Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW8
Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW8 Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW8 Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW8 Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW8

Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW 8

  • ID товару: 26829
  • Артикул: BE-0944

BE-0944

Новий товар

Behringer Flow 8 – компактний цифровий мікшер з аудіоінтерфейсом, Bluetooth та вбудованими ефектами. Мікшер оснащений двома передсилювачами Midas, шістьма 60 мм фейдерами, енкодером, набором керуючих кнопок/регуляторів та секцією з FX обробниками (ревербератори, еквалайзери тощо).

Більше деталей

13 329 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer Flow 8 – компактний цифровий мікшер з аудіоінтерфейсом, Bluetooth та вбудованими ефектами. Мікшер оснащений двома передсилювачами Midas, шістьма 60 мм фейдерами, енкодером, набором керуючих кнопок/регуляторів та секцією з FX обробниками (ревербератори, еквалайзери тощо). Передбачені функції для автоматичного встановлення рівня входів та автоматичного включення фантомного живлення за відсутності сигналу від мікрофона.

Модель здатна виступати як 10x2 аудіоінтерфейс, що підтримує роботу з режимами частоти дискретизації до 24 біт 48 кГц, має Bluetooth-модуль, що дозволяє обробляти звук із зовнішніх пристроїв, а також має функцію Loopback. Керувати налаштуваннями моделі можна віддалено за допомогою спеціальної програми для смартфонів і планшетів (Android / iOS), яка додатково включає асистента для допомоги у використанні ефектів і поради з підключення обладнання. Конфігурації з налаштуваннями зберігаються в пресети, перемикання яких можливе як із програми, так і з самого Flow 8. Для підключення передбачені 4 TRS входи, 2 XLR входи, 2 XLR/TRS входи, USB порт, вихід для педалей, вихід для навушників, 2 TRS Send, 2 XLR виходи. FLOW 8 має два незалежні процесори ефектів, кожен з шістнадцятьма пресетами. всі канали мають на борту 4-смуговий еквалайзер, компресор, а також дві шини FX і дві моніторні шини. Моніторні та майстер шини оснащені 9-смуговим еквалайзером та лімітером. Програма FLOW MIX для управління мікшером використовує Bluetooth та працює з будь-якими мобільними пристроями на базі iOS та Android.

Технічні характеристики:

Кількість каналів: 8

6 канальних фейдерів 60 мм

2 процесори FX

Комутація: 4 TRS входи, 2 XLR входи, 2 XLR/TRS входи, USB порт, вихід для педалей, вихід для навушників, 2 TRS Send, 2 XLR виходи

A /DD/A перетворення: 24 біт / 48 кГц

Аудіоінтерфейс: USB 2.0 (24 біт / 48 кГц, тип B)

Bluetooth: 4.0 (канал 79, діапазон частот 2402-2480 МГц)

Електроживлення: 5 В постійного струму, 2 А

Споживання: 5 Вт (10 Вт макс.)

Розміри: 48 x 229 x 172 мм

Вага: 1,4 кг

Напишіть відгук

Цифровий пульт мікшерний Behringer FLOW 8

Behringer Flow 8 – компактний цифровий мікшер з аудіоінтерфейсом, Bluetooth та вбудованими ефектами. Мікшер оснащений двома передсилювачами Midas, шістьма 60 мм фейдерами, енкодером, набором керуючих кнопок/регуляторів та секцією з FX обробниками (ревербератори, еквалайзери тощо).

Напишіть відгук

9 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ