Еквалайзер Behringer DEQ2496
Еквалайзер Behringer DEQ2496 Еквалайзер Behringer DEQ2496 Еквалайзер Behringer DEQ2496 Еквалайзер Behringer DEQ2496

Еквалайзер Behringer DEQ2496

  • ID товару: 27328
  • Артикул: BE-0193

BE-0193

Новий товар

Еквалайзер Behringer DEQ2496 – надвисокотковий цифровий 24-біт/96 кГц EQ/RTA мастеринг-процесор, чиї унікальні характеристики роблять його ідеальним інструментом для професійного майстерингу та налаштувань звуку в інсталяціях. Процесор пропонує чотири одночасно вибираються модулі еквалайзера.

Більше деталей

18 516 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

ULTRACURVE PRO DEQ2496 – надвисокотковий цифровий 24-біт/96 кГц EQ/RTA мастеринг-процесор, унікальні характеристики якого роблять його ідеальним інструментом для професійного майстерингу та налаштувань звуку в інсталяціях. Процесор пропонує чотири одночасно вибираються модулі еквалайзера (31-смуговий графічний еквалайзер, 10-смуговий параметричний еквалайзер, пригнічувач зворотного зв'язку і три динамічні еквалайзери в кожному каналі). Іншою відмінністю є додатковий 61-смуговий аналізатор спектру в реальному часі, який може бути задіяний одночасно з секцією еквалайзера.

Першокласні 24 біт/96 кГц АЦ і ЦА перетворювачі фірми AKM ® і два високоякісні 32/40 бітні (з плаваючою комою) цифрові сигнальні процесори SHARK®, гарантують ультимативну роздільну здатність сигналу і динамічний діапазон 113 дБ. Також передбачені багатофункціональні індикатори рівня для зручного візуального контролю (пікові/середньоквадратичні значення (RMS), стрілочний VU та А-/С-зважені рівні звукового тиску сигналу, отриманого з мікрофонного входу RTA). Повні конфігурації та індивідуальні налаштування модулів можуть бути збережені в 64 осередках пам'яті.

DEQ2496 має окремий мікрофонний/лінійний вхід RTA з фантомним живленням, професійний вхід Wordclock та MIDI-роз'єми для повноцінного дистанційного керування, збереження налаштувань та системної модернізації. Симетричні входи та серво-симетричні виходи на позолочених XLR-роз'ємах, стереовиход aux, цифрові входи та виходи AES/EBU та S/PDIF (на XLR та оптичних роз'ємах) забезпечать оптимальну інтеграцію пристрою в будь-який професійний комплекс. Вбудований імпульсний блок живлення для максимальної гнучкості (100 - 240 В~) гарантує безшумне звуковідтворення, чудову транзієнтну відповідь та мінімальне споживання енергії.

особливості:

Процесор класу Hi-End для частотної та динамічної корекції та спектрального аналізу при мастерингу та налаштуванні звуку в інсталяціях.

4 одночасно вибираються модулі еквалайзера (31-смуговий графічний EQ, 10-смуговий параметричний EQ, пригнічувач зворотного зв'язку і три динамічні еквалайзери на стереоканал).

Гнучкі функції компресора/експандера з піковим лімітером на стереоканал, а також додаткові функції Stereo Imager та Stereo Delay для ліній затримки.

Унікальна опція VPQ (Віртуальний Параметричний Еквалайзер) забезпечує параметричний контроль графічних еквалайзерів.

Високоточний 61-смуговий FFT-аналізатор спектру в реальному часі з додатковою функцією Auto EQ для автоматичної корекції АЧХ акустичних систем та приміщень.

Багатофункціональні індикатори рівня сигналу (peak/RMS, VU та А-/С-зважені SPL).

64 комірки пам'яті для збереження повних конфігурацій та/або індивідуальних налаштувань модулів.

Окремий мікрофонний/лінійний вхід RTA з фантомним живленням, професійний вхід Wordclock та MIDI-роз'єми для дистанційного керування, збереження налаштувань та системної модернізації.

Високоякісні 24 біт/96 кГц АЦ та ЦА перетворювачі фірми AKM® (динамічний діапазон 113 дБ).

Відкрита архітектура, що забезпечує можливість програмної модифікації через MIDI.

Два високоякісні 32/40-бітні (з плаваючою комою) цифрові сигнальні процесори SHARK®, що забезпечують ультимативну роздільну здатність сигналу.

Симетричні входи та серво-симетричні виходи на позолочених XLR-роз'ємах, стереовиход aux, цифрові входи та виходи AES/EBU та S/PDIF (на XLR та оптичних роз'ємах).

Вбудований блок живлення для максимальної гнучкості (100 - 240 В~) забезпечує безшумне звуковідтворення, чудова транзієнтна відповідь і мінімальне споживання енергії.

Технічні характеристики:

Основні аудіо входи/виходи: балансові XLR.

Додаткові аудіо виходи: балансові 1/4 TRS.

Цифрові вхід/вихід 1: балансові XLR (AES/EBU або S/PDIF).

Цифрові вхід/вихід: оптичні TOSLINK (AES/EBU або S/PDIF).

Вхід синхронізації: BNC.

Порт MIDI: IN, OUT, THRU.

Конвертори ЦАП/АЦП: 24 біт із 64/128-кратним пересемплюванням.

Частота дискретизації: 44.1, 48, 88.2, 96 кГц.

Діапазон частот: 10 Hz – 35 kHz (-1 dB) при частоті семплювання 96 kHz.

Коефіцієнт нелінійних спотворень: 0.007% (+4dBu/1kHz).

Взаємопроникнення каналів: <-92 dB/-95 dB.

Співвідношення сигнал/шум: >113 dB (основний вхід/вихід). >107 dB (додатковий вхід/вихід).

Напишіть відгук

Еквалайзер Behringer DEQ2496

Еквалайзер Behringer DEQ2496 – надвисокотковий цифровий 24-біт/96 кГц EQ/RTA мастеринг-процесор, чиї унікальні характеристики роблять його ідеальним інструментом для професійного майстерингу та налаштувань звуку в інсталяціях. Процесор пропонує чотири одночасно вибираються модулі еквалайзера.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ