Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200
Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200 Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200 Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200 Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200 Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200 Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200

Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200

  • ID товару: 25718

Новий товар

З Sennheiser MKE 200 запис високоякісного аудіо - це тепер взагалі не проблема , легко підключається до камери або смартфона.

Більше деталей

3 397 грн.

3 Товари(ів)
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

З Sennheiser MKE 200 запис високоякісного аудіо – це тепер взагалі не проблема. Навіть якщо звук треба записати у дуже галасливому оточенні. Спрямований капсуль мікрофона органічно виділяє голос коментатора в аудіоряді сюжету, забезпечуючи ефект живої присутності, а завдяки вбудованому вітрозахисту, віброізолюючому підвісу та ще цілому комплексу спеціальних рішень звук записується з дивовижною чистотою і деталізацією. І при цьому MKE 200 сам по собі дуже компактний, легко підключається до камери або смартфона, так що він не тільки пише дуже класний звук, але з ним ще й працювати завжди дуже зручно.

Sennheiser довіряють найвідоміші профі в галузі звуку, але MKE 200 навіть роботи новачка-аматора виводить на рівень, гідний справжніх професіоналів!

Основні особливості моделі Sennheiser MKE 200

спрямований мікрофон для запису високоякісного ізольованого звуку на відео-, фотокамеру або смартфон

компактна конструкція, мала вага, стильний дизайн

вбудований вітрозахист та внутрішній віброізолюючий підвіс ефективно захищають запис від будь-яких сторонніх шумів (у тому числі і від дотиків рук оператора)

взаємозамінні 3.5-мм (1/8") роз'єми TRS і TRRS для підключення до дзеркальних та бездзеркальних камер або до мобільних пристроїв

універсальна система кріплення типу "холодний черевик" (cold shoe)

працює без батарей

Напрямок звук

Мікрофон Sennheiser MKE 200 оснащений капсулем із суперкардіоїдною діаграмою спрямованості, яка забезпечує точне фокусування звуку, високу деталізацію запису та ефективно усуває непотрібні сторонні шуми. Модель розроблена насамперед як оптимальний робочий мікрофон сучасного професійного блогера, стрінгера, відеорепортера чи мобільного журналіста. Але також, напевно, сподобається і багатьом любителям, яким вже набридло знімати ролики з поганим звуком.

Вбудований вітрозахист та віброізолюючий підвіс

Так звані структурні шуми, тобто шуми від дотиків до корпусу записуючого пристрою - це дуже неприємний недолік практично будь-якої компактної камери та будь-якого смартфона. Саме тому MKE 200 комплектується не тільки фірмовим вбудованим вітрозахистом, але і системою поглинання вібрацій (протиударним підвісом). Вбудований вітрозахист та віброізолюючий підвіс у поєднанні забезпечують максимальну чіткість та чистоту запису, у тому числі і коли він ведеться в мобільному режимі: на ходу, на бігу тощо. А для роботи за дуже вітряну погоду у MKE 200 передбачена ще й додаткова пухнаста вітрозахисна насадка. Теж фірмова.

Сумісність

Оскільки в наш час, завдяки технологіям знімати відео у чудовій якості можна на різні мобільні пристрої, то і мікрофон для запису якісного звуку теж повинен бути досить універсальним. Як новий Sennheiser MKE 200. У комплекті поставки у нього відразу передбачені два найпотрібніші кабелі: TRS і TRRS зі стандартними 3.5-мм (1/8") штекерами. Отже, цей мікрофон прямо з коробки можна підключати як до "дзеркалки" або бездзеркальної камери, так і до смартфону, планшета, компактної відеокамери та ін.

Навіщо потрібен MKE 200, коли будь-яка камера або смартфон має вбудований мікрофон?

Щоб зрозуміти актуальність такого рішення як MKE 200, сьогодні вже не обов'язково бути популярним блогером або, скажімо, професійним мобільним журналістом. Достатньо лише, подивитися і, найголовніше, послухати пару роликів, знятих просто на будь-яку фотокамеру або будь-який смартфон, хай навіть із флагманських моделей.

Запевняємо, не помітити, наскільки різняться враження від побаченого та від почутого ніяк не вийде. І до речі, сюжетів, за якими видно, що зняті вони на хорошу камеру, але без гарного мікрофона, в Мережі нині повно.

Комплектиція:

спрямований мікрофон Sennheiser MKE 200

кручений кабель-перехідник зі штекерами TRS 3.5 мм (що фіксується) на TRS 3.5 мм

кручений кабель-перехідник зі штекерами TRS 3.5 мм (що фіксується) на TRRS 3.5 мм

вітрозахисна насадка

фірмовий захисний чохол

короткий посібник користувача щодо швидкого підключення мікрофона

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації мікрофона

Напишіть відгук

Накамерний мікрофон Sennheiser MKE 200

З Sennheiser MKE 200 запис високоякісного аудіо - це тепер взагалі не проблема , легко підключається до камери або смартфона.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ