Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black
Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black

Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black

  • ID товару: 11510
  • Артикул: 156268

156268

Новий товар

Pioneer UDP-LX500-B Black - це універсальний Blu-ray плеєр дисків UHD BD, BD, DVD і CD з підтримкою HDR10 і PQLS, який відкриє можливості формату Ultra HD Blu-ray, що забезпечує роздільну здатність, що в 4 рази перевищує Full HD 1080p. Триблочне внутрішнє компонування (джерело живлення, привід/цифрова обробка, аналогове аудіо). 6-шарова основна плата для високого відношення сигнал/шум.

Більше деталей

45 600 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Pioneer UDP-LX500-B Black - це новий універсальний програвач дисків компанії Pioneer, який відкриє для вас неймовірні можливості формату Ultra HD Blu-ray, що забезпечує роздільну здатність, що в чотири рази перевищує Full HD 1080p. Програвач відрізняється суперміцною конструкцією з триблочним внутрішнім компонуванням, двошаровим шасі та 6-шаровою основною платою, а також підтримує встановлений режим SDR/HDR та формати HDR10/Dolby Vision для отримання якісного зображення. Також пристрій оснащений ЦАП класу "преміум" та роз'ємом Zero Signal для відтворення звуку високої якості. Програвач UDP-LX500-B Black забезпечує найкращу відеодозвіл, а також підтримує відтворення різноманітних цифрових дисків із вашої колекції.

Pioneer UDP-LX500-B Black – продукт із безліччю можливостей. Як сучасний Blu-ray плеєр, так і високопродуктивний аудіоплеєр, він покращить будь-яке налаштування домашнього кінотеатру. UDP-LX500-B Black підтримує обидва динамічних HDR відео формату, такі як HDR10+ та Dolby Vision HDR, а також функції, що включають інформацію метаданих та вибір типу відображення для забезпечення точного настроювання відтворення.

Відтворення дисків Ultra HD Blu-ray. Ultra HD Blu-ray - це найновіший формат дисків з роздільною здатністю до 3840 x 2160 пікселів, що в чотири рази перевищує роздільну здатність Full HD 1080p. На додаток до формату Ultra HD Blu-ray програвач UDP-LX500-B Black сумісний із звичайними дисками Blu-ray, DVD, SACD та Audio CD, а також забезпечує найкращу відеодозвіл та підтримує читання інших цифрових дисків.

6-шарова основна плата для високого співвідношення сигнал/шум. Для основної плати використовується 6-шаровий IVH для повного усунення цифрового шуму. Завдяки цьому оптимізується проведення цифрового сигналу та мінімізується повний опір щодо землі, а також значно покращується співвідношення сигнал/шум при обробці аудіо/відеосигналу. Передача 18 Гбіт/с за останнім стандартом HDMI стає ще точнішою.

Відображення інформації про диск на екрані. Щоб відобразити інформацію про диск на екрані, натисніть і утримуйте кнопку DISPLAY на пульті дистанційного керування. Крім відомостей про диск, також можна перевірити інформацію мастерингу, таку як MaxFALL (максимальне середнє значення яскравості кадру) та MaxCLL (максимальне значення яскравості контенту), доступну для деякого вмісту у форматі HDR, а також інформацію про вихід HDMI.

Технологія PQLS – передача звуку з меншим спотворенням. Завдяки високоточному кварцовому контролеру сумісного AV-ресивера Pioneer система PQLS (система прецизійної стабілізації кварцової) усуває спотворення, викликані помилками синхронізації. Технологія контролює кількість аудіосигналів, що надходять від AV-ресивера на UDP-LX500-B Black , забезпечуючи найкраще цифро-аналогове перетворення. UDP-LX500-B Black підтримує функції PQLS 2ch Audio, Multi-Surround та Bit-Stream.

Роз'єм Zero Signal. Роз'єм Zero Signal – це оригінальна функція Pioneer, призначена для налаштування якості звуку та відео без передачі сигналу. При підключенні терміналу Zero Signal до аудіо/відеовходу AV-ресивера опорний рівень (земля) аудіо/відеосигналів вирівнюється між двома пристроями, а різниця потенціалів пригнічується, що дозволяє точно та якісно передавати сигнал.

Триблочне внутрішнє компонування з двошаровим шасі. Блоки джерела живлення, приводу/цифрової обробки та аналогового звуку розділені на три окремі секції, щоб унеможливити електричні та магнітні перешкоди між блоками. Основа шасі товщиною 1.6 мм посилена сталевою пластиною (3 мм) з жорсткою основою. Така структура з двошаровим шасі забезпечує низький ступінь центру тяжкості та загальну жорсткість, яка запобігає передачі зовнішньої вібрації на внутрішнє шасі і забезпечує чудове зчитування диска.

Технічні характеристики Pioneer UDP-LX500-B Black :

  • Тип: універсальний програвач дисків
  • Номінальна напруга: 120 В перем. струму (моделі для країн Північної Америки), 110 В – 240 В (моделі для інших регіонів)
  • Номінальна частота: 50/60 Гц
  • Потужність: 28 Вт
  • Потужність в режимі очікування: 0.4 Вт (моделі для країн Північної Америки), 0.45 Вт (моделі для інших регіонів)
  • Потужність в мережевому режимі очікування: 1.2 Вт (моделі для країн Північної Америки), 1.3 Вт (моделі для інших регіонів)
  • Маса: 10.3 кг
  • Габарити з урахуванням виступаючих частин (Ш x В x Г): 435 мм x 118 мм x 337 мм
  • Габарити з урахуванням виступаючих частин (Ш x В x Г): 171/8 дюйми × 45/8 дюйми × 131/4 дюйми
  • Допустима робоча температура: від +5°C до +35°C
  • Допустима робоча вологість: від 5% до 85% (без конденсації вологи)
  • Вихідні роз'єми:
  • 1. Виходи HDMI: 2 набори, 19-контактні (5 В, 250 мА)
  • 2. Аудіовиходи:
  • 2-канальні (лівий та правий канали) 1 набір, гнізда RCA
  • Рівень вихідного аудіосигналу 200 мВ середньокв. (1 кГц, -20 дБ)
  • Діапазон відтворюваних частот від 4 Гц до 88 кГц (частота дискретизації 192 кГц)
  • 3. Цифрові аудіовиходи: Coaxial (1 набір, гнізда RCA), Optical (1 набір, оптичне цифрове гніздо)
  • LAN: 1 набір, гніздо Ethernet (1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T)
  • USB: 2 набори, тип А
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельUDP-LX500-B Black
Типуніверсальний Blu-ray плеєр дисків
Тип установкиПоличний
Управлінняпульт ДУ
FM-тюнерНі
BluetoothНі
живлення120 В, 60 Гц (для країн Півн. Америки) та 110 - 240 В, 50 - 60 Гц (для ін. країн)
ФормаПрямокутна
Підтримувані форматиUHD BD, BD, DVD и CD
Робоча вологістьвід 5% до 85%
Матеріал корпусуПластик
споживана потужність28 Вт
Потужність у режимі очікування0.4/0.45 Вт
Колірчорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 мм x 118 мм x 337 мм
Пульт ДУЄ
Тип підключенняПровідне
Особливостівідтворення Ultra HD Blu-ray, 3-х блочне внутрішнє компонування, 6-шарова основна плата, передача звуку без тремтіння PQLS
Роз'єми та інтерфейсиHDMI 2 Out, цифрові коаксіальний та оптичний виходи, USB 2 In, Ethernet, RS-232C, аналоговий аудіовиход, термінал нульового сигналу
Вага10.3 кг
Робоча температуравід +5°C до +35°C

Напишіть відгук

Універсальний Blu-Ray плеєр Pioneer UDP-LX500-B Black

Pioneer UDP-LX500-B Black - це універсальний Blu-ray плеєр дисків UHD BD, BD, DVD і CD з підтримкою HDR10 і PQLS, який відкриє можливості формату Ultra HD Blu-ray, що забезпечує роздільну здатність, що в 4 рази перевищує Full HD 1080p. Триблочне внутрішнє компонування (джерело живлення, привід/цифрова обробка, аналогове аудіо). 6-шарова основна плата для високого відношення сигнал/шум.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ