивер Yamaha RX-V385 Black
    19 600 грн. В наявності
    5.1-канальний AV-ресивер з підтримкою Bluetooth® з повністю дискретною конфігурацією та високоякісними ЦАП.
  • AV Ресивер Onkyo TX-NR696 Black
    34 000 грн. В наявності
    AV-ресивер 7.2 з підтримкою Dolby Atmos та DTS:X, сертифікація THX Select, потужність 7 х 175 Вт (6 Ом, THD 1%), система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 7 входів та 2 виходи HDMI, AirPlay 2, Bluetooth, 2 зони, ММ-фонокоректор, габарити (ШхВхГ) 435x174x379 мм, вага 10 кг.
  • AV Ресивер Onkyo TX-SR494 Black
    22 800 грн. В наявності
    AV-ресивер 5.1 з підтримкою Dolby Atmos та DTS:X, потужність 5 х 160 Вт (6 Ом, THD 1%), система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 4 входи HDMI, габарити (ШхВхГ) 435x160x322 мм, вага.
  • Hi-Fi ресивер Teac AG-L800
    13 439 грн. В наявності
    Як і всі компоненти серії "Legacy 800", AG-L800 має ширину передньої панелі всього 27,5 см, що помітно менше за неї у "традиційних" Hi-Fi компонентів (43-44 см). Цей AV-ресивер виглядає дуже елегантно та мініатюрно, але зовсім не здається «милою штучкою». Навпаки — він справляє враження цілком серйозного апарату, лише «запакованого» в малорозмірний корпус.
  • Мережевий AV ресівер Integra DRX-5.4
    100 000 грн. В наявності
    Integra DRX-5.4 - це багатоканальний AV-ресивер, який забезпечує високу якість звуку та зображення у домашній кінотеатральній системі. Він має 9 каналів посилення, що дозволяє підключати до 9 акустичних систем та створювати багатоканальний звуковий простір.
  • AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black
    148 000 грн. В наявності
    11.2-канальний AV-ресивер 7.2.4 Канали (11 посилених) 140 Вт x 11 (8 Ом) Підсилювач класу AB Dolby Atmos, Dolby Surround DTS:X, Neural:X IMAX Enhanced Вбудований Chromecast AirPlay 2, Wi-Fi/Bluetooth® Корекція приміщення Dirac Live® Опціонально Dirac Live® Bass Control THX® Certified for Theatre Reference Sound Оптимізований режим Klipsch
  • AV ресивер Yamaha RX-V6A Black
    44 640 грн. В наявності
    Цей 7.2-канальний AV-ресивер потужністю 100 Вт сміливо досліджує можливості розваг для сучасного домашнього кінотеатру з новітніми технологіями відео та аудіо, включаючи Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X, бездротову потокову передачу та багато іншого.
  • AV ресивер Yamaha RX-A8A Black
    240 000 грн. В наявності
    A8A – це найінноваційніша модель Yamaha. Цей AV-ресивер об'єднав у собі найсучасніші компоненти та технології домашнього кінотеатру, щоб ви змогли отримати небачені раніше враження. Пориньте у світ об'ємного звуку та кришталево-чіткого зображення.
  • AV Ресівер Onkyo TX-SR393 Black
    18 480 грн. В наявності
    AV-ресивер 5.1 початкового рівня з підтримкою Dolby Vision/DTS:X, потужність 5 х 135 Вт (6 Ом), система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 4 входи та 1 вихід HDMI, 2 зони, Bluetooth, габарити (ШхВхГ) 432x1 вага 8,2 кг.
  • AV ресивер Onkyo TX-NR6100 Black
    38 000 грн. В наявності
    Специфікація THX Certified Select гарантує стандартний для комерційних кінотеатрів рівень гучності в домашніх умовах, де відстань від екрану до дивана не перевищує 3,5 м. Перед випуском сертифікований THX ресивер має пройти 2000 випробувань у 75 категоріях.
  • AV ресивер Pioneer VSX-935 Black AV ресивер Pioneer VSX-935 Black
    Обмежена пропозиція
    AV ресивер Pioneer VSX-935 Black
    29 999 грн. 34 800 грн. -4 801 грн. В наявності
    Ціну знижено!
    Ресивер VSX-935-B – багатоканальний мережевий ресівер. Роз'єми ресивера підтримують HDMI 8K/60p (4:4:4/12-біт, 4:2:0/10-біт), 8K/30p (4:4:4/12-біт.) 4:4:4/ 10-біт, 4:2:2/12-біт), 4K/120p (4:4:4/12-біт, 4:4:4/10-біт, 4:2:2/12-біт), 4K/120p (4:4:4/12-біт, 4:4:4/10-біт, 4:2:2/12-біт). Передача відео на сумісні дисплеї, а також HDCP 2.3 тому у вас немає...
  • AV ресивер Pioneer VSX-LX505 Silver
    66 000 грн. В наявності
    Нова модель AV-ресивера Pioneer VSX-LX505 належить до серії преміального класу цієї компанії, які мають покращену конструкцію порівняно з базовими моделями. Головною особливістю даного апарату є сертифікація IMAX Enhanced, яка гарантує високу якість зображення та звуку домашнього кінотеатру. Крім того, в AV-ресивері використовуються добірні комплектуючі...
  • AV ресивер Pioneer VSX-935 Silver AV ресивер Pioneer VSX-935 Silver
    Обмежена пропозиція
    AV ресивер Pioneer VSX-935 Silver
    29 999 грн. 34 800 грн. -4 801 грн. В наявності
    Ціну знижено!
    Pioneer VSX 935 M2 - 7.2-канальний ресивер потужністю 7 x 165 Вт з 6 роз'ємами HDMI (4K), Dolby Atmos, DTS:X, віртуалізатором верхніх гучномовців Dolby Atmos, з підтримкою Sonos, Zone 2, AirPlay 2, Bluetooth та USB.
  • AV ресивер Pioneer VSX-LX305 Black AV ресивер Pioneer VSX-LX305 Black
    Обмежена пропозиція
    AV ресивер Pioneer VSX-LX305 Black
    41 999 грн. 54 000 грн. -12 001 грн. В наявності
    Ціну знижено!
    AV ресивер Pioneer VSX-LX305 розроблений для оптимального відтворення фільмів IMAX® Enhanced та Dolby Atmos®/DTS: X з ідеальним 7.2.2-канальним/5.2.4-канальним об'ємним звуком, з налаштуванням за допомогою автоматичного калібрування звукового поля Dirac Live, з підтримкою відео стандартів наступного покоління. VSX-LX305 створює багатовимірне звучання для...
  • AV ресивер Integra DRX-2.4
    52 000 грн. В наявності
    Інтерфейс HDMI® з визначними технічними характеристиками надає унікальні можливості для геймерів та кінолюбителів у вашому будинку. Він забезпечує передачу високоякісного відео 8K, підтримує технологію HDR10+ та забезпечує ігровий процес з мінімальною затримкою. До того ж, ви зможете насолоджуватися багатоканальним звуком у форматах DTS:X® та Dolby Atmos®...
  • AV Ресівер Integra DRX-3.4
    80 000 грн. В наявності
    9.2-канальний мережевий A/V-ресивер. Ідеальне поєднання функцій, які готові до інтеграції. DRX-3.4 ідеально підходить для вашої вітальні, медіа-кімнати або індивідуального домашнього кінотеатру. DRX-3.4 має потужність для передачі Dolby Atmos® та DTS:X® через канали 5.2.4 з проходженням відео 8K HDR, що робить його ідеальним для IMAX® Enhanced content....
  • AV ресивер Integra DRX-8.4
    176 000 грн. В наявності
    150 Вт x 11 каналів. Бездротове калібрування за допомогою Dirac Live®. Повний набір спеціальних програмних засобів інтеграції. Максимальне підключення XLR для довгих кабелів. Абсолютно новий еталонний підсилювач класу AB. Високопродуктивні ЦАП ESS Sabre. Призначення пасивного сабвуфера Потужні вентиляторні радіатори для підвищення ефективності. Розміри...
  • AV Ресівер Denon AVC-S 670H Black
    32 370 грн. Очікується надходження
    Кількість каналів процесора 5.2, Кількість каналів посилення 5, Вихідна потужність 75 Вт на канал 8 Ом, 135 Вт на канал 6 Ом, Діапазон частот 10 Гц – 100 кГц, Співвідношення сигнал/шум 100 дБ (Direct), Вбудовані декодери DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Система автокалібрування Audyssey MultEQ XT, Підтримувані формати...

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ