SACD програвач Marantz SA-15S2
SACD програвач Marantz SA-15S2 SACD програвач Marantz SA-15S2 SACD програвач Marantz SA-15S2 SACD програвач Marantz SA-15S2

SACD програвач Marantz SA-15S2

  • ID товару: 29411

Новий товар

У програвачі Marantz SA-15S2 використаний ЦАП Crystal CS4398 для повного відтворення всієї пишності формату SACD.

Більше деталей

97 461 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Marantz

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис CD-програвача Marantz SA-15S2

Програвач SACD/CD-Audio дисків Marantz SA-15S2 має дуже серйозну електронну начинку, що дозволяє йому добре справлятися з відтворенням і High Definition записів, і традиційного цифрового аудіо з параметрами 16 біт / 44,1 кГц.

У блоці живлення програвача встановлено масивний тороїдальний трансформатор із роздільними обмотками для живлення різних електронних схем. Транспортний механізм у Marantz SA-15S2 фірмовий, і зветься Marantz Xyron. Він поміщений у алюмінієвий корпус для зниження механічних вібрацій та шумів, а також захисту самого приводу від зовнішніх дій. Роботою транспортного механізму управляє електронна схема, налаштована оптимальну роботу як із SACD, і з CD-Audio дисками.

Цифро-аналоговий перетворювач програвача побудований на базі висококласної мікросхеми Cirrus Logic CS4398, оснащеної набором цифрових фільтрів із різними характеристиками. Аналогова частина апарату побудована на базі запатентованих підсилювальних модулів HDAM-SA2, що використовуються в аудіотехніці, що використовуються в аудіотехніці Marantz класу High End. Крім того, у вихідній схемі Marantz SA-15S2 застосовано пасивні компоненти аудіофільської якості. Вбудований підсилювач для навушників побудований на базі високошвидкісних буферних операційних підсилювачів і за якістю звуку не поступається дорогим автономним моделям. Схема програвача змонтована за принципом подвійного моно, що гарантує хорошу стереокартину з точною розстановкою образів.

На задній панелі програвача є цифровий та оптичний виходи, оптичний вхід, що дозволяє використовувати Marantz SA-15S2 як високоякісний цифро-аналоговий перетворювач (параметри вхідного цифрового сигналу можуть бути 24 біти / 96 кГц). Аналоговий вихід представлений парою RCA-гнізд, розміщених на великій відстані один від одного для того, щоб для підключення плеєра до підсилювача можна було використовувати міжблочні кабелі з найбільшими штекерами. Шасі плеєра має додатковий екран для захисту електронних схем від зовнішніх дій.


Особливості CD-програвача Marantz SA-15S2

  • Транспорт Marantz Xyron
  • Цифрові входи
  • ЦАП Cirrus Logic CS4398

Характеристики CD-програвача Marantz SA-15S2

ТипSACD/CD-Audio-плеєр
Частотний діапазон2 Гц – 50 кГц
Співвідношення сигнал/шум110 дБ (SA)
Динамічний діапазон112 дБ (SA)
Входиоптичний
Виходиоптичний, коаксіальний, RCA, на навушники
Габарити (ШхВхГ)440 x 123 x 419 мм
Вага13,5 кг

Напишіть відгук

SACD програвач Marantz SA-15S2

У програвачі Marantz SA-15S2 використаний ЦАП Crystal CS4398 для повного відтворення всієї пишності формату SACD.

Напишіть відгук

14 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ