Акустична система Pantheone I Black
Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black Акустична система Pantheone I Black

Акустична система Pantheone I Black

  • ID товару: 13329

Новий товар

Акустична система Pantheone I Black була розроблена для створення сучасної звукової системи, яка естетично приваблива без шкоди якості або продуктивності, а також ідеально підходить для художньої галереї або дизайну особистого простору тих, хто цінує бездоганне функціонування.

Більше деталей

136 500 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pantheone Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Pantheone I поєднує в собі мистецтво і музику, маючи мінімалістичний, гладкий дизайн, який може вписатися в будь-який простір, при цьому забезпечуючи якісний звук . - гендиректор Pantheone Audio Орен Адані

Нова австралійська дизайнерська компанія Pantheone Audio випустила свій перший продукт-акустичну систему з бездротовим живленням під назвою Pantheone I.

"У команди Pantheone є пристрасть до якості ручної роботи, дизайну та проектування" , - сказала Анн-Клер Боттос, креативний директор Pantheone Audio. "Ми витратили більше чотирьох років на вдосконалення Pantheone I , народженого бажанням створити щось зовсім інше - динамік, який може заповнити простір ідеальною акустикою, одночасно співіснуючи з його оточенням".

Акустична система Pantheone I Black була розроблена для створення сучасної звукової системи, яка естетично приваблива без шкоди якості або продуктивності, а також ідеально підходить для художньої галереї або дизайну особистого простору тих, хто цінує бездоганне функціонування.

Відмінні риси акустичної системи Pantheone I Black:

  1. Відзначений дизайн нагороди. Модель здобула престижну нагороду Red Dot за дизайн 2020 року за втілення технологій в інтер'єрі.
  2. Коли музика та мистецтво стикаються. Проста, але сильна. Новаторська, але приваблива. Ось як має виглядати звукова система.
  3. Аудіо передача без втрати якості з вашого пристрою. Динамік Pantheone I Black передає звук високої роздільної здатності для чіткості та глибини звуку, наближаючи вас до вихідного запису.
  4. Безліч функцій у вас під рукою. Завантажте програму Pantheone, щоб перетворити свій телефон на пульт дистанційного керування і отримати доступ до фантастичних функцій вашої звукової системи - голосове управління, система мультирум, сплячий режим і багато іншого.


Пориньте в звук - разюча візуально, колонка Pantheone I Black настільки ж винахідлива, як і красива, заповнює простір ідеальною акустикою і одночасно співіснує з навколишнім середовищем. Структура Pantheone I Black заснована на унікальному корпусі із литої пластмаси. Цей матеріал високої густини гарантує відсутність ліній стиків. Інноваційна вигнута форма та поверхня продукту забезпечують виняткову жорсткість та надійність, що допомагає покращити управління внутрішніми акустичними хвилями.

Дизайн цієї розумної колонки натхненний куполом Пантеону в Римі з відкритим отвором як джерело світла. Динамік відбиває це натхнення з геометричною чіткістю, яка максимізує його акустичні характеристики. Корпус відполіровано вручну, що забезпечує повністю гладку поверхню. Інноваційна вигнута форма забезпечує чудову жорсткість та надійність, що вкотре покращує технологію внутрішніх акустичних хвиль.

Pantheone I Black відрізняється мінімалістською естетикою, яка приголомшливо виглядає на підлозі як центральний елемент сучасного будинку, посилюючись і змішуючись з квітами меблів, що стоять поруч.

Проте справа не лише у зовнішньому вигляді - Pantheone Audio стверджує, що її флагманський динамік забезпечує виняткову якість звуку завдяки сучасній акустичній інженерії.

За заявою компанії, він підтримує потокову передачу звуку Hi-Res Audio і може похвалитися «потужними внутрішніми сабвуферами», двома середньочастотними драйверами Hi-Fi та чотирма високочастотними динаміками, що дозволяє Pantheone I Black «заповнювати будь-яку кімнату на 360 о , створюючи при цьому навколо себе чистий стереозвук».

У Pantheone I Black вбудована потужна аудіосистема, що передає звук високої роздільної здатності (до 24 біт/192 кГц), посилена двома 165-міліметровими басовими драйверами, двома 100-міліметровими середньочастотними динаміками та чотирма 20-міліметровими високочастотними динаміками з шовковим куполом. Всі вони приводяться в дію підсилювачами класу D - двома 130-ватними модулями для низькочастотної секції та двома 70-ватними модулями для високочастотної секції.

До того ж, ця модель має вбудований Alexa, який може використовуватися як голосовий центр управління для інших ваших пристроїв розумного будинку, а порт AUX (міні-роз'єм) означає, що ви можете підключити його до свого музичного пристрою для дротового прослуховування. А також за потреби ви можете скористатися бездротовими інтерфейсами - Bluetooth або Wi-Fi.

Для Pantheone I розроблено власну програму для iOS та Android, яка дозволяє налаштовувати звук, а також з'єднувати до восьми динаміків Pantheone I разом.

Функціональність Amazon Alexa у поєднанні з додатком Pantheone, Wi-Fi ( 802.11 b/g/n 2.4 ГГц ) та Bluetooth версії 4.2 дозволяє користувачам керувати системою зі смартфона та отримувати доступ до таких сервісів, як Spotify, Tidal та iTunes. Система може підтримувати джерела через DLNA та підтримує формати файлів Monkey Audio APE, FLAC, WAV, Apple Lossless Audio (ALAC), AAC, AAC-LC, HE-AAC, HE-AACv2 та MP3. Pantheone I Black також має порт Ethernet ( 10/100M RJ45) .

Дизайнер інтер'єрів та співзасновник Merci Maison Джейд Ярбро, посол Pantheone, каже: «При проектуванні та оформленні просторів буває складно знайти інноваційні та візуально привабливі технології. Партнерство з Pantheone Audio стало неймовірною можливістю побачити звукову систему, яка робить і те, й інше».

Pantheone I Black виконаний у класичному чорному кольорі та має розміри 653×460×437 мм, а також вага 25 кг.

Журі Red Dot: « Pantheone I зачаровує своїм скульптурним дизайном, що робить його винятковим арт-об'єктом та родзинкою будь-якого приміщення».


Технічні характеристики акустичної системи Pantheone I Black:

  • Сумарна потужність: 400 Вт
  • Потужність: 2 х 130 Вт для НЧ та 2 х 70 Вт для СЧ та твітерів
  • Кількість драйверів: 8
  • Драйвери: 2 x 165 мм (6.5 дюйми) НЧ довгохідних, 2 x 100 мм (4 дюйми) СЧ з паперовими дифузорами, 4 x 20 мм (0.75 дюйми) ВЧ шовкових твітерів
  • Клас підсилювача потужності: D
  • Діапазон частот: 33 Гц – 22 кГц
  • Бездротові інтерфейси: Bluetooth, Wi-Fi
  • Версія Bluetooth: 4.2
  • Підтримка кодеків Bluetooth: SBC, AAC, APTX
  • Діапазон Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4 ГГц
  • Рознімання: 1 x вхід AUX (minijack), 1 x порт Ethernet (10/100M RJ45)
  • Стрімінгові послуги: Spotify connect, Amazon Music, Tidal, Tuneln, підтримка протоколу DLNA та інші послуги
  • Швидкість потокової передачі: до 24 біт/192 кГц
  • Підтримувані кодеки: APE, FLAC, WAV, Apple Lossless Audio (ALAC), AAC, AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2
  • Діаграма спрямованості акустики: кругова
  • Додатково: ручне полірування, динаміки прикриті акустичною тканиною, можливість створити мультирум систему (до 8), вбудований Alexa, режим сну
  • Управління: програма Pantheone для iOS та Android, сенсорне та голосове управління
  • Матеріали: АБС-пластик та високоякісна акустична тканина.
  • Розміри: 653 x 460 x 437 мм
  • Маса: 25 кг
  • Колір: чорний
  • Країна-виробник: Австралія (Сідней)
 
Характеристики
БрендPantheone Audio
МодельPantheone I Black
ТипАкустична система
Тип установкиПоличний
Тип колонкиПідлогова, Полочна
Управліннядодаток Pantheone для iOS та Android, сенсорне та голосове управління
Потужність2 х 130 Вт для НЧ та 2 х 70 Вт для СЧ та твітерів
максимальна потужність400 Вт
Частотний діапазон33 Гц – 22 кГц
Bluetoothверсія 4.2
Сумісні ОСiOS, Android (4.2 або нова версія)
Країна виробникАвстралія
ПриміткиПідтримка кодеків Bluetooth: SBC, AAC, APTX. Підтримувані кодеки: APE, FLAC, WAV, Apple Lossless Audio (ALAC), AAC, AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2. Діаграма спрямованості акустики: кругова.
Формаінноваційна вигнута
Кількість динаміків8
Динаміки2 x НЧ довгохідних, 2 x СЧ з паперовими дифузорами, 4 x ВЧ шовкових твітерів
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка2 x 165 мм (6.5 дюйми) НЧ, 2 x 100 мм (4 дюйми) СЧ
Твіттер4 x 20 мм (0.75 дюйми)
Управління з планшетного комп'ютера та смартфонаТак
Інтерфейс підключенняБездротовий
Матеріал корпусуАБС-пластик та високоякісна акустична тканина
Роз'єми1 x вхід AUX (minijack), 1 x порт Ethernet (10/100M RJ45)
КолірЧорний
Розміри653 x 460 x 437 мм
Додатковоручне полірування, динаміки прикриті акустичною тканиною, можливість створити мультирум систему (до 8), вбудований Alexa, сплячий режим
ІнтерфейсиBluetooth, Wi-Fi
Особливостіпідтримка сервісів Spotify connect, Amazon Music, Tidal, Tuneln, підтримка протоколу DLNA та інших сервісів
Діапазон бездротових частотWi-Fi: 2.4 ГГц
Вага25 кг
Тип підсилювачаклас D
Wifi802.11 b/g/n
ФункціїМультірум, Поточні послуги, Bluetooth
Швидкість передачі данихдо 24 біт/192 кГц

Напишіть відгук

Акустична система Pantheone I Black

Акустична система Pantheone I Black була розроблена для створення сучасної звукової системи, яка естетично приваблива без шкоди якості або продуктивності, а також ідеально підходить для художньої галереї або дизайну особистого простору тих, хто цінує бездоганне функціонування.

Напишіть відгук

8 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ