Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White
Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White

Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White

  • ID товару: 25349

Новий товар

Повнофункціональна бездротова гарнітура для сучасного користувача бізнесу. Модель оснащена адаптивною системою шумозаглушення, відтворює надзвичайно чистий і виразний стереозвук, дозволяючи повністю зосередитися на роботі (у тому числі і у великому відкритому офісі або в транспорті) та вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю.

Більше деталей

10 707 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Повнофункціональна бездротова гарнітура для сучасного користувача бізнесу. Модель оснащена адаптивною системою шумозаглушення, відтворює надзвичайно чистий і виразний стереозвук, дозволяючи повністю зосередитися на роботі (у тому числі і у великому відкритому офісі або в транспорті) та вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю та комфортом. ADAPT 360 оптимізована для використання з платформами UnifiedCommunications (Уніфікованих комунікацій) і може підключатися до двох пристроїв Bluetooth одночасно.

Основні переваги моделі ADAPT 360

виняткова чіткість та виразність звучання мови у будь-якій телефонній розмові;

адаптивна система активного шумоподавлення дозволяє повністю зосередитися на роботі в будь-якому місці та в будь-який час;

найвища якість зв'язку незалежно від особливостей платформи уніфікованих комунікацій, до якої підключено гарнітуру (сертифікат відповідності стандартам технології Unified Communications);

комфорт, функціональність та надійність;

можливість одночасного підключення по Bluetooth-каналу до смартфону та до іншого сумісного пристрою зв'язку;

цілий день без заряджання.

Працюйте у своєму стилі

Окрема кнопка для Microsoft Teams

Коли ADAPT 360 підключена до робочого ПК через USB-адаптер BTD 800, програму MicrosoftTeams запускати можна одним єдиним натисканням на кнопку, яка зручно розташована прямо на навушнику.

Чудова якість зв'язку

Удосконалена мікрофонна система з пари вбудованих високоякісних мікрофонів забезпечує оптимальну якість звучання голосу і дає можливість спілкуватися телефоном або мережею природно і без зайвої напруги.

Універсальна бездротова гарнітура для роботи та розваг

Двох однакових робочих днів немає. Часто доводиться обговорювати робочі питання прямо на ходу, працювати в аеропорту, на вокзалі або прямий у транспорті, а між іншим хочеться ще послухати пару-трійку улюблених треків, подивитися фільм або пограти в гру з гарним звуком.

Бездротова ADAPT 360 орієнтована, в першу чергу, на сучасного бізнес-користувача, який звик продуктивно працювати, в тому числі і в мобільному режимі, і якому для роботи та розваг потрібна одна, зручна та функціональна гарнітура, здатна ефективно ізолювати слух від зовнішнього шуму , а також забезпечувати надійний голосовий зв'язок та відтворювати звук із найвищою якістю.

Ніщо і ніхто не завадить повністю сконцентруватися на роботі

За допомогою чотирьох мікрофонів адаптивна система АШП гарнітури безперервно сканує зовнішній аудіофон і плавно регулює рівень шумозаглушення, ефективно видаляючи як звуки відкритого офісу, так і шум вітру, коли ви знаходитесь поза приміщенням. Таким чином, ваша ADAPT 360 дозволяє легко контролювати звукове оточення і працювати з повною віддачею практично будь-де.

Перемикатися між різними пристроями можна швидко та просто

Технологія Multi-point дозволяє підключати гарнітуру по Bluetooth-каналу одночасно до смартфону та до іншого сумісного пристрою, а за допомогою фірмового USB-адаптера BTD 800 ADAPT 360 легко підключається до будь-якого ПК.

Відмінний зв'язок при роботі з UC-платформами

ADAPT 360 оптимізована для роботи з платформами UnifiedCommunications та має спеціальний сертифікат відповідності вимогам корпоративної платформи MicrosoftTeams.

Мінімум відволікаючого шуму

Великі м'які амбушури щільно облягають вуха та забезпечують відмінну звукоізоляцію.

Зроблено для мобільного користувача

У складеному вигляді ця гарнітура займає ще менше місця.

Стильний чохол

У комплекті поставки моделі ADAPT 360 передбачений фірмовий чохол, в якому гарнітуру зручно зберігати та/або носити та возити із собою.

Жодних проблем із зарядкою

ADAPT 360 заряджається від USB-порту комп'ютера або зарядного пристрою (зарядний кабель USB-C – у комплекті)

Комфортна та функціональна

Гарнітура дуже легка та зручна. Завдяки продуманій конструкції оголов'я та м'яким об'ємним накладкам навушників ADAPT 360 не тільки ефективно ізолює слух від зовнішнього шуму в пасивному режимі, але завжди однаково комфортна, навіть якщо не знімати її дуже довго. Плюс, модель випускається у двох варіантах кольорового оформлення – чорному та білому.

Високоякісний стереозвук та вражаюча автономність

В ADAPT 360 однаково зручно і працювати, і просто відпочивати, отримуючи справжнє задоволення від якісного звучання улюбленої музики, фільмів та ігор. Тим більше, що з живленням від вбудованого акумулятора ця гарнітура в активному режимі працює до 46 годин, забезпечуючи якісний звук та зв'язок, незалежно від того, де ви знаходитесь і чим займаєтесь.

І навіть із повністю розрядженою батареєю гарнітура продовжує виконувати свої функції. Потрібно лише перепідключити її до мобільного пристрою через аудіокабель (він також передбачений у комплекті постачання).

Комплектація:

бездротова гарнітура EPOS/SennheiserADAPT 360;

кабель USB;

аудіокабель;

USB-адаптер BTD 800;

фірмовий чохол для зберігання та перенесення гарнітури;

короткий посібник користувача швидкого підключення гарнітури;

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації гарнітури.

Напишіть відгук

Гарнітура бездротова EPOS Adapt 360 White

Повнофункціональна бездротова гарнітура для сучасного користувача бізнесу. Модель оснащена адаптивною системою шумозаглушення, відтворює надзвичайно чистий і виразний стереозвук, дозволяючи повністю зосередитися на роботі (у тому числі і у великому відкритому офісі або в транспорті) та вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ