Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 1.5m, USB CINNAMON
Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 1.5m, USB CINNAMON Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 1.5m, USB CINNAMON

Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 1.5m, USB CINNAMON

  • ID товару: 21250
  • Артикул: A0700002

A0700002

Новий товар

Присутні в кабелі AUDIOQUEST Cinnamon USB 1.5m цілісні провідники виключають появу спотворень, зумовлених взаємовпливом жил, та зменшують джиттер (тремтіння фронту цифрового сигналу). Цілісні срібні провідники відмінно підходять для областей застосування з дуже високими частотами типу передачі аудіосигналів через інтерфейс USB.

Більше деталей

5 699 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Чи справді цифровий звук — не більше, ніж комбінація одиниць та нулів? Ми так не вважаємо, і якщо вам представиться шанс оцінити звучання, що забезпечує кабель AUDIOQUEST Cinnamon USB 1.5m зі з'єднувачем USB, ви теж не будете так рахувати.

Присутні в кабелі AUDIOQUEST Cinnamon USB 1.5m цілісні провідники виключають появу спотворень, зумовлених взаємовпливом жил, та зменшують джиттер (тремтіння фронту цифрового сигналу). Цілісні срібні провідники відмінно підходять для областей застосування з дуже високими частотами типу передачі аудіосигналів через інтерфейс USB. Сигнали такої високої частоти майже повністю проходять поверхнею провідника. А оскільки поверхня виготовлена зі срібла високої чистоти, характеристики дуже близькі до параметрів цільно-срібного кабелю при ціні, що лише перевищує ціну цільно-мідного. Це неймовірно рентабельний спосіб виготовлення USB кабелів дуже високої якості.

Будь-який суцільний матеріал, що примикає до провідника, є фактично компонентом неідеального електричного ланцюга. Матеріали ізоляції проводів та схемних плат поглинають електроенергію, викликаючи її втрати. Частина цієї енергії зберігається і потім вивільняється як спотворень. Ізоляція з суцільного поліетилену високої щільності забезпечує необхідну геометрію сигнальної пари, а фазові спотворення, що індукуються нею, мінімальні.

Виготовлені з високою точністю позолочені штекери ретельно приєднуються з використанням найкращого припою. Підібравши паяльний флюс та металургію паяння, фахівці AQ оптимізували припій для отримання з'єднання з малим рівнем спотворень. Результат паяння з використанням різних припоїв відрізняється на слух, залежно від якості з'єднання. Припій від AQ не містить багато срібла, тому що чим більше в припої, тим складніше отримати якісне з'єднання.

Стандарт USB (Universal Serial BUS (Універсальна послідовна шина)) був введений впливовою групою компаній (крім багатьох інших, до неї увійшли Intel, Hewlett-Packard і Microsoft) для того, щоб дати світові персональних комп'ютерів по-справжньому універсальні стандарт і засіб для підключення таких пристроїв, як накопичувачі на жорстких дисках, принтери, камери та, що важливіше для нас, аудіо компоненти. У його початковий опис були включені протоколи для безперебійної передачі аудіоданих через USB інтерфейс, і технологія була виконана на дуже високому рівні. В результаті комп'ютер, підключений до цифрово-аналогового перетворювача з USB-портом, може перевершувати за аудіо характеристиками найкращі програвачі компакт-дисків на сьогоднішній день. Компанія AudioQuest вважає своїм обов'язком створювати вироби, що повністю підтримують здатність стандарту USB забезпечувати найсучасніший рівень характеристик на цьому новому чудовому рубежі розвитку техніки.


Характеристики

  • Бренд: AudioQuest
  • Тип кабелю: Цифровий
  • Тип шнура: USB A - USB B
  • Довжина шнура: 1.5 м
  • Модель кабелю Audioquest: Cinnamon
  • Матеріал ізоляції: суцільний поліетилен високої щільності
  • Колір: червоно-чорний

 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельUSB CINNAMON
Тип кабелюЦифровий
Тип шнураUSB A - USB B
Довжина шнура1.5 м
Корпус роз'ємуМетал
Матеріал ізоляціїсуцільний поліетилен високої щільності
ЕкрануванняТак
Колірчервоно-чорний
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт

Напишіть відгук

Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 1.5m, USB CINNAMON

Присутні в кабелі AUDIOQUEST Cinnamon USB 1.5m цілісні провідники виключають появу спотворень, зумовлених взаємовпливом жил, та зменшують джиттер (тремтіння фронту цифрового сигналу). Цілісні срібні провідники відмінно підходять для областей застосування з дуже високими частотами типу передачі аудіосигналів через інтерфейс USB.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ