Бездротова акустична система Bose Home Speaker 300 Luxe silver
Бездротова акустична система Bose Home Speaker 300 Luxe silver Бездротова акустична система Bose Home Speaker 300 Luxe silver Бездротова акустична система Bose Home Speaker 300 Luxe silver

Знятий з виробництва

Бездротова акустична система Bose Home Speaker 300 Luxe silver

  • ID товару: 9230

Новий товар

Bose Home Speaker 300 – молодша колонка для дому у сімействі Smart Home з підтримкою як Wi-Fi, так і Bluetooth.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bose

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Bose Home Speaker 300 – молодша колонка для дому у сімействі Smart Home з підтримкою як Wi-Fi, так і Bluetooth. Крім цього, акустична система підтримує протокол AirPlay 2 для Apple, що дозволяє легко організовувати мультирум-відтворення, а також має на борту вбудованого голосового помічника - Google Assistant або Amazon Alexa (підтримка залежить від регіону). Колонка Bose Home Speaker 300 забезпечує приголомшливий бас та реалістичний звук на 360° із досить компактного корпусу. Акустична система розроблена так, що звук поширюється в усіх напрямках, тому музика буде звучити максимально природно.

Спеціально розроблений мікрофонний масив із 6 мікрофонів чудово вловлює ваш голос, так що колонка почує вас, навіть якщо голосно гратиме музика. Досі не впевнені, що колонка вас чує? Делікатна світлова індикація на передній панелі покаже, якщо стовпчик слухає, думає чи відповідає вам. Чи не хочете, щоб Home Speaker 300 вас чула? Просто натисніть кнопку вимкнення мікрофона на верхній панелі для дезактивації мікрофонної системи уловлювання голосу. Всі інші функції колонки працюватимуть у повному обсязі.

Завдяки вбудованим голосовим помічникам, таким як Google Assistant і Alexa, всі ваші улюблені музичні композиції знаходяться в швидкому доступі. Програйте музику, ставте на паузу, перемішуйте треки, переходьте до улюбленої музики і все це без допомоги рук. Завдяки Google Assistant та Alexa, ви отримаєте миттєвий доступ до мільйонів плейлистів, альбомів та багато іншого за допомогою вашого голосу. Але музика це лише початок. Ви також маєте доступ до таких речей, як зведення погоди та заголовки новин. Отже, якщо ви хочете щось почути, просто спитайте.

З Bose Home Speaker 300 ви зможете вибирати, як програвати музику. Колонка підтримує Wi-Fi, Bluetooth та Apple AirPlay 2, так що ви можете програвати музику за допомогою вбудованих музичних сервісів, таких як Spotify, Amazon Music або Apple Music, або відтворюйте треки зі свого телефону чи планшета.

Якщо ви можете відтворити контент на своєму пристрої, ви можете почути його на Bose Home Speaker 300. З додатком Bose Music ви можете легко переглядати всю свою музику в одному місці і легко перемикатися між станціями, плейлистами та сервісами У додатку можна легко налаштувати пресети Bose Home Speaker 300, так що ваша улюблена музика перебуватиме на відстані в один дотик. Вибрати налаштування на одній колонці можуть кілька користувачів одночасно.

Характеристики

  • Бренд Bose
  • Модель Home Speaker 300 Luxe silver
  • Тип Бездротова акустика
  • Колір Срібло
  • Розміри (В x Ш x Г), мм 160x142x102
  • Пульт ДК Є
  • Додатково Amazon Alexa та Google Assistant; Голосове управління; Управління зі смартфона; Підтримка Multiroom та інтернет радіо Годинник
  • Інтерфейс AirPlay 2; Wi-Fi; Bluetooth; Мережеве потокове аудіо
  • Вага Вага: 0.95 кг
 
Характеристики
Пульт ДУЄ

Напишіть відгук

Бездротова акустична система Bose Home Speaker 300 Luxe silver

Bose Home Speaker 300 – молодша колонка для дому у сімействі Smart Home з підтримкою як Wi-Fi, так і Bluetooth.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ