Бездротові навушники SennheiserHD 250BT
Бездротові навушники SennheiserHD 250BT Бездротові навушники SennheiserHD 250BT Бездротові навушники SennheiserHD 250BT Бездротові навушники SennheiserHD 250BT

Бездротові навушники SennheiserHD 250BT

  • ID товару: 28107

Новий товар

Фірмові драйвери Sennheiser у поєднанні з найновішими технологіями бездротової передачі аудіосигналу забезпечують звук діджейського рівня з потужними динамічними басами.

Без підзарядки HD 250BT здатні працювати цілодобово (до 25 годин), модель підтримує всі популярні аудіокодеки і при цьому коштує дуже недорого.

Більше деталей

2 945 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Фірмові драйвери Sennheiser у поєднанні з найновішими технологіями бездротової передачі аудіосигналу забезпечують звук діджейського рівня з потужними динамічними басами. Без підзарядки HD 250BT здатні працювати цілодобово (до 25 годин), модель підтримує всі популярні аудіокодеки і при цьому коштує дуже недорого. Навушники легкі, дуже міцні та комфортні, і в них музику з неперевершеною якістю Sennheiser можна слухати скільки завгодно і де завгодно!

Якість звуку перевершує всі очікування

В основі нових HD 250BT – фірмова технологія перетворення звуку Sennheiser, а оптимальна якість передачі бездротового сигналу з унікальними динамічними басами, які так подобаються сучасним мобільним користувачам, забезпечують технологію Bluetooth 5.0 у поєднанні з високоякісними аудіокодеками AAC та aptX. Саме завдяки підтримці apt-X навушники відтворюють звук надзвичайно чистий та максимально деталізований без перешкод та затримок, а також ідеально синхронізують аудіо з візуальними ефектами в іграх та відео.

Супер-автономність для найзайнятіших та найактивніших

В автономному режимі і з повним навантаженням (музика, відео, ігри, телефон і голосові помічники безперервно) бездротові Sennheiser HD 250BT працювати здатні цілих 25 годин або, іншими словами, цілодобово або навіть кілька днів. Тож у цих навушниках ви точно живете в ритмі нашого часу, нехай навіть діловий графік уже розписаний на місяці вперед.

Практичність та комфорт

У додатку Sennheiser Smart Control передбачений зручний та інтуїтивно зрозумілий еквалайзер, з яким можна швидко та просто налаштувати звучання Sennheiser HD 250BT у відповідність до власних уподобань. А міцне і надійне оголов'я, м'які шумоізолюючі амбушюри та інтуїтивно зрозуміла система керування ваших HD 250BT завжди допоможуть більш ніж впевнено почуватися навіть у найнесподіваніших життєвих та робочих ситуаціях.

Слухайте той звук, який подобається саме Вам

Sennheiser Smart Control - це безкоштовний додаток для мобільних пристроїв з операційними системами iOS та Android. З його допомогою завжди можна швидко та без зайвих зусиль оптимізувати якість звучання відповідно до своїх персональних уподобань. Меню програми просте та інтуїтивно зрозуміле, а вбудований еквалайзер значно спрощує процес тонкого настроювання звучання навушників, гарнітур або саундбарів Sennheiser. Крім того, в Smart Control завжди можна створити найзручнішу схему дистанційного керування основними функціями плеєра, телефону та активації голосового помічника.

Комплектація:

бездротові навушники Sennheiser HD 250BT

зарядний кабель USB-C

короткий посібник користувача для швидкого підключення навушників

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації навушників

Напишіть відгук

Бездротові навушники SennheiserHD 250BT

Фірмові драйвери Sennheiser у поєднанні з найновішими технологіями бездротової передачі аудіосигналу забезпечують звук діджейського рівня з потужними динамічними басами.

Без підзарядки HD 250BT здатні працювати цілодобово (до 25 годин), модель підтримує всі популярні аудіокодеки і при цьому коштує дуже недорого.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ