Цифро-аналоговий перетворювач AUDIOQUEST DRAGONFLY COBALT EU
Цифро-аналоговий перетворювач AUDIOQUEST DRAGONFLY COBALT EU Цифро-аналоговий перетворювач AUDIOQUEST DRAGONFLY COBALT EU Цифро-аналоговий перетворювач AUDIOQUEST DRAGONFLY COBALT EU

Цифро-аналоговий перетворювач AUDIOQUEST DRAGONFLY COBALT EU

  • ID товару: 11851
  • Артикул: DRAGONFLYCOB

DRAGONFLYCOB

Новий товар

DragonFly - це цифровий аналоговий перетворювач (ЦАП) USB, призначений для забезпечення більш чистого, ясного і природного звучання з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета. Унікальний дизайн DragonFly дозволяє відтворювати будь-які файли незалежно від дозволу. Конструктивно, DragonFly здатний декодувати дані 24 біт/96 кГц.

Більше деталей

15 779 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

DragonFly - це цифровий аналоговий перетворювач (ЦАП) USB, призначений для забезпечення більш чистого, ясного і природного звучання з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета. Унікальний дизайн DragonFly дозволяє відтворювати будь-які файли незалежно від дозволу. Конструктивно, DragonFly здатний декодувати дані 24 біт/96 кГц. (Для файлів із вищою частотою дискретизації ваш комп'ютер або мобільний пристрій, у поєднанні з програмним забезпеченням для відтворення, виконає конвертацію даних з метою отримання сумісного дозволу. Для отримання додаткової інформації див. «Важливість формату».)

DragonFly є кульмінацією декількох значних досягнень.

AudioQuest і відомий інженер Гордон Ранкін, працюючи в тісній співпраці з Microchip® - провідним постачальником мікроконтролерів та аналогових напівпровідників, розробили складне програмне забезпечення, яке дозволило створити новий високопродуктивний клас мікроконтролерів USB. Завдяки дуже низькому енергоспоживання та надзвичайно малошумним джерелам живлення мікроконтролери Microchip® досягають безпрецедентних рівнів ефективності та видатного співвідношення сигнал/шум незалежно від швидкості передачі даних або частоти дискретизації. У той же час значний прогрес у галузі розробки мікросхем ЦАП дозволив нам перевершити продуктивність навіть нашого DragonFlyRed, відзначеного багатьма нагородами.

DragonFlyCobalt використовує технологію monoClock® та асинхронний USB-код StreamLength®*. Завдяки технології monoClock®, одиночний клок із ультранизьким джиттером, розміщений на мікросхемі ЦАП ESSES9038, керує підсилювачем навушників ESS, а також усіма функціями мікроконтролера. Цей одиночний клаптик з ультранизким джиттером дозволяє DragonFlyCobalt досягати більш високої роздільної здатності та чіткості, порівняно з тими ЦАП, які використовують кілька клаптів. Асинхронний USB-код StreamLength® надає покращену передачу аудіо семплів в мікросхемі ЦАП. Він забезпечує низький рівень джиттера, низьке завантаження ресурсів, мінімальні помилки пакетів, відтворення звуку світового класу та надійний зв'язок між нашим ЦАП та будь-яким обчислювальним пристроєм, сумісним із режимом хоста USB (як встановлено USBOrganization). StreamLength® сумісний з USBAudioClass (UAC) і не вимагає додаткових драйверів, що робить DragonFly справжнім «Plug-and-Play» пристроєм для користувачів Apple, Windows, iOS і Android. Крім того,

DragonFly можна оновлювати програмно. У сучасному цифровому світі, що швидко змінюється, довготривала актуальність hi-fi-компонента будь-якої вартості стає дедалі рідкішою. AudioQuest вважає, що сучасні цифрові пристрої повинні розвиватися в міру розвитку самої технології, тим самим приносить задоволення від прослуховування музики довгі роки. З нашим безкоштовним програмою DesktopDeviceManager за допомогою декількох простих клацань мишею, у випадках, коли нове програмне забезпечення доступне, прошивка DragonFly може бути оновлена без додаткових витрат. І з метою сумісності з зростаючим числом електронних пристроїв, які мають порти USB-C, DragonFlyCobalt поставляється з нашим подовжувачем DragonTailUSB-A до C.

Характеристики ЦАП AudioQuest DragonFly:

  • Виробник: Audioquest
  • Тип пристрою: ЦАП із підсилювачем
  • Тип підсилювача: Стаціонарний
  • Модель ЦАП: ESS ES9023
  • Частота дискретизації: 96 кГц
  • Частотний діапазон, Гц: 20-20000
  • Розрядність вхідного сигналу: 16/24 Біт
  • Вхідні роз'єми: USB
  • Вихідні роз'єми: 3.5 мм
  • Вихід на навушники: 3.5 мм
  • Комплектація: Документація, Диск з драйверами, ЦАП
  • Живлення: USB
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельDRAGONFLY COBALT EU
Частотний діапазон20-20000 Гц
Входи1 x USB 2.0
Виходи2.1Vrms при 10 ком або вище; Мінімум 16 Ом для навушників.
Частота дискретизації96 кГц
КомплектаціяДокументація, Диск із драйверами, ЦАП
Колірсиній
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Гарантія12 місяців
ЦАПESS ES9038

Напишіть відгук

Цифро-аналоговий перетворювач AUDIOQUEST DRAGONFLY COBALT EU

DragonFly - це цифровий аналоговий перетворювач (ЦАП) USB, призначений для забезпечення більш чистого, ясного і природного звучання з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета. Унікальний дизайн DragonFly дозволяє відтворювати будь-які файли незалежно від дозволу. Конструктивно, DragonFly здатний декодувати дані 24 біт/96 кГц.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ