Цифро-аналоговий перетворювач AudioQuest DragonFly Black 1,5
Цифро-аналоговий перетворювач AudioQuest DragonFly Black 1,5 Цифро-аналоговий перетворювач AudioQuest DragonFly Black 1,5 Цифро-аналоговий перетворювач AudioQuest DragonFly Black 1,5

Цифро-аналоговий перетворювач AudioQuest DragonFly Black 1,5

  • ID товару: 5069
  • Артикул: DACBLKE

DACBLKE

Новий товар

Конвертер цифрового аудіо сигналу аналоговий. Форм-фактор – USB флеш. ЦАП ESS 9016 32 bit. Цифрове 64-ступінчасте регулювання гучності. Відтворення будь-яких форматів від MP3 до 24-bit/192kHz. Можливе пряме підключення навушників, активної акустики та підсилювачів.

Більше деталей

5 553 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія AudioQuest випустила кілька нових моделей USB ЦАП DragonFly, які здатні працювати зі смартфонами Apple і Android, забезпечуючи чудову якість звуку.

У ході їх створення AudioQuest активно співпрацювала з фірмою Microchip Technology, щоб розробити новий, високоефективний USB мікроконтролер (процесор вхідного сигналу для ЦАП), який забезпечив би покращення відношення сигнал/шум та значно нижчу витрату енергії. Споживаючи на 77% менший струм, ніж мікроконтролер всередині DragonFly v1.2, новий мікроконтролер МХ від компанії Microchip забезпечує повну сумісність з Apple і Android смартфонами і планшетами. Для використання з пристроями Apple iOS потрібен адаптер Lightning-to-USB (Camera Adaptor); а для використання з пристроями під Android - створений для Android (OTG) перехідник, такий як USB адаптер DragonTail.

Хоча мікросхеми ЦАП і в Black, і в Red DragonFly мають дуже великі можливості, їх роздільна здатність обмежена до 24-біт/96 кГц. Це робить використання DragonFly таким же простим, як і раніше, забезпечуючи повну сумісність з комп'ютером та іншими пристроями, без необхідності завантажувати та встановлювати нові драйвери. Ще важливіше те, що швидше цифрова обробка може призвести до підвищення рівня шуму. Справа в тому, що хоча відтворення файлів 24/192 за допомогою деяких з найкращих компонентних ЦАП дійсно дає нам перевагу в звучанні, багато інших ЦАП насправді звучать краще, коли комп'ютер знижує дозвіл з 24/192 до 24/96 перед відправкою даних на них. AudioQuest насамперед і понад усе ставить якість відтворення музики. Тому нові моделі DragonFly сконструйовані так, щоб стати найкращим емоційним транспортом для музики, чи то Spotify, відео з YouTube, Tidal, копії компакт-дисків, чи надсучасні файли високої роздільної здатності.

У DragonFly використані вдосконалені 32-розрядні мікросхеми ЦАП ESS Sabre -модель 9010 Black і більш високопродуктивна 9016 - Red. В обох випадках використані мінімально-фазові фільтри – для отримання природного, детального та автентичного звуку. У DragonFly Black використовується той самий високоякісний підсилювач для навушників і аналоговий регулятор гучності, як у DragonFly 1.2, а в DragonFly Red - найновіший підсилювач для навушників від ЕСС і побітно-ідеальний цифровий регулятор гучності на чіпі DAC 9016. Це складне рішення забезпечує максимальну достовірність , відмінну передачу динамічних контрастів та чудове співвідношення сигнал/шум.

Попередня версія DragonFly v1.2 і нова модель Black оснащені аналоговими регуляторами гучності, тому що цей підхід забезпечує кращу якість звуку, ніж більшість цифрових регуляторів гучності, що обрізають біти, щоб зменшити гучність. Однак, коли цифровий регулятор гучності, наприклад, такий як у новій моделі DragonFly Red, не йде на компроміс як сигнал, не знижує витонченість і тонкість музичних нюансів, а також не спрощує рівень деталізації, тоді побітно-ідеальний цифровий регулятор гучності перевершує аналоговий.

DragonFly Black видає на виході 1.2 вольт - тобто. у нього достатньо енергії, щоб успішно запитати вхідні ланцюги будь-якого підсилювача і працювати практично з усіма досить ефективними навушниками. У той же час DragonFly Red має ще більш високу вихідну напругу - 2.1 В і сумісний з більшою різноманітністю навушників, у тому числі з моделями з високим імпедансом та малою ефективністю.

Різниця у максимальній вихідній потужності між DF Black та DF Red, по суті, не відіграє ролі для навушників AudioQuest NightHawk, оскільки з ними зможуть легко працювати обидві моделі, але більш високий рівень сигналу на виході Red є важливою перевагою при підключенні деяких, менш ефективних навушники на ринку. Однак, різниця як звук між двома новими моделями завжди має значення, і важливо при цьому пам'ятати, чи підключаємо ми до USB ЦАП навушники або вхід AUX аудіосистеми. При тій же гучності Red має набагато більш високий "крутний момент", більш міцне "зчеплення", а також більше "м'язів", ніж Black. Red просто звучить загалом чистіше і ясніше, створюючи ширшу звукову сцену, де кожен музичний інструмент чи голос ще краще позиціонується у своєму власному просторі.

Програмне забезпечення нових DragonFly можна буде проапгрейдити за допомогою безкоштовних програм під Windows і OS X. У міру виникнення нових тенденцій у програмах для відтворення музики, потокового відео або іншого програмного забезпечення, користувачі DragonFly зможуть встановити ці оновлення на свої пристрої.

DragonFly Black та Red:

  • Відтворення будь-яких музичних файлів: від MP3 до високої роздільної здатності (high-res)
  • Сумісність з комп'ютерами Apple та Windows, а також з iOS та Android пристроями (необхідний адаптер Apple Camera Adapter або Made for Android/OTG адаптер)
  • Асинхронна передача сигналів із входу USB Class 1 за допомогою протоколу Streamlength™
  • Вихід із фіксованим рівнем сигналу для підсилювачів або AV ресиверів

USB ЦАП DragonFly Black:

  • Середня напруга на виході (1.2 В) дозволяє працювати з широкою різноманітністю навушників
  • ЦАП 32-біт ESS 9010 з мінімально-фазовим фільтром
  • Аналоговий регулятор гучності

USB ЦАП DragonFly Red:

  • Висока напруга на виході (2.1 В) дозволяє працювати практично з будь-якими навушниками, включаючи моделі з малою ефективністю
  • ЦАП 32-біт ESS 9016 з мінімально-фазовим фільтром
  • Побітно-досконалий цифровий регулятор гучності
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельDragonFly Black 1,5
ТипЦифро-аналоговий перетворювач
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
ВходиUSB
Виходи3.5 мм
Частота дискретизації96 kHz
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Цифро-аналоговий перетворювач AudioQuest DragonFly Black 1,5

Конвертер цифрового аудіо сигналу аналоговий. Форм-фактор – USB флеш. ЦАП ESS 9016 32 bit. Цифрове 64-ступінчасте регулювання гучності. Відтворення будь-яких форматів від MP3 до 24-bit/192kHz. Можливе пряме підключення навушників, активної акустики та підсилювачів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ