Адаптер Airdual Bluetooth 5.0
Адаптер Airdual Bluetooth 5.0 Адаптер Airdual Bluetooth 5.0 Bluetooth-адаптер Airdual-300A Bluetooth-адаптер Airdual-300A Bluetooth-адаптер Airdual-300A Bluetooth-адаптер Airdual-300A Bluetooth-адаптер Airdual-300A

Bluetooth-адаптер Invery Airdual-300A для потокової передачі музики

  • ID товару: 27356

Новий товар

Адаптер Airdual-300A Bluetooth 5.0 для потокової передачі музики , сумісний з музичним інтерфейсом Audi MMI 3G AMI, Audi Symphony, Audi Concert, VW MDI, а також мультимедійним інтерфейсом Mercedes.

Більше деталей

3 666 грн.

25 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: INVERY

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Оновіть автомобіль за допомогою Bluetooth Music Streaming. Сумісність із системами Audi MMI 3G, 3G+ з 2009 р.в., Audi Concert/Symphony, VW RNS 510 з 2009 р.в., VW 3G для RNS 315 з 2009 р.в., VW Premium 8 із системами 2009 р. в.

Не сумісний з Audi MMI/AMI 2G з 2004 до 2009 року, Audi Navigation Plus. Не підтримує телефонний дзвінок.

Працює на чіпсеті Qualcomm CSR8675. Потужний чіпсет Qualcomm CSR8675 для найкращої якості звуку. Підтримка 24-бітної обробки звуку і 120 МГц DSP, підтримка високоякісного формату передачі APTX, APTX-LL, APTX-HD.

Підключи, з'єднай, відтвори. Просто підключіть цей адаптер до роз'єму AMI/MDI, який зазвичай знаходиться в ящику або на центральній консолі, підключіть Bluetooth і відтворюйте музику. Насолоджуйтесь потоковою передачею музики через Bluetooth, більше не потрібно інсталювати.

Підтримка керування піснею на рульовому колесі. Використання кнопок на рульовому колесі для керування попередніми/наступними музичними треками. Водіння безпечніше при зміні пісень.

Підтримка головного блоку керування радіо. Використання радіокнопок на головному пристрої для керування музикою. Підтримує лише відображення плейлиста Apple Music.

Не підтримує відображення плейлиста Spotify/Pandora.

Примітка: Вироби з електричними вилками призначені для використання у США. Розетки та напруга різняться залежно від країни, і для цього продукту може знадобитися адаптер або перетворювач для використання у вашому регіоні. Будь ласка, перевірте сумісність перед покупкою.


Bluetooth-адаптер Airdual-300A для потокової передачі музики

Рекомендоване використання:

  • 2009-2020 р.в. Audi MMI 3G, 3G+.
  • 2009-2020 рік Audi Concert/Symphony.
  • 2009-2020 рік VW RNS 510, VW 3G для систем RNS 315, VW Premium 8.
  • 2005-2011 р.в. Mercedes із музичним інтерфейсом AMI.

Нагадування про сумісність ( необхідно прочитати перед замовленням, щоб уникнути помилок):

  1. Airdual-300A не сумісний із системою Audi MMI 2G 2006-2009 р.в. Якщо ви використовуєте систему Audi MMI 2G, замовте Airdual-Audi2G, спеціально розроблений для системи Audi MMI 2G.
  2. Airdual-300A не сумісний з Audi Navigation Plus із музичним інтерфейсом AMI.
  3. Airdual-300A не сумісний із Mercedes 2012-2020 р.в.

Нагадування про характеристики продукту:

  • iPhone не підтримує відображення плейлиста Spotify/Pandora, він підтримується тільки для відображення плейлиста iPhone Apple Music (плейліста iTunes). iPhone та Android Spotify/Pandora підтримуються для відображення інформації про поточну доріжку. (Якщо ви є власником Audi, вам необхідно знайти опцію "Налаштування" свого автомобіля та вибрати опцію "Відображати інформацію про доріжку", щоб увімкнути функцію відображення інформації про доріжку).
  • Цей адаптер підтримує лише потокову передачу музики Bluetooth, не підтримує телефонні дзвінки, але якщо у вашому автомобілі є телефон Bluetooth, автомобільний телефон Bluetooth із гучним зв'язком та потокове аудіо Airdual Bluetooth можуть працювати одночасно. Якщо у вашому автомобілі є телефон Bluetooth, переконайтеся, що ваш телефон підключений до автомобіля, перш ніж виконувати пару з Airdual.

Основні характеристики Bluetooth-адаптера Airdual-300A

Чіпсет Qualcomm CSR8675 Bluetooth 5.0 Працює на чіпсеті Qualcomm CSR8675, виводить кришталево чистий звук. Підтримка 24-бітної обробки звуку і 120 МГц DSP, підтримка високоякісного формату передачі APTX, APTX-LL, APTX-HD.

Відображає плейлист Apple Music на екрані автомобіля (iTunes). Плейлист Apple Music (iTunes) підтримується для відображення на екрані автомобіля. Відтворення, пауза, перегляд, пропуск та керування плейлистом iPhone Apple Music за допомогою оригінальної розважальної системи.

Відображення плейлиста Apple Music на панелі приладів (iTunes). Плейлист Apple Music (iTunes) підтримується для відображення на панелі приладів автомобіля. Для керування плейлистом Apple Music можна використовувати оригінальні кнопки на кермі.

Рульове колесо та керування стереосистемою. Використання оригінальних кнопок на рульовому колесі та головному пристрої для керування відтворенням, переглядом, пропуском та керуванням плейлистом Apple Music.

Функція автопідключення. Після першого використання Bluetooth Airdual автоматично повторно підключиться до мобільного пристрою після запуску двигуна.

Підтримується кілька аудіо-додатків. Потокова передача музики або аудіо з будь-яких ваших улюблених програм, включаючи Spotify, Youtube, Pandora, Deezer, Amazon music, Apple music, Audible і т.д. , Nokia, Google Pixel та ін.


Миттєве встановлення, просте налаштування! Просто підключіть, з'єднайте та грайте! Більше ніяких дій, насолоджуйтесь потоковою передачею музики!

Підключи. Просто підключіть Airdual до роз'єму AMI або MDI.

З'єднай. Відкрийте налаштування Bluetooth на своєму телефоні та знайдіть Airdual Bluetooth ID Airdual і просто з'єднайте його.

Відтвори. Музика автоматично відтворюватиметься кожного разу, коли ви сідаєте в машину. Насолоджуйтесь потоковою передачею музики без проблем.


Необхідно прочитати перед замовленням: перевірте етикетку головного пристрою та роз'єм перед замовленням, щоб уникнути помилки

Це система Audi MMI 3G. Будь ласка, замовте Airdual 300A.

Це система Audi MMI 2G. Будь ласка, замовте Airdual-Audi2G.

Це система Audi Symphony/Audi Concert. Будь ласка, замовте Airdual 300A.


Характеристики:

  • Тип аксесуара: Bluetooth-адаптер
  • Версія Bluetooth: 5.0
  • Сумісність: 2009-2020 р.в. Audi MMI 3G та Audi Syphony/Concert, VW, 2005-2011 р.в. Mercedes
  • Додатково: не підходить для системи Audi MMI2G та на Mercedes 2012-2020 р.в.
  • Колір: чорний із сріблястим
 
Характеристики
МодельAirdual-300A
ТипBluetooth-адаптер
Bluetooth5.0
Сумісність2009-2020 р.в. Audi MMI 3G та Audi Syphony/Concert, VW, 2005-2011 р.в. Mercedes
Колірчорний із сріблястим
Додатковоне підходить для системи Audi MMI2G та на Mercedes 2012-2020 р.в.

Напишіть відгук

Bluetooth-адаптер Invery Airdual-300A для потокової передачі музики

Адаптер Airdual-300A Bluetooth 5.0 для потокової передачі музики , сумісний з музичним інтерфейсом Audi MMI 3G AMI, Audi Symphony, Audi Concert, VW MDI, а також мультимедійним інтерфейсом Mercedes.

Напишіть відгук

10 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ