Кварцовий генератор TEAC CG-10M-B Black
Кварцовий генератор TEAC CG-10M-B Black Кварцовий генератор TEAC CG-10M-B Black Кварцовий генератор TEAC CG-10M-B Black

Кварцовий генератор TEAC CG-10M-B Black

  • ID товару: 7939
  • Артикул: CG-10M-A/B

CG-10M-A/B

Новий товар

Компанія TEAC представила тактовий генератор CG-10M для досконалого точного сигналу синхронізації на ЦАП або інші цифрові пристрої. Модель ідеально підходить для високої роздільної здатності з частотами дискретизації PCM 768 кГц та DSD 22.5 МГц.

Більше деталей

73 057 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

За допомогою TEAC CG-10M вдається згенерувати кварцові коливання певної фіксованої частоти, що відрізняються високою тимчасовою стабільністю і не залежать від зміни температури. Іншими словами, цей пристрій виробляє електричні імпульси заданої частоти і призначається для створення синхронізуючого сигналу, що дозволяє цифро-аналоговим перетворювачам працювати з максимальною ефективністю. Такий синхросигнал повинен бути якомога точнішим, що особливо важливо при відтворенні Hi-Res-файлів, що мають високу частоту дискретизації, наприклад, PCM (768 кГц) або DSD (22,5 кГц). По суті, робота ЦАП без такого генератора (клочка) неможлива. У цьому випадку використовується зовнішній клок, що перевершує традиційні інтегровані рішення щодо якості та точності синхросигналу. З його допомогою вдається значно знизити джиттер.

В основі TEAC CG-10M лежить інноваційний кварцовий осцилятор (генератор) TEAC Reference OCXO, який поміщений у мініатюрну терморегульовану камеру, завдяки чому підтримуються його стабільні характеристики та забезпечується ідеальний температурний режим. По суті, це термостатований кварцовий генератор OCXO (oven-controlled crystal oscillator), що виробляє виключно точний синхросигнал із частотою 10 МГц з мінімальними похибками.

Модель TEAC CG-10M зібрана у компактному металевому корпусі з алюмінієвими панелями. Товсті боковини корпусу мають характерні мініатюрні ручки, а на фасаді знаходиться круглий індикатор стрілки стану кварцового генератора і вмикач живлення. Яскравість підсвічування індикатора можна змінити за допомогою вбудованого в задню панель регулятора. У тил винесено чотири BNC-виходи для подачі синхросигналу до мережних стрімерів, ЦАПів, SACD-програвачів та інших пристроїв, що підтримують роботу із зовнішнім клаптиком в 10 МГц. Доступне одночасне підключення до чотирьох компонентів. Під кожен BNC є окрема схема з живленням від тороїдального трансформатора та буферним підсилювачем на виході, що перешкоджає зміні хвильової форми сигналу. Усі схеми повністю ізольовані одна від одної з метою усунення перехресних перешкод.

Корпус пристрою спирається на три металеві ніжки Pin-Point з конусними шипами та підп'ятниками для розв'язування з настановною поверхнею. У результаті вдається знизити вплив вібрацій та резонансів на чутливі схеми клаптя.

Генератор ідеально поєднується з мережним програвачем TEAC NT-505 та зовнішнім ЦАПом TEAC UD-505, а також чудово показує себе при роботі з компонентами сторонніх виробників.

Характеристики

  • Вихідна частота 10 МГц
  • Вихідний імпеданс 50 Ом
  • Вихідна напруга 0,5 В (синусоїда)
  • Час стабілізації частоти імпульсів кварцового генератора 2 хвилини
  • Температурна стабільність частоти (температурно-частотна характеристика) у межах ± 3 ppb
  • Точність частоти в межах ± 0,1 ppm (імпульсів на млн.)
  • Виходи 4-х позолочених BNC
  • Блок живлення тороїдальний трансформатор
  • Потужність 15,8 Вт (в режимі прогріву), 10,8 Вт (у звичайному режимі)
  • Габарити (ШхВхГ) 290х85х249 мм
  • Вага 3,6 кг
 
Характеристики
Виходи4 х позолочених BNC
живленняТороїдальний трансформатор
Імпеданс50 Ом
Вихідний рівень0.5В RMS (синусоїдальний сигнал)
споживана потужністьПри прогріванні – 15.8 Вт; норм. режимі – 10.8 Вт
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм290х85х249
Вага без упаковки3,6 кг

Напишіть відгук

Кварцовий генератор TEAC CG-10M-B Black

Компанія TEAC представила тактовий генератор CG-10M для досконалого точного сигналу синхронізації на ЦАП або інші цифрові пристрої. Модель ідеально підходить для високої роздільної здатності з частотами дискретизації PCM 768 кГц та DSD 22.5 МГц.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ